واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

روحی صفت: پاکستانِ شهباز شریف رابطه خوبی با عربستان خواهد داشت

  • کد خبر: ۱۰۴۵۶۸
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
روحی صفت: پاکستانِ شهباز شریف رابطه خوبی با عربستان خواهد داشت
کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه دولت شهباز شریف رابطه خوبی با عربستان خواهد داشت گفت: او همچنین تلاش خواهد کرد که در رابطه با هند تنش زدایی کند.

سید محمدرضا هاشمی|شهرآرانیوز؛ «محسن روحی‌صفت» کارشناس مسائل بین‌الملل و معاون پیشین دفتر مطالعات سیاسی وزارت خارجه در رابطه با انتخاب «شهباز شریف» به عنوان نخست وزیر جدید پاکستان به شهرآرانیوز گفت: با انتخاب شهباز شریف یعنی حزب مسلم لیگ در پاکستان به قدرت رسیده، حزبی که در گذشته ده‌ها سال در پاکستان حکومت کرده است.

وی در ادامه تصریح کرد: تجربه نشان می‌دهد که آنها (حزب مسلم لیگ) در یکی دو سال اول با ارتش رابطه خوبی دارند، اما وقتی ماه عسل آنها تمام شد، اختلافات آنها آغاز خواهد شد. این شیوه‌ای بوده است که در سال‌های گذشته هم اتفاق افتاده است.

روحی صفت درباره سیاست خارجی دولت شریف تاکید کرد: در رابطه با عربستان هم به صورت طبیعی روابط خوبی بین دو کشور وجود خواهد داشت. آنها همچنین سعی می‌کنند، مناقشات کمتری با آمریکا داشته باشند و از کمک‌های آمریکا در ارتش پاکستان استفاده کنند.

این کارشناس مسائل بین‌المللی ادامه داد: در مورد افغانستان هم من معمولا موضوع هند و افغانستان را از نگاه پاکستان مسئولیت ارتش این کشور می‌دانم و دولت نقشی در این باره بازی نمی‌کند. البته احتمال دارد که دولت علاقه‌مند باشد تا اختلافات خود را با هند کاهش دهد تا به نوعی در رابطه با هند تنش زدایی کند، آن هم در صورتی که فرمانده ارتش با این اقدام او موافق باشد.

روحی صفت درباره دلیل عدم اتمام دوره نخست وزیری در پاکستان گفت: در پاکستان ارتش در پشت صحنه قدرت قرار دارد و هرجا که احساس کند، دولت با سیاست‌های او سازگار نیست، پشت حکومت را خالی می‌کند.

وی درباره سرنوشت رابطه ارتباط پاکستان و ایران در دوره شهباز شریف تصریح کرد: با انتخاب شهباز شریف در پاکستان اتفاق خاصی در رابطه ایران و این کشور اتفاق نخواهد افتاد و دو کشور به عنوان دو همسایه سعی می‌کنند، ارتباطات خوبی داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->