رشد ۴۰ درصدی ارزش افغانی در برابر ریال ایران طی یک‌ سال گذشته علی‌اف در افتتاحیه اجلاس COP ۲۹: جمهوری آذربایجان حامی فعال چندجانبه‌گرایی است سازمان جهانی بهداشت از ثبت ۲۳ مورد جدید فلج اطفال در افغانستان خبرداد آخرین یهودی افغانستان به اسرائیل رفت بازیکنان اتباع خارجی میهمان فدراسیون فوتبال شدند ویدئو | روایتی از استرداد ۹۰۰ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی در ۱۰۰ روز از ایران محمدجعفر یاحقی: امروز در افغانستان، شاهد رقابت نابرابر زبان پشتو با زبان دری هستیم یک کارشناس اقتصادی: برای حل مشکل نیروی انسانی، بهتر است مهاجران افغانستانی را بیمه کنیم تیک‌آف زعفران افغانستان در بازارهای جهانی | صادرات بیش از ۶ برابر تولید رشد قیمت پول افغانی در بازار ایران سخنگوی وزارت کشور طالبان: افزایش کشت خشخاش در افغانستان دروغ است یادِ هرات در شبِ سردِ مشهد | از کتاب مرحوم «ناصر فرخاد» رونمایی شد وزارت خارجه طالبان: امید که فصل جدیدی در روابط کابل و واشنگتن گشوده شود مشاور وزیر کشور: آماده هستیم با استفاده از ظرفیت «شاد» دختران افغانستانی را آموزش بدهیم رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش: خدماتی که به دانش‌آموزان اتباع داده می‌شود باید در همه کشور یکسان باشد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۹۰ درصد دانش‌آموزان اتباع خارجی استان در حاشیه شهر مشهد هستند خواسته طالبان از رئیس جمهور آینده آمریکا چیست؟ ترامپ یا هریس؟ کدام‌یک انتخاب طالبان است؟ «حیات کرانه» نمایشگاه‌ عکس‌های کودکانِ بی‌شناسنامه! اعلام آمادگی ایران برای برگزاری نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان در هرات
سرخط خبرها

محمدکاظم کاظمی: طالب‌زاده علاقه‌مند همبستگی ایران و افغانستان بود

  • کد خبر: ۱۰۶۷۱۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۲
محمدکاظم کاظمی: طالب‌زاده علاقه‌مند همبستگی ایران و افغانستان بود
محمدکاظم کاظمی در واکنش به درگذشت نادر طالب‌زاده در کانال تلگرامی خود نوشت: طالب‌زاده علاقه‌مند همبستگی ایران و افغانستان بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدکاظم کاظمی شاعر و پژوهشگر افغانستانی در واکنش به درگذشت، نادر طالب‌زاده در کانال تلگرامی خود نوشته است:

محمدکاظم کاظمی: طالب‌زاده علاقه‌مند همبستگی ایران و افغانستان بود

روح نادر طالب‌‌زاده شاد. از کسانی بود که در عرصهٔ رسانه خیلی به همبستگی دو ملت ایران و افغانستان علاقه‌مند بود و از مدافعین جامعهٔ مهاجر.

یکی از کارهای ارزشمند او مدیریت یک دورهٔ آموزش فیلم‌سازی برای جمعی از جوانان مهاجر در اواخر دههٔ هفتاد بود. در آن دوره افراد مستعدی آموزش دیدند و بعضی‌هایشان مستندسازانی حرفه‌ای شدند.

باری دیگر در برنامهٔ «راز» در شبکه ۴ صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران میزگردی بود با اجرای ایشان و با حضور من و مهدی طوسی و نوید محمودی و حسین محمودیان. 

در آنجا صحبت‌های خوبی دربارهٔ جامعهٔ مهاجر افغانستان مطرح شد و در واقع این برنامه یک نقطه عطف بود در رویکرد صداوسیما نسبت به مسئلهٔ مهاجرین.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->