به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگاهی به حمایت‌های ایران از خانواده شهدا و زخمیان حوادث اخیر در افغانستان + تصاویر

  • کد خبر: ۱۰۶۲۹۴
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
نگاهی به حمایت‌های ایران از خانواده شهدا و زخمیان حوادث اخیر در افغانستان + تصاویر
ایران همواره مردم افغانستان را مورد حمایت قرار داده است، مقامات دیپلماتیک کشورمان در شهر‌های مختلف این کشور در روز‌های اخیر ضمن دیدار با خانواده شهدا و زخمیان حوادث اخیر به آنان کمک نقدی و غیرنقدی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ افغانستان در روز‌های اخیر شاهد انفجار‌ها و اتفاقات امنیتی ناگواری بوده، حملاتی که بیشتر شیعیان این کشور را هدف قرار داده است.

ایران با محکوم کردن این حملات از هیات حاکمه افغانستان خواسته است به تامین امنیت شهروندان این کشور اهمیت بیشتری بدهد.

محکوم کردن این حملات تنها واکنش ایران به این حملات نبوده است، و مقامات سفارت ایران در کابل و سرکنسولگری کشورمان در شهر مزارشریف در ساعات اولیه پس از انفجار به بیمارستان‌های محل بستری زخمی‌های این حوادث رفتند و ضمن عیادت از بیماران به آن‌ها کمک‌های نقدی اهدا کردند.

در روز‌های گذشته هم مقامات دیپلماتیک ایران با حضور در خانه شهدای این حوادث ضمن ابراز غم شریکی و آرزوی مغفرت برای شهدای این حوادث به خانواده شهدا کمک نقدی و غیرنقدی کردند.

همچنین مقامات عالی رتبه ایران در افغانستان آمادگی خود را برای انتقال زخمیان این حوادث به ایران برای درمان اعلام کردند.

کمک به ۱۶۰ خانواده در قندوز

به دنبال حمله انتحاری به مسجدی در شهرستان امام صاحب ولایت قندوز که بیش از ۱۰۰ شهید و زخمی برجای گذاشت، هیئتی از جمهوری اسلامی ایران با هماهنگی وزارت شهدا و معلولین دولت موقت طالبان، با سفر به این شهرستان و بازدید از محل حادثه، زخمی‌ها و خانواده‌های شهدا، به ۱۶۰ خانواده شهید و همچنین زخمیان این حمله تروریستی کمک نقدی و همچنین مواد غذایی توزیع کرد.

ورق بزنید:

کمک نقدی ایران به شماری از خانواده‌های انفجار مسجد «سه‌دکان» مزارشریف

سیدحسن یحیوی، سرکنسول ایران در مزارشریف گفته است که برای ۲۳ خانواده‌ی جانباختگان این حمله تروریستی هر کدام ۵۰۰ دلار و برای ۶۳ نفر از زخمی‌های این حمله تروریستی هر کدام ۳۰۰ دلار کمک کرده‌اند.

اینجا ببینید:

قدردانی مقامات طالبان از ایران

در همین حال قاری شاه محمد، معاون وزارت شهدا و معلولین دولت موقت طالبان با قدردانی از کمک‌های ایران اظهارداشت که طالبان انتظار دارند جمهوری اسلامی ایران به کمک‌های خود به مردم مظلوم و فقیر افغانستان ادامه دهد.

او ادامه داد: کمک‌های نقدی و غیرنقدی ایران به خانواده‌های قربانیان و معلولان حملات تروریستی اخیر در افغانستان قابل تقدیر است، اما به کمک‌های بیشتری نیاز است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->