حمایت جدی انجمن آثار و مفاخر کشور از پژوهش‌های مرتبط با حکیم ابوالقاسم فردوسی ارسال ۳۸۶ مقاله به سومین همایش حکیم ابوالقاسم فردوسی فرماندار مشهد: فردوسی بزرگ جایگاه خاصی در ذهن و روان همه ایرانیان دارد مسگرانی: نوجوانان و جوانان ما آشنایی خوبی با مفاخر فرهنگی به خصوص شخصیت فردوسی و شاهنامه ندارند رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه فقط برای دوره فردوسی نبوده، بلکه برای امروز و فردای ما است ادبیات امروز باید همچون شاهنامه مسئله محور باشد زمان پخش سریال «بامداد خمار» مشخص شد| ادغام دو قسمت پایانی سریال «آبان» تصویرگر تصنیف‌های زندگی | یادی از پرویز مشکاتیان استاد بی‌بدیل سنتور حکم تتلو شکسته شد +عکس سلام سینما؛ نسخه مجازی | درنگی در باب چرخش غیرحرفه‌ای بازیگری به سمت بلاگر‌ها فضای مجازی، سکوی پرتاب چهره‌های جدید | چگونه بلاگر‌های مشهدی راه خود را به تلویزیون و سینما باز کردند؟ لودمیلا اولیتسکایا، نویسنده مطرح و معاصر روس: به جنبه انسانی بیشتر علاقه مندم تا تحلیل سیاسی آموزش داستان نویسی | صحبت‌های بی آغاز (بخش دوم) صدور مجوز ساخت برای ۴ فیلم‌ساز در ستایش آرکتایپ و نگاه مینیمال مؤلفش | وقتی سلیقه، سالن‌ها را از عنصر دیدن خالی می‌کند بازی دروغ‌ها در روشنایی چراغ‌های کم‌سو | گزارشی از نمایش «بلوف زودرس» در پردیس تئاتر مستقل مشهد پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان عضو صندوق اعتباری هنر اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود رونمایی از پوستر همایش ملی بزرگداشت فردوسی در نمایشگاه کتاب تهران با حضور وزیر فرهنگ امیر جعفری بازپرس کهنه‌کار سریال «کوری» شد
سرخط خبرها

نه گفتن را بیاموز!

  • کد خبر: ۱۰۳۸۵۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۹
نه گفتن را بیاموز!
حسین ابراهیمی - فعال فرهنگی

همه جای دنیا آدمی که صاحب اندیشه و شخصیت است، باتوجه به آگاهی و شناختی که دارد، خط قرمز‌هایی برای زندگی خودش دارد؛ برای نوع حرف زدن و حرف‌هایی که می‌زند، برای نوع راه رفتن و جا‌هایی که می‌رود، برای آنچه می‌بیند و می‌شنود و می‌خورد و خلاصه برای تمام آنچه در زندگی دراختیار اوست، برخلاف کسی که فاقد این اندیشه و شخصیت است.

چنین شخصی گاهی بی آنکه چرایی کارش را بداند و اینکه آیا آنچه انجام می‌دهد برای او و زندگی و عاقبتش مفید است یا ضرر دارد، با هر دعوتی حرکت می‌کند و با هر گروهی، کاری را انجام می‌دهد و با هر موجی به طرفی می‌رود. این یکی از اتفاقات بدی است که ممکن است در زندگی یک فرد بیفتد و دین ما و بزرگان دینی ما با چنین حال و حالتی به شدت مخالف هستند.

یک روز از میدان استقلال مشهد رد می‌شدم که به یک بیلبورد برخوردم. روی بیلبورد با خط درشت نوشته شده بود: «نه گفتن را بیاموز!» وقتی نگاهم را دقیق‌تر کردم، دیدم منظور اصلی در اینجا، موضوع خانمان برانداز اعتیاد و ترک آن است. اعتیاد یک مثال و مصداق است برای موضوعات منفی مختلفی که وقتی انسان در زندگی و جامعه با آن روبه رو می‌شود، باید بتواند به آن نه بگوید و هر دین و مسلکی هم که داشته باشی، ضرورت این موضوع را درک می‌کنی. درواقع این موضوع همان چیزی است که ما در اسلام به آن تقوا می‌گوییم؛ یعنی اینکه بتوانیم در گام اول برای زندگی خودمان چارچوب منطقی مشخصی داشته باشیم و در گام دوم این چارچوب و خط قرمز‌ها را طبق آنچه خواست و رضایت خداوند است، ترسیم و اصلاح کنیم.

ماه مبارک رمضان فرصت تمرین تقوا به همین معناست؛ آنچه قرآن به عنوان هدف نهایی روزه داری در این ماه ذکر می‌کند که فرمود: «ای افرادی که ایمان آورده اید! روزه بر شما نوشته شده است، همان گونه که بر کسانی که قبل از شما بودند، نوشته شد تا پرهیزکار شوید.» (آیه ۱۸۳، سوره بقره) ما در ماه مبارک رمضان، از انجام کار‌هایی که در سایر ماه‌ها انجام آن معمول و به اصطلاح حلال است، خودداری می‌کنیم تا در انتها و پس از این تمرین یک ماهه بتوانیم دربرابر گناهان و ارتکاب اشتباهات، خودمان را حفظ کنیم و به پلیدی‌ها نه بگوییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->