تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آغاز به کار پروژه کلکین با نام‌نویسی ۵۳۶ زن و دختر افغانستانی

  • کد خبر: ۱۰۶۰۹۵
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
آغاز به کار پروژه کلکین با نام‌نویسی ۵۳۶ زن و دختر افغانستانی
ترم نخست پروژه کلکین، با شعار مهارت‌آموزی و ایجاد فرصت‌های شغلی در زمینه طراحی، ویژه زنان و دختران افغانستانی در نخستین روزهای اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد. ۵۳۶ زن و دختر افغانستانی در این دوره نام نویسی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تورج صابری‌وند، مدیر پروژه کلکین با بیان اینکه از زمان انتشار فراخوان عمومی ثبت‌نام در ۱۷ اسفند سال گذشته، ۵۳۶ نفر در این پروژه نام‌نویسی کرده‌اند، گفت: پس از بررسی‌های اولیه و ارزیابی متقاضیان در جلسه آنلاین افتتاحیه، نخستین ترم پروژه کلکین از پنجشنبه‌ هفته جاری آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، پروژه کلکین در قالب دو ترم آموزشیِ کلاس‌محور برگزار می‌شود و پس از آن نیز دانش‌آموختگان در نشست‌های تخصصی انتقال تجربه و شبکه‌سازی با حضور اساتید و صاحب‌نظران حوزه دیزاین و طراحی و همچنین پنل مهارت‌های نرم شرکت می‌کنند تا با نیازها و واقعیت‌های بازار کار آشنا ‌شوند و مهارت‌های لازم را برای ورود جدی به بازار کار فرا بگیرند.

صابری‌وند تصریح کرد: در ترم اول سرفصل‌های مربوط به سواد دیزاین را فرا می‌گیرند و هم‌زمان دوره آنلاین آموزش نرم‌افزارهای ایلاستریتور و فوتوشاپ (مقدماتی و پیشرفته) را دریافت می‌کنند. در ترم دوم این دوره دانشحویان در کارگاه‌های تخصصی وب‌دیزاین و گرافیک‌دیزاین شرکت خواهند کرد.

گفتنی است که کلکین، یک دوره آموزشی و مهارت‌آموزی رایگان و داوطلبانه در حوزه دیزاین است، این دوره آموزشی که ویژه زنان و دختران افغانستانی در حوزه آموزش دیزاین و توانمندسازی آنها برای حضور در بازار کار است، هم‌زمان با روز جهانی زن (هشتم مارس ۲۰۲۲) آغاز شده است. در این پروژه علاوه بر مدرسه هنر و دیزاین اینورس که همکار اصلی برگزاری دوره‌های آموزشی است و آموزش دوره‌های تخصصی نرم‌افزارهای دیزاین کلکین را  برعهده دارد، ۳۲ شرکت و استارتاپ‌ ایرانی نیز با کلکین اعلام همراهی و اعلام کرده‌اند در راستای مسئولیت اجتماعی خود، فرصت‌های شغلی مرتبط را در اختیار دانش‌آموختگان این دوره قرار می‌دهند و مسیر ورود به بازار کار را برای آنها تسهیل می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->