رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم! سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد
سرخط خبرها

رمضان؛ ماه بازسازی معنوی

  • کد خبر: ۱۰۳۶۲۶
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲
رمضان؛ ماه بازسازی معنوی
حسین ابراهیمی - فعال فرهنگی

با فرارسیدن ماه مبارک رمضان یاد چه چیزی می‌افتید؟ اصلا وقتی کسی می‌گوید ماه رمضان آمد، اولین تصویری که در ذهن شما نقش می‌بندد، کدام تصویر است؟ ماه رمضان جزو ماه‌های خاص مسلمان هاست که برای ما سرشار از تصاویر و خاطره‌های رنگارنگ است؛ سفره افطار، صوت ربنا، ظرف‌های شله زرد، دیس‌های زولبیابامیه، مزه سحری خوردن درکنار خانواده با زمزمه دعای سحر، حال وهوای جلسات ترتیل خوانی قرآن و جلسات قرآن بعد افطار، تا اشک و آه شب‌های قدر و بازیابی و بازسازی معنوی در این ماه بزرگ. اما همان طور که مشخص است، هرکس در این مهمانی به سمتی می‌رود و از این سفره بهره‌ای می‌برد.

سخن من در این نوشتار کوتاه، این است که بیاییم بهره‌ای را که تابه حال از این سفره گسترده الهی می‌بردیم، گسترش دهیم. اگر تابه حال مزه اطعام فقرا را در این ماه نچشیده ایم، برنامه بریزیم تا بچشیم. اگر تابه حال مزه افطاری دادن به دیگران را نچشیده ایم، برای آن برنامه بریزیم.

اگر تابه حال در این بهار قرآن به فکر تدبر و تامل در قرآن و معانی زندگی ساز آن و درمان گرفتن از آن نبوده ایم، برای آن برنامه بریزیم و سعی کنیم در حکمت بیشتر روزه، این عبادت پررمزوراز که همیشه درمورد مراتب و درجات دارندگان آن به ما گفته اند، بیندیشیم و در معنای این عمل، سیر بیشتری بکنیم که در پایان از خود نپرسیم نتیجه این نخوردن‌ها برای من چه بوده است و اینکه آیا اصلا این کار منطقی است یا نه. رایحه رمضان، رایحه ماه خداست.

رایحه انس و الفت بیشتر بین ما و خداست. همه می‌دانیم که اگر پیشرفتی در زندگی ما نباشد، غرق در خسارت هستیم و این پیشرفت در ماه مبارک رمضان یعنی بالا بردن سطح لذت‌های معنوی و بهره گیری بیشتر از این سفره خاص خدای بزرگ برای بندگان خود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->