اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واردات موبایل آیفون ممنوع می شود؟

  • کد خبر: ۱۰۵۶۲۹
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۰
  • ۱
واردات موبایل آیفون ممنوع می شود؟
مجلس و دولت به دنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه برند اپل هستند. آن‌ها انتقاد خود را به واردات این کالا به عنوان کالای لوکس و غیر ضروری عنوان می کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن شجاعی، کمیسیون اصل نود قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی، در مصاحبه ای با صدا و سیما، خواستار ممنوعیت گوشی های برند اپل شده است.

او عنوان کرده است که، مطالبه ما ممنوعیت واردات این برند است و دولت هم حسب تاکید مقام معظم رهبری موظف است، این ممنوعیت را اعمال کند. کمیسیون اصل نود قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی تهدید کرده است، اگر این ممنوعیت اعمال نشود کمیسیون اصل نود ورود خواهد کرد.

علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی، نیز از جلسات این کمیسیون با وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داده و گفته است؛ دولت باید در نیمه سال اول ۱۴۰۱ ممنوعیت واردات گوشی های همراه برند اپل را به نتیجه برساند و عملی کند.

همچنین علیرضا پیمان پاک، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، با بیان اینکه سالانه ۵۰۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار گوشی اپل وارد کشور می شود، خبر در راه بودن ممنوعیت گوشی های اپل را تائید کرده و گفته است؛ مجلس با جلو داری کمیسیون اصل نود، پیگیر ممنوعیت گوشی های برند اپل است.

پیش تر محمدرضا عالیان، سخنگوی انجمن واردکنندگان تلفن همراه، گفته بود: بعد از نوکیا، اپل ۶ درصد سهم بازار ایران را در اختیار دارد، از این برند یک میلیون و ۳۰ هزار دستگاه به ارزش یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلار در کشور مصرف شده است. 

عالیان در بین گوشی‌های اپل، آیفون ۱۲ پرومکس به تعداد ۲۵۳ هزار و ۶۰۰ دستگاه به ارزش ۳۵۷ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار را پرتقاصاترین گوشی‌های این برند عنوان کرد و افزود: آیفون ۱۳ پرومکس به تعداد ۲۳۶ هزار و ۴۰۰ دستگاه به ارزش ۳۷۲ میلیون ۴۰۰ هزار میلیون دلار در رتبه آخر این برند بود.

سخنگوی انجمن واردکنندگان تلفن همراه توضیح داد: با وجود اینکه اپل در بازار جهانی بیشترین سهم را دارد، اما در ایران به دلیل شرایط اقتصادی، گران بودن این برند و دسترسی سخت برای خرید، سهم بازار زیادی نداشته است، در واقع توان مالی بیشتر مردم به خرید این برند نمی رسد.

بر اساس این گزارش؛ اولین بار نیست ممنوعیت ورود این برند از گوشی تلفن همراه مطرح می شود اما، به نظر می رسد، اینبار بیش از گذشته ممنوعیت ورود گوشی های تفلن همراه برند اپل جدی شده باشد. ممنوعیت که می تواند در ابتدا خود را با جهش قیمتی این برند در بازار گوشی های تلفن همراه و تاثیر آن بر قیمت سایر گوشی ها نشان دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سمیع الله غلامی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
0
0
هرقسم خودت راحت میدانی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->