جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

تلاش برای صلح بین رادوشوویچ و پرسپولیس جواب می‌دهد؟

  • کد خبر: ۱۰۵۷۴۹
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰
تلاش برای صلح بین رادوشوویچ و پرسپولیس جواب می‌دهد؟
برخی تلاش می‌کنند تا رابطه رادوشوویچ و باشگاه پرسپولیس را بهبود ببخشند که البته امری بعید به نظر می‌رسد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، پس از جدایی رادوشوویچ از پرسپولیس ارتباط او با مدیران و حتی کادرفنی پرسپولیس کاملا شکرآب شد و در نهایت هم رادو برای گرفتن مطالباتش به فیفا شکایت کرد و این نهاد هم باشگاه پرسپولیس را به پرداخت ۹۵۰ هزار دلار محکوم کرد.

پس از رای فیفا، رادو در مصاحبه‌ای اعلام کرد قصد مذاکره و تخفیف به پرسپولیس را ندارد، چون نمی‌داند با درویش باید مذاکره کند یا عطایی. پس از این اظهارنظر پیش‌بینی می‌شد که ارتباط رادو و مدیران برنامه اش با باشگاه پرسپولیس تیره‌تر از گذشته شود و در نهایت هیچ مذاکره و مصالحه‌ای صورت نگیرد.

در همین خصوص بد نیست بدانید برخی دوستان دوطرف در تلاش هستند ظرف یکی، دو روز آینده میان بوژیدار رادوشوویچ و مدیربرنامه‌هایش با باشگاه پرسپولیس وساطت کنند تا حداقل اوضاع به این پیچیدگی نباشد. ظاهرا قرار شده به زودی جلسه‌ای برگزار شود تا ضمن بهبود ارتباط طرفین تخفیف‌های لازم هم گرفته شود.

حالا باید دید که آیا رادو موافق این مسئله خواهد بود و آیا شاهد آشتی بین او و مدیران باشگاه پرسپولیس خواهیم بود یا خیر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->