ورودی های پایانه مرزی مهران به ۱۴ مورد افزایش یافت حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴ نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی:حسن خلق و سعه‌صدر لازمه خدمت در حرم رضوی است

  • کد خبر: ۱۰۴۷۵۹
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
تولیت آستان قدس رضوی:حسن خلق و سعه‌صدر لازمه خدمت در حرم رضوی است
تولیت آستان قدس رضوی تواضع، حسن خلق، ملاطفت، تواضع، سعه‌صدر، صداقت، امانت‌داری و توانایی در ارتباط مؤثر با زائران را لازمه خدمت خادمان در حرم مطهر حضرت رضا (ع) دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در دیدار سرکشیکان کشیک‎های خدمتی خدام و خادمیاران رضوی که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد، شکر نعمت خادمی حضرت ثامن الحجج (ع) خدمت شایسته به زائران رضوی دانست و ابراز کرد: خدام رضوی باید آشنا و عارف به مقام و جایگاه اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) باشند، خادمان حضرت رضا (ع) باید اهل مطالعه باشند و هرکدام چندین کتاب در خصوص سیره و روایات حضرت ثامن‌الحجج (ع) مطالعه کرده باشند.

وی با اشاره به جایگاه علمی برخی از خدام حضرات معصومین (ع) از جمله فِضّه، خادمه حضرت زهرا (س) که سؤالات را با قرآن پاسخ می‌داد، گفت: مدیران حرم مطهر باید در خصوص ارتقا علمی خدام و آشنایی ایشان با زندگی، روایات و آموزه‌های حضرت رضا (ع) برنامه‌ریزی کرده و در امتیازات و ارتقا خدام این موارد را مدنظر داشته باشند.

تولیت آستان قدس رضوی تواضع، حسن خلق، ملاطفت، تواضع، سعه‌صدر، صداقت، امانت‌داری و توانایی در ارتباط مؤثر با زائران را از ویژگی‌های خدام رضوی معرفی و عنوان کرد: عموماً برخورد‌های خدام با زائران مناسب و پسندیده است، اما حتی یک برخورد ناشایست نیز در این بارگاه نورانی قابل‌قبول نیست.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی در ادامه رعایت آراستگی و انضباط ظاهری خدام را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: آراستگی ظاهر از مصادیق نظم است، لذا خدام رضوی باید حداکثر دقت را در آراستگی لباس و وضع ظاهری خود به عمل آورند؛ چگونه انسان برای حضور در مهمانی لباس آراسته می‌پوشد، به طریق اولی سزاوار است برای حضور در بارگاه منور رضوی که از باعظمت‌ترین جایگاه‌های این عالم است، آراسته باشد.

وی همچنین نسبت به آشنایی خدام با موازین اداری و سازمانی و اطلاع‌رسانی مناسب به آنان در رابطه با برنامه‌ها و اقدامات حرم مطهر تأکید و اظهار کرد: خدام باید در جریان برنامه‌ها و اتفاقات حرم مطهر قرار داشته باشند و مسئولان حرم مطهر باید برای تحقق این مهم تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین نسبت به عدم تفاوت میان خدام مشهدی و شهرستانی تأکید و بیان کرد: هیچ تفاوتی میان خادمان مشهدی و غیر مشهدی، خادمان و خادمیاران وجود ندارد و اگر چنین تلقی وجود داشته باشد مغایر با سیره امام رضا (ع) است.

بر اساس گزارش روابط عمومی آستان قدس رضوی، وی با بیان اینکه خدام به جهت حضور مستمر در اماکن متبرکه و ارتباط نزدیک با زائران بیشترین آشنایی با مشکلات و کاستی‌های احتمالی را دارند، عنوان کرد: خادمان علاوه بر انتقال پیشنهادها، انتقادات، نقطه نظرات و گلایه‌های زائران، دیدگاه‌ها و راه‌حل‌های خود را نیز باید به مدیران و مسئولان حرم مطهر منتقل کنند و مدیران نیز موظف به بررسی این پیشنهاد‌ها و اعلام نتیجه هستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی همچنین به اهمیت احیای سنت‌های خوب اسلامی اشاره و با بیان اینکه خدام می‌توانند در احیای این سنت‎های خوب از جمله جلسات قرآن خانگی، پیشتاز باشند؛ ابراز کرد: احیاء سنت خوب اسلامی همچون دوره‌های قرآن و روضه‌های خانگی بسیار پسندیده است، این جلسات قرآن خانگی برکات بسیاری داشت، که از جمله آن حفظ همبستگی دوستان، خانواده و صله رحم بود؛ این دید و بازدید کدورت‌ها و نقار‌ها را از بین می‌برد؛ افراد از حال یکدیگر باخبر می‌شدند و به حل مشکلات یکدیگر می‌پرداختند.

منبع:آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->