سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

گزینه جایگزینی پرسپولیس برای رادوشویچ کیست؟

  • کد خبر: ۹۴۱۶۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
گزینه جایگزینی پرسپولیس برای رادوشویچ کیست؟
کادرفنی پرسپولیس به دنبال جذب یک دروازه‌بان به جای رادوشویچ هستند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، با رفتن بوژیدار رادوشویچ که طی چند سال اخیر نگرانی‌های پرسپولیس را از بابت عدم حضور دروازه‌بان اول تیم راحت کرده بود، حالا کادر فنی را بر آن داشته تا جایگزینی مناسب برای او و شاید حامد لک در نظر بگیرند.

نام‌هایی برای سرخپوشان روی میز است که از میان آن‌ها می‌توان به رشید مظاهری و پیام نیازمند اشاره کرد.
هر دو گزینه‌، موارد تازه‌ای برای پرسپولیس نیستند و سرخ‌ها در سال‌های گذشته نیز تمایل خود را برای به خدمت گرفتن این دو دروازه‌بان نشان داده‌اند. حالا کادر فنی به نیازمند علاقه بیشتری دارد اما به خدمت گرفتن این دروازه‌بان لژیونر، قطعا دشواری‌هایی به همراه دارد.

پیام نیازمند که با پیکان در لیگ برتر دیده شد و در سپاهان به اوج رسید، ابتدای فصل بیست و یکم راهی پرتغال شد تا شانس خود را در اروپا امتحان کرده باشد. اتفاقا او نسبت به دروازه‌بان‌هایی همانند علیرضا حقیقی، سوشا مکانی و علیرضا بیرانوند موفق‌تر هم بود و در چند بازی که برای پورتیموننزه به میدان رفت، توجه و تحسین‌ها را به خود جلب کرد.

حال اگر پرسپولیس قصد به خدمت گرفتن او را داشته باشد بعید است تیم پرتغالی راضی به از دست دادن این دروازه‌بان آینده‌دار شود و سرخ‌ها باید هزینه هنگفتی برای رضایت نامه وی بپردازند. از سوی دیگر پرپسولیس تجربه خوبی از قرارداد‌ها به صورت قرضی ندارد و در ماجرای محمد نادری و شهریار مغانلو حسابی متضرر شده و تکرار این اشتباهات به صلاح نیست.

جدا از این مهم، بعید به نظر می‌رسد نیازمند تمایلی برای بازگشت به فوتبال ایران داشته باشد چرا که در تیم جدید خود نه نیمکت‌نشین مطلق است و نه مورد غضب کادر فنی تیمش، بنابراین تقریبا نیازمند از میان گزینه‌های پرسپولیس حذف می‌شود و نگاه‌ها به سمت دیگری باید برود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->