مستند نقش نیروی هوایی ارتش در آزادسازی خرمشهر تولید می‌شود نمایندگان مجلس از سربازان گمنام امام‌زمان(عج) تقدیر کردند اعزام دانشجویان عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم وزیر فرهنگ: نمایشگاه قرآن امسال در ۲۱ بخش برگزار می‌شود آیین‌نامه نحوه اداره یادمان‌های دفاع مقدس تدوین شد + فیلم عبادت بی‌فایده روایت شنیده نشده از تحلیل شهید نصرالله درباره شخصیت‌های جهان اسلام سرمایه‌ای ماندگار تا آن دنیا | نمازهای مستحبی را بشناسیم و با آداب خودش بخوانیم نام‌گذاری شعار دهه تکریم و تعظیم مساجد با عنوان «تجلی‌گاه قرآن» عشق در بارگاه رضا (ع) | ۲۲ زوج جوان سرخسی میهمان آستان قدس رضوی شدند تولیت آستان قدس رضوی: امنیت مهم‌ترین نیاز هر انسان است اجرای طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» با همکاری ستاد کانون‌های مساجد و سازمان دارالقرآن حرم حضرت معصومه (س) میزبان عقد ۱۱۰ زوج جوان از سراسر کشور در نیمه شعبان ۱۴۰۳ بود رحیم‌پور ازغدی: تمام مکاتب دینی و ایدئولوژی‌های مادی قدیم و جدید به منجی اعتقاد دارند تولیت آستان قدس رضوی: اشتغال‌زایی از مؤثرترین اقدامات مؤسسه محبان‌الرضا(ع) است لزوم تبیین فرهنگ ایثار و شهادت با نگاه هنری درباره شهید نورائی، معلمی که تمام زندگی‌اش را وقف دانش‌آموزان کرد اعزام ۱۴۶ هزار زائر به عمره مفرده در مرحله دوم آیت‌الله علی نیّری همدانی، عضو جامعه مدرسین، درگذشت آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی
سرخط خبرها

ماه زیست مؤمنانه

  • کد خبر: ۱۰۵۶۴۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳
ماه زیست مؤمنانه
ماه مبارک رمضان ماهی است برای تمرین و الگوسازی زیست مؤمنانه.

ماه مبارک رمضان ماهی است که خداوند منان سالی یک بار توفیق حضور در آن را به ما عنایت می‌کند. برکات فراوانی که در این ماه بر امت نازل می‌شود، از امتیازات اختصاصی این ماه است. بهره مندی از این نزولات الهی نیز نیازمند زیست متناسب با این ماه مبارک است.

ماه مبارک رمضان ماهی است برای تمرین و الگوسازی زیست مؤمنانه. در این ماه پرعظمت انسان‌ها نوعی از زندگی را تجربه می‌کنند که از جهات مختلف، زندگی انسان را ارتقا می‌دهد. این نوع زندگی را در عرصه‌های مختلف می‌توان مشاهده کرد.

در ارتباط با خالق میل انسان به سمت پروردگار عالم بیشتر است و بیش از همیشه خدا را به خود نزدیک می‌بیند و در ارتباط با دیگر انسان ها، در نزدیک بودن دل‌ها پای سفره‌های ساده افطار و کنارهم نشستن در جلسات قرآن و معارف دینی نمود پیدا می‌کند.

البته غلبه گرسنگی و تشنگی در برخی ساعات شبانه روز ما را بیشتر به یاد هم می‌اندازد که هستند انسان‌هایی که در طول سال چیزی برای خوردن و آشامیدن نمی‌یابند و گرسنه سر بر بالین می‌گذارند. در ارتباط با خودمان هم خلوت‌های نیمه شب و مناجات با پروردگار هستی به انسان کمک می‌کند که خودش را بهتر بشناسد و برای دستیابی به انسان بی نهایت برنامه ریزی کند، نه انسانی محدود.

البته جمعه پایان این ماه باعظمت که روز قدس نام گرفته است، نگاه ما را در زندگی از جامعه محدود پیرامونمان به تمدنی بزرگ و لزوم ایجاد آن در آینده متوجه می‌کند که ویژگی آن فراگیری تفکر توحیدی در همه ساحت‌های زندگی است.
پس خوب است در این ماه مبارک با توجه زندگی کنیم و خودمان را با شیوه زیست این ماه مأنوس کنیم تا در طول سال از فواید آن بهره‌مند شویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->