اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

با گوشی‌های هوشمندی که بیشترین و کمترین تشعشع خطرناک را ساطع می‌کنند، آشنا شوید

  • کد خبر: ۱۰۵۸۹۱
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
با گوشی‌های هوشمندی که بیشترین و کمترین تشعشع خطرناک را ساطع می‌کنند، آشنا شوید
گوشی‌های هوشمند به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره ما تبدیل شده‌اند. از محل کار و مدرسه گرفته تا کار‌های روزمره، این ابزار کوچک همه چیز را در کف دستان ما قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اکثر مردم روزانه به‌طور میانگین پنج تا شش ساعت را پای تلفن همراه خود سپری می‌کنند؛ و از آنجایی که به ما گفته شده این گوشی‌ها تشعشات کمی دارند، ما هر روز خودمان را در معرض این تشعشعات قرار می‌دهیم. اما این‌طور که پیداست گوشی‌های برند‌های مختلف مقادیر متفاوتی از اشعه را ساطع می‌کنند.

میزان تشعشعات و SAR گوشی‌های هوشمند

گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های تلفن همراه مقادیر کمی تشعشع رادیویی منتشر می‌کنند. انسان می‌تواند این تشعشعات را زمان استفاده از گوشی هوشمند و یا هنگامی که کنار گوشی خود خوابیده جذب کند. پارامتر مورد استفاده برای اندازه‌گیری انتشار تشعشعات تلفنی، آهنگ ویژه جذب (SAR) نامیده می‌شود که نشان‌دهنده مقدار انرژی الکترومغناطیسی جذب‌شده توسط بدن هنگام استفاده از یک دستگاه تلفن همراه است. شورای اتحادیه اروپا استاندارد‌های تشعشعی برای تلفن‌های همراه را دو وات بر کیلوگرم تعیین کرده است.

با گوشی‌های هوشمندی که بیشترین و کمترین تشعشع خطرناک را ساطع می‌کنند، آشنا شوید

گوشی‌های هوشمند با بالاترین میزان انتشار تشعشعات

موتورولا اج (Motorola Edge) با ۱.۷۹ وات در هر کیلوگرم رکورددار بیشترین میزان انتظار تشعشع است. این مقدار به طور قابل توجهی بالاتر از بسیاری از مدل‌های دیگر گوشی‌های هوشمند موجود در بازار امروز و نزدیک به محدودیت‌های تعیین شده توسط اتحادیه اروپا برای تلفن‌های همراه است.

در جایگاه دوم گوشی اکسون ۱۱ زد تی‌ای (Axon ۱۱، ۵G ZTE) با میزان تشعشع ۱.۵۹ قرار گرفته و پس از آن وان پلاس ۶ تی (OnePlus ۶T) با ۱.۵۵ وات بر کیلوگرم در رده سوم جای گرفته است.  سونی اکسپریا‌ای اکس ۲ پلاس (Sony Experia AX۲ Plus) با ۱.۴۱ و مدل‌های ۳ اکس ال و ۳‌ای اکس ال گوگل پیکسل با ۱.۳۹ تکمیل‌کننده پنج رتبه اول فهرست گوشی‌های هوشمند با بالاترین میزان انتشار تشعشع هستند.

گوشی‌های هوشمند با کمترین میزان انتشار تشعشعات

مدل بلید وی۱۰ زد تی‌ای (ZTE Blade V۱۰) با ۱.۰۳ وات تشعشع در هر کیلوگرم کمترین میزان تشعشع را در میان گوشی‌های هوشمند دارد.

به‌طور کل دستگاه‌های تلفن همراه سامسونگ کمترین خطر تشعشع را به دنبال دارند. این شرکت چهار گوشی دارد که در این تقسیم‌بندی بهترین‌ها هستند.  گلکسی نوت ۱۰ پلاس با تولید ۰.۱۹ وات بر کیلوگرم بهترین مدلی است که سامسونگ در این زمینه در خط تولید خود دارد.

در تصویر زیر نگاهی به ۱۰ گوشی هوشمند که کمترین میزان تشعشع را ساطع می‌کنند شده است:

با گوشی‌های هوشمندی که بیشترین و کمترین تشعشع خطرناک را ساطع می‌کنند، آشنا شوید

با آنکه در حال حاضر هیچ تحقیق قابل توجهی برای اثرات مضر تشعشعات تلفن همراه وجود ندارد، افرادی که برای مدت طولانی با دستگاه‌های خود در تماس هستند حداقل می‌توانند با انتخاب برند‌های مناسب میزان قرار گرفتن در معرض این تشعشعات را به حداقل برسانند.

منبع: روزیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->