برگزاری همایش ملی فقه و حکمرانی ۱۴۰۴، در مشهد بررسی هوش مصنوعی از لحاظ فقهی را دنبال می‌کنیم امام حسین (ع) نماد وحدت شیعه و سنی و الهام‌بخش آزادگان جهان است شیعه امام حسین (ع) حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشدیزدی: عشق به امام حسین‌ (ع) آدمی را عزیز می‌کند شرکت‌کننده قرقیزستانی مسابقات بین‌المللی قرآن: رسانه‌ها باید مسابقات بین‌المللی قرآن ایران را به جهان معرفی کنند برگزاری اجتماع بزرگ منتظران در عرصه میدان شهدای مشهد(۲۶ بهمن ۱۴۰۳) سالانه حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر خارجی به حرم مطهر امام رضا (ع) مشرف می‌شوند استقبال ۱۰۲ هزار نفر از طرح بین‌المللی «من قرآن را دوست دارم» تشریح برنامه‌های بنیاد بین‌المللی صحیفه سجادیه در ایام ولادت امام سجاد(ع) قرآن منسوب به‌دست‌خط مبارک امام حسین(ع) در گنجینه رضوی آیت الله مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه‌های نمایش خانگی منجر به انحراف جوانان می‌شود شرکت‌کننده یمنی در مسابقات بین‌المللی قرآن: اگر واژه‌ای بالاتر از زیبایی سراغ داشتم، آن را برای ایران به کار می‌بردم شرکت‌کننده تونسی در مسابقات بین‌المللی قرآن: برگزاری مسابقات در مشهد، خاطره خوبی را برای ما به یادگار گذاشت غزاله سهیلی‌زاده: موفقیتم در مسابقات قرآن را مرهون عنایت امام‌رضا (ع) هستم ۵ درصد سهمیه حج ایران به عوامل اجرایی اختصاص دارد شناسایی ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه شاهد و ایثارگر در کشور لزوم نظارت جدی بر قرارداد خودروهای ایثارگران اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد امام‌حسین(ع) در حرم مطهر رضوی نگاهی به آثار سینمایی مرتبط با انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در چهل و سومین جشنواره فجر
سرخط خبرها

جایزه شجاعت برای شکارکنندگان تروریست تکفیری

  • کد خبر: ۱۰۴۴۷۱
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲
جایزه شجاعت برای شکارکنندگان تروریست تکفیری
غلامرضا بنی اسدی - روزنامه نگار

ماجرای شهادت و جانبازی سه روحانی مردمی در حرم مطهر رضوی باید همچنان در مرکز توجه باشد و از زوایای گوناگون هم بررسی شود. شخصیت‌هایی چنین محترم که خودشان را وقف عام خدمت به مردم کرده بودند، باید مثل سرمشق، پیشانی نوشت صفحات دفتر زندگی ما باشند.

تکفیری‌ها که حجج اسلام اصلانی و دارایی و پاکدامن را هدف گرفتند، باید با تکثیر مردمانی از این دست روبه رو شوند که رمق تکفیر و تکفیریان را بگیرند. آنان خدمت به حاشیه را بر راحت طلبی در متن ترجیح دادند و به جهاد همت کردند. راهشان شجاعانه باید ادامه یابد. گفتیم «شجاعانه» و لازم است به این مهم هم عنایت شود که شجاعت صفتی پسندیده و شایسته احترام و ارج نهادن است.

این قدردانی را می‌توان به سان شکر نعمت دانست که نعمت افزا هم می‌شود. نعمتی که، چون در افزایش باشد، هیچ دشمنی نمی‌تواند به جز به احترام به این خاک و مردمانش نگاه کند. شجاعت احترام برانگیز است؛ در برابر دشمن راه می‌بندد و برای دوست راه می‌گشاید. این را در ماجرای به دام انداختن تروریست تکفیری در حرم دیدیم.

مردم بودند که خطر کردند و با اقدامی خطیر، تیغ تیزی را که بر جان سه نفر نشسته بود، از کار انداختند و جنایتکاری که خودش را توانمند می‌پنداشت، به لحظه‌ای بر خاک نشاندند. کلیپ‌های پخش شده به خوبی این را نشان می‌دهد. این هم نشانه خوبی است از فعال و هوشیاربودن مردم. قدر باید دانست این را. اهل قلمی از پیشکسوتان

دفاع مقدس هم به این نکته توجه می‌داد. من و خیلی از مردم، بر همین اساس می‌خواهیم کسانی که در دستگیری این تروریست بی وطن خطر کردند و خودشان را به معرکه رساندند، حتما تشویق شوند. شاید خادمی افتخاری حرم بهترین مشوق برای هوشیاری روزافزون آنان و همه ما باشد. شاید نشان شجاعت بتواند به ترویج این خصلت بایسته کمک کند.

شاید اعطای نشان شهید کاوه چنان که حمیدرضا صدوقی پیشنهاد می‌کند، این قدردانی را جاودانه کند. به هرروی، اقدامات کسانی که تروریستی از نوع تکفیری را مهار می‌کنند، شایسته قدردانی است. به این نکته ظریف توجه کنیم تا در عمل مردم را به صفات پسندیده دعوت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->