ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

با گوشی‌های هوشمندی که بیشترین و کمترین تشعشع خطرناک را ساطع می‌کنند، آشنا شوید

  • کد خبر: ۱۰۵۸۹۱
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
با گوشی‌های هوشمندی که بیشترین و کمترین تشعشع خطرناک را ساطع می‌کنند، آشنا شوید
گوشی‌های هوشمند به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره ما تبدیل شده‌اند. از محل کار و مدرسه گرفته تا کار‌های روزمره، این ابزار کوچک همه چیز را در کف دستان ما قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اکثر مردم روزانه به‌طور میانگین پنج تا شش ساعت را پای تلفن همراه خود سپری می‌کنند؛ و از آنجایی که به ما گفته شده این گوشی‌ها تشعشات کمی دارند، ما هر روز خودمان را در معرض این تشعشعات قرار می‌دهیم. اما این‌طور که پیداست گوشی‌های برند‌های مختلف مقادیر متفاوتی از اشعه را ساطع می‌کنند.

میزان تشعشعات و SAR گوشی‌های هوشمند

گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های تلفن همراه مقادیر کمی تشعشع رادیویی منتشر می‌کنند. انسان می‌تواند این تشعشعات را زمان استفاده از گوشی هوشمند و یا هنگامی که کنار گوشی خود خوابیده جذب کند. پارامتر مورد استفاده برای اندازه‌گیری انتشار تشعشعات تلفنی، آهنگ ویژه جذب (SAR) نامیده می‌شود که نشان‌دهنده مقدار انرژی الکترومغناطیسی جذب‌شده توسط بدن هنگام استفاده از یک دستگاه تلفن همراه است. شورای اتحادیه اروپا استاندارد‌های تشعشعی برای تلفن‌های همراه را دو وات بر کیلوگرم تعیین کرده است.

با گوشی‌های هوشمندی که بیشترین و کمترین تشعشع خطرناک را ساطع می‌کنند، آشنا شوید

گوشی‌های هوشمند با بالاترین میزان انتشار تشعشعات

موتورولا اج (Motorola Edge) با ۱.۷۹ وات در هر کیلوگرم رکورددار بیشترین میزان انتظار تشعشع است. این مقدار به طور قابل توجهی بالاتر از بسیاری از مدل‌های دیگر گوشی‌های هوشمند موجود در بازار امروز و نزدیک به محدودیت‌های تعیین شده توسط اتحادیه اروپا برای تلفن‌های همراه است.

در جایگاه دوم گوشی اکسون ۱۱ زد تی‌ای (Axon ۱۱، ۵G ZTE) با میزان تشعشع ۱.۵۹ قرار گرفته و پس از آن وان پلاس ۶ تی (OnePlus ۶T) با ۱.۵۵ وات بر کیلوگرم در رده سوم جای گرفته است.  سونی اکسپریا‌ای اکس ۲ پلاس (Sony Experia AX۲ Plus) با ۱.۴۱ و مدل‌های ۳ اکس ال و ۳‌ای اکس ال گوگل پیکسل با ۱.۳۹ تکمیل‌کننده پنج رتبه اول فهرست گوشی‌های هوشمند با بالاترین میزان انتشار تشعشع هستند.

گوشی‌های هوشمند با کمترین میزان انتشار تشعشعات

مدل بلید وی۱۰ زد تی‌ای (ZTE Blade V۱۰) با ۱.۰۳ وات تشعشع در هر کیلوگرم کمترین میزان تشعشع را در میان گوشی‌های هوشمند دارد.

به‌طور کل دستگاه‌های تلفن همراه سامسونگ کمترین خطر تشعشع را به دنبال دارند. این شرکت چهار گوشی دارد که در این تقسیم‌بندی بهترین‌ها هستند.  گلکسی نوت ۱۰ پلاس با تولید ۰.۱۹ وات بر کیلوگرم بهترین مدلی است که سامسونگ در این زمینه در خط تولید خود دارد.

در تصویر زیر نگاهی به ۱۰ گوشی هوشمند که کمترین میزان تشعشع را ساطع می‌کنند شده است:

با گوشی‌های هوشمندی که بیشترین و کمترین تشعشع خطرناک را ساطع می‌کنند، آشنا شوید

با آنکه در حال حاضر هیچ تحقیق قابل توجهی برای اثرات مضر تشعشعات تلفن همراه وجود ندارد، افرادی که برای مدت طولانی با دستگاه‌های خود در تماس هستند حداقل می‌توانند با انتخاب برند‌های مناسب میزان قرار گرفتن در معرض این تشعشعات را به حداقل برسانند.

منبع: روزیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->