جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند
سرخط خبرها

پویش «مهر مادری» می‌تواند شهرمان را دریابد

  • کد خبر: ۱۰۵۳۳۹
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
پویش «مهر مادری» می‌تواند شهرمان را دریابد
زهره رنگ آمیز - روزنامه‌نگار

کلاغه به خانه‌اش رسید، اما قصه کارتن‌خواب‌ها در این شهر به پایان نرسید!

سال‌هاست می‌نویسیم ما شهرمان را بدون کارتن‌خواب می‌خواهیم، به‌ویژه شهرمان را بدون زنان کارتن‌خواب می‌خواهیم.
شب‌های زیادی با چراغ گرد شهر گشتیم و با همین چشمانمان زنان و دخترانی را دیدیم که در بیچاره‌ترین حالت ممکن زندگی می‌گذرانند.

بار‌ها به عنوان فعالان رسانه گفتیم آقایان، کارتن‌خوابی و بی‌خانمانی زن‌ها در شهری که ادعای پایتختی جهان اسلام را دارد یک بی‌آبرویی اجتماعی است.

روزی از روز‌های گردشمان در حاشیه شهر با کیمیا آشنا شدم، زنی میان‌سال که برای حفظ آبروی پسرش از خانه بیرون آمده و در کال هم‌خانه جمعی از مردان بی‌خانمان شده بود.

کیمیا قالی‌بافی بلد بود و معتقد بود اگر بعد ترک، برای اشتغال خانگی حمایت می‌شد، مسیر زندگی‌اش تغییر می‌کرد. او تجربه ۱۰ دوره زندگی در کمپ‌های ترک اعتیاد را داشت، اما حالا ترجیح می‌داد شب در خیابان یا پاتوق مردان بماند، ولی به کمپ و پیش خانم مسئول بداخلاق بازنگردد.

تجربه ناموفق زیست او در کمپ و بازگشتش به اعتیاد قطعا روشن‌ترین پیام برای متولیان این حوزه است که در نحوه مصرف بودجه‌های مصوب بازنگری‌ای جدی داشته باشند و به راهکار‌هایی جدید برای ایجاد سبکی جدید از زندگی برایشان بیندیشند.

اما قانون درباره زنان بهبودیافته چه می‌گوید؟
برنامه ششم توسعه، بند ۳ ماده ۸۰ قانون برنامه توسعه، صراحتا می‌گوید شهرداری مرکز استان با کمک سازمان بهزیستی باید یک مرکز توانمندسازی جامع زنان راه‌اندازی کند.

در این بند از قانون تأکید شده تست بعد از فرایند درمان اعتیاد در مراکز ماده ۱۶ و زمانی که زنان می‌خواهند به جامعه بازگردند، در مرکز جامع توانمندسازی از آن‌ها حمایت می‌شود.

در این مراکز شش ماه اقامت افراد تضمین و هزینه‌های درمان دارویی آن‌ها پرداخت می‌شود. هم‌چنین یک شغل برایشان ایجاد می‌شود. بند ۳ ماده ۸۰، قانونی که هست، اما روی کاغذ دردی دوا نکرده است و نمی‌کند!

«خسته شدم، به خدا خسته شدم!» این جمله تکراری همه زنان خاکسترنشین در خرابه‌ها و پاتوق‌های این شهر است: لیلا، سمیه و عاطفه که صدایشان دورگه شده و پوستشان دود گرفته و انگشتانی سوخته دارند و از لطافت و نشانه‌های زنانگی تنها برق چشمان و اشک‌های سرازیرشان باقی مانده است.

بعد از سال‌ها تجربه و برگزاری ساعت‌ها کارگروه‌های تخصصی، حاصل تلاش مدیران تکرار ملال‌آور این چرخه معیوب امداد بوده است. شاید دیگر وقت آن رسیده باشد مردم و تشکل‌های مردمی جدی‌تر پای کار بیایند.

حالا تحقق شهری بدون زنان کارتن‌خواب نیازمند مهر مادری است و حضور پرمحبت تشکل‌هایی از جنس زنان تا آغوش مهر بگشایند و کیمیا‌ها را از خاکسترنشینی نجات دهند.

پویش «مهر مادری» می‌تواند شهرمان را دریابد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->