سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها
معاون اقتصادی شهردار مشهد:

اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری در مشهد برگزار می شود

  • کد خبر: ۱۰۵۵۵
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۲
اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری در مشهد برگزار می شود
اولین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری (mashhad eco fair) به همت معاونت اقتصادی شهرداری مشهد، با هدف معرفی عناصر موثر در تحقق پروژه‌های زیر ساختی شهر از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی شهر مشهد برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اژدر اژدری معاون اقتصادی شهردار و رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های شهرداری، در این خصوص عنوان کرد: شهرداری مشهد به منظور ایجاد بستری مناسب برای فعالان اقتصادی و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی با همراهی سایر ارکان شهرداری مشهد و ذینفعان در حوزه سرمایه گذاری و اقتصاد شهری نسبت به برگزاری نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری(mashhad eco fair) از تاریخ 12 آذر الی 16 آذر ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین المللی اقدام خواهد نمود.

وی افزود: این نمایشگاه فرصتی به جهت ارائه تصویری جامع، از تنوع و تعدد فعالیت های سرمایه گذاران و نقش موثر آن ها در توسعه پروژه های زیرساختی شهر است که به تبع برگزاری چنین رویدادهایی زمینه مناسبی را برای آشنایی شهروندان و بازدیدکنندگان با اقدامات شهرداری مشهد، به همراهی شرکاء و فعالان بخش خصوصی در رونق اقتصاد شهر، فراهم می کند.

اژدری با اشاره به اینکه حضور نهادهای اقتصادی و ارائه بیش از 100 فرصت سرمایه گذاری این نمایشگاه را از کیفیت قابل توجهی بهره مند خواهد کرد، بیان داشت: درصدد هستیم خارج از محوریت اصلی نمایشگاه که معرفی شرکای شهرداری و نهادهای موثر در توسعه شهری است، نخبگان علمی و شخصیت های موفق در حوزه اقتصاد شهر را در کارگاه ها و سمینارهایی که همزمان با نمایشگاه برگزار خواهد شد، معرفی نماییم که بر همین اساس فضایی را برای تبادل و انتقال تجربیات و گفتمان آنها با علاقه مندان در نظر گرفته ایم.

وی تصریح کرد: معاونت اقتصادی شهرداری مشهد، به عنوان متولی اقتصاد دومین کلان شهر مذهبی جهان اسلام با میزبانی سالانه ده ها میلیون زائر و گردشگر داخلی و خارجی فرصت های سرمایه گذاری شهر را با موضوعات تجاری، اداری، گردشگری، خدماتی، زیرساختی و.. در قالب بسته های سرمایه گذاری، مطالعات امکان سنجی و طرح های توجیهی اقتصادی آماده نموده است.

اژدری در پایان خاطرنشان کرد مدیران و کارشناسان حوزه سرمایه گذاری در طول برگزاری این رویداد آماده مشاوره، پاسخ گویی و انعقاد تفاهم نامه با فعالان حوزه اقتصادی در محل نمایشگاه می باشند.

گفتنی است مراسم افتتاحیه این مراسم امروز ساعت ۱۷:۰۰ بطور زنده از صفحه اینستاگرامی شهرآرا به آدرس:  www.instagram.com/shahraranews پخش خواهد شد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->