آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد سخنگوی وزارت خارجه: تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان وارد شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی: ایران آماده مذاکرات جدید است حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان عازم جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تکرار توهمات ترامپ| لازم باشد با ایرانی‌ها دیدار می‌کنم! عملیات ویژه ارتش اسرائیل در اطراف دمشق و جنوب سوریه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا (۱۳ تیر ۱۴۰۴) مراسم عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد (۱۲تیر۱۴۰۴) گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از خسارات گسترده حملات موشکی ایران روسیه طالبان را به رسمیت شناخت حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به زودی از ایران اخراج می‌شوند رهبر انصارالله یمن: ویرانی مسجدالاقصی خواست صهیونیست‌هاست آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد پزشکیان: تلاش داریم در راستای ارتقای امنیت و سلامت مردم گام برداریم پاسخ عراقچی به خبرسازی جعلی وزارت خارجه آلمان دولت فرانسه برای فعال نکردن مکانیسم ماشه شرط گذاشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) سازمان عفو بین الملل: گرسنگی سلاح اسرائیل علیه مردم غزه است
سرخط خبرها

رحیمی جهان‌آبادی: هدف از حادثه حرم رضوی اختلاف‌افکنی بین شیعه و سنی و مردم ایران و افغانستان بود

  • کد خبر: ۱۰۴۰۸۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۲
  • ۱
رحیمی جهان‌آبادی: هدف از حادثه حرم رضوی اختلاف‌افکنی بین شیعه و سنی و مردم ایران و افغانستان بود
عضو فراکسیون اهل سنت مجلس با بیان اینکه هدف از حادثه حرم رضوی اختلاف‌افکنی بین شیعه و سنی و مردم ایران و افغانستان بودگفت: مردم افغانستان بیشترین اشتراکات فرهنگی و تاریخی را با ما دارند. هدف اصلی دشمن از طراحی اتفاقات این چنینی، اختلاف‌افکنی بین شیعه و سنی و مردم ایران و افغانستان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جلیل رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به حادثه تروریستی رخ داده در حرم مطهر رضوی(ع)، اظهار کرد: بعد از تغییرات شکل گرفته در افغانستان و روی کار آمدن طالبان در این کشور، عده‌ای انتظار داشتند بین ایران و افغانستان چالش‌های اساسی ایجاد شود، اما جمهوری اسلامی با تدبیر خود، مانع شکل‌گیری این چالش‌ها شد و برای بسیاری از افراد در منطقه، خوشایند نیست که ایران بتواند در کنار افغانستان تحت سلطه طالبان، با آرامش زندگی کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: همواره دامن زدن به اختلافات قومی و مذهبی، یکی از توطئه‌هایی بوده است که دشمنان علیه کشور ما اجرا می‌کردند و حوادث اخیر -که حمله در حرم رضوی یکی از آن‌ها است- با مهاجرستیزی و تحریک افکار عمومی علیه مردم افغانستان، همه در یک راستا است و هدف آن ایجاد چالش بین مردم ایران افغانستان و اختلاف‌افکنی بین شیعیان و اهل سنت ایرانی است تا از این طریق نظام جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهند و این بخشی از جنگی است که سرویس‌های امنیتی منطقه علیه ایران اجرا می‌کنند.

عضو فراکسیون اهل سنت مجلس با تاکید بر اینکه باید هوشیار باشیم که این حوادث ما را به سمت چالش‌های مذهبی یا چالش با مردم افغانستان سوق ندهد، گفت: مردم افغانستان بیشترین اشتراکات فرهنگی و تاریخی را با ما دارند. هدف اصلی دشمن از طراحی اتفاقات این چنینی، اختلاف‌افکنی بین شیعه و سنی و مردم ایران و افغانستان است.

وی با بیان اینکه جزئیات حادثه تروریستی رخ داده در حرم امام رضا(ع) باید توسط نهادهای امنیتی اعلام شود، افرود: ما هنوز جلسه‌ای با این نهادها نداشتیم و از جزئیات اعترافات متهم اطلاعی نداریم و نمی‌دانیم که این فرد با چه انگیزه‌ای دست به این جنایت زده است.

رحیمی با بیان اینکه هنوز در مورد حمله در حرم رضوی، گزارشی به کمیسیون امنیت ملی مجلس واصل نشده است، اضافه کرد: طی روزهای آینده نمایندگان خراسان رضوی در مجلس، مهمان وزارت اطلاعات هستند تا هم گزارشی از آخرین وضعیت تحولات امنیتی استان به نمایندگان ارائه شود و هم احتمالا در مورد حمله تروریستی رخ داده صحبت‌هایی مطرح شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۸
0
1
.
خلیل موحدی اصولگرا گفت: تفکرات و رفتارهای افراطی برخی از علما و مسؤلان جمهوری اسلامی نگاه جامعه را به روحانیون مانند نگاه به یک شخص خطرناک کرده است باید تعصبات دینی برخی را از بین ببریم وگرنه روحانی کشی ادامه‌دار خواهد بود.

آقای موحدی،
تفکرات و رفتارهای افراطی و تعصبات دینی خرافات هستند و فقط در جوامعی که آزادی بیان به رسمیت شناخته شده باشد از بین می‌روند.
نیست غیر از خودسریها سنگ مینای حباب، این‌ سر بی‌مغز را بیدل‌ هوا خواهد شکست.
نیست بنیاد تعلق آنقدر سنگین بنا، این غبار وهم را یک پشت پا خواهد شکست.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->