حکومت طالبان: اتباع افغان مرتبط با ارتش بریتانیا تحت پیگرد قرار نمی‌گیرند مظفری: در سفر والی هرات به مشهد بسته اقتصادی پیشنهادی خود را ارائه می‌دهیم صحبت‌های کاظمی‌قمی درباره مهاجران افغانستانی | اخراج مهاجران، شیوه عمل خود را دارد + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پایان هفته دوازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان + جدول مسابقات معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است توضیحات یاراحمدی درباره علت بازگرداندن برخی از اتباع که گذرنامه دارند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها  سرپرست جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان وارد مشهد شد (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) نیروی کار خارجی، ستون نامرئی اقتصاد ایران ادامه درخشش تیم نورزاد نیمروز در فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان سازمان ملل خواستار حمایت فوری بین‌الملل از مهاجران بازگشته به افغانستان شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴) برترین‌های هفته یازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول مسابقات معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی: ۹۱ درصد از اتباع خروجی، خودمعرف هستند + فیلم بهروزآذر: ما این طرف مرز در ایران مشکلی برای خروج اتباع نداریم | بیش از این امکان میزبانی از اتباع افغانستانی را نداشتیم + فیلم رسم خداحافظی با همسایه خروج مهاجران افغانستانی غیرمجاز ضرورتی ملی، نه از سر بی‌مهری
سرخط خبرها

نگاهی به حمایت‌های ایران از خانواده شهدا و زخمیان حوادث اخیر در افغانستان + تصاویر

  • کد خبر: ۱۰۶۲۹۴
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
نگاهی به حمایت‌های ایران از خانواده شهدا و زخمیان حوادث اخیر در افغانستان + تصاویر
ایران همواره مردم افغانستان را مورد حمایت قرار داده است، مقامات دیپلماتیک کشورمان در شهر‌های مختلف این کشور در روز‌های اخیر ضمن دیدار با خانواده شهدا و زخمیان حوادث اخیر به آنان کمک نقدی و غیرنقدی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ افغانستان در روز‌های اخیر شاهد انفجار‌ها و اتفاقات امنیتی ناگواری بوده، حملاتی که بیشتر شیعیان این کشور را هدف قرار داده است.

ایران با محکوم کردن این حملات از هیات حاکمه افغانستان خواسته است به تامین امنیت شهروندان این کشور اهمیت بیشتری بدهد.

محکوم کردن این حملات تنها واکنش ایران به این حملات نبوده است، و مقامات سفارت ایران در کابل و سرکنسولگری کشورمان در شهر مزارشریف در ساعات اولیه پس از انفجار به بیمارستان‌های محل بستری زخمی‌های این حوادث رفتند و ضمن عیادت از بیماران به آن‌ها کمک‌های نقدی اهدا کردند.

در روز‌های گذشته هم مقامات دیپلماتیک ایران با حضور در خانه شهدای این حوادث ضمن ابراز غم شریکی و آرزوی مغفرت برای شهدای این حوادث به خانواده شهدا کمک نقدی و غیرنقدی کردند.

همچنین مقامات عالی رتبه ایران در افغانستان آمادگی خود را برای انتقال زخمیان این حوادث به ایران برای درمان اعلام کردند.

کمک به ۱۶۰ خانواده در قندوز

به دنبال حمله انتحاری به مسجدی در شهرستان امام صاحب ولایت قندوز که بیش از ۱۰۰ شهید و زخمی برجای گذاشت، هیئتی از جمهوری اسلامی ایران با هماهنگی وزارت شهدا و معلولین دولت موقت طالبان، با سفر به این شهرستان و بازدید از محل حادثه، زخمی‌ها و خانواده‌های شهدا، به ۱۶۰ خانواده شهید و همچنین زخمیان این حمله تروریستی کمک نقدی و همچنین مواد غذایی توزیع کرد.

ورق بزنید:

کمک نقدی ایران به شماری از خانواده‌های انفجار مسجد «سه‌دکان» مزارشریف

سیدحسن یحیوی، سرکنسول ایران در مزارشریف گفته است که برای ۲۳ خانواده‌ی جانباختگان این حمله تروریستی هر کدام ۵۰۰ دلار و برای ۶۳ نفر از زخمی‌های این حمله تروریستی هر کدام ۳۰۰ دلار کمک کرده‌اند.

اینجا ببینید:

قدردانی مقامات طالبان از ایران

در همین حال قاری شاه محمد، معاون وزارت شهدا و معلولین دولت موقت طالبان با قدردانی از کمک‌های ایران اظهارداشت که طالبان انتظار دارند جمهوری اسلامی ایران به کمک‌های خود به مردم مظلوم و فقیر افغانستان ادامه دهد.

او ادامه داد: کمک‌های نقدی و غیرنقدی ایران به خانواده‌های قربانیان و معلولان حملات تروریستی اخیر در افغانستان قابل تقدیر است، اما به کمک‌های بیشتری نیاز است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->