وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴) گزارش تصویری | تشییع پیکر شهید افغانستانی حملات اخیر اسرائیل به تهران طالبان: نباید اجازه تجدید جنگ‌افروزی به اسرائیل داده شود وزارت خارجه طالبان: نقض حاکمیت ملی ایران «غیرقابل پذیرش» است گفت‌وگوی سفیر ایران در کابل با وزیر خارجه طالبان برای انتقال حجاج ایرانی شاعران افغانستانی با کلمه در کنار ایران ایستاده‌اند حامد کرزی، طالبان و چهره‌های شناخته شده افغانستان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند شعر شاعر افغانستانی در رثای شهدای حمله رژیم صهیونیستی | سلامی را گرفتی، آرزوی او شهادت بود شگفتی در هفته سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نتیجه دیدار نورزاد نمیروز و اتحاد هرات + فیلم ادامه بازی‌های چهارمین دوره لیگ برتر فوتسال افغانستان | خانه تکانی اتحاد هرات + نتایج تیم فوتسال اتحاد هرات سرمربی و بازیکنان ایرانی خود را اخراج کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پیروزی پرگل تیم صداقت مقابل ظاهر اسد در دربی لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) انتقاد عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال هفته‌ای ۴۰ میلیون دلار برای طالبان معاون سازمان بهزیستی: برخلاف تصور رایج درباره کودکان کار، اکثر آن‌ها ایرانی‌ هستند وزارت خارجه ایالات متحده: دارندگان ویزای «اس‌آی‌وی» از ممنوعیت ورود به آمریکا معاف هستند
سرخط خبرها

هاشمی ارزگانی: آزادی فلسطین یکی از آرمان‌های ملت افغانستان است

  • کد خبر: ۱۰۶۵۵۳
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
هاشمی ارزگانی: آزادی فلسطین یکی از آرمان‌های ملت افغانستان است
استاد افغانستانی حوزه علمیه مشهد با بیان اینکه آزادی فلسطین یکی از آرمان‌های ملت افغانستان است گفت: مشکلات امروز افغانستان نتیجه اتاق فکری مثلث غربی، عبری، عربی با محوریت اسرائیل است.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین سید محمود هاشمی ارزگانی، مدرس حوزه علمیه مشهد و پژوهشگر علوم قرآنی درباره اهمیت برگزاری روز قدس  در کشورهای اسلامی اظهارداشت: ما به عنوان یک انسان مسلمان با رژیم صهیونیستی از چند منظر تفاوت مبنایی داریم، از یک نظر ما موجودیت این رژیم را بر مبنای غصب زمین‌های مسلمانان و قبله نخست ارزیابی می‌کنیم و وظیفه خود می‌دانیم که به جانب‌داری از مردمان مظلوم فلسطین از رژیم صهیونیستی اعلام انزجار کنیم و در کنار مظلومان و برای دفاع از قبله اول مسلمین به هر روشی بایستیم.

وی ادامه داد: از منظر دیگر رژیم صهیونیستی با توطئه قدرت‌های غربی و دولت‌های استکباری به عنوان سرپلی برای دست درازی به امنیت، سیاست، اقتصاد و زیرساخت‌های فکری جوامع اسلامی در این نقطه به وجود آمده و لذا یک دولت کاملا نامشروع و براساس سیاست‌های استعماری و استکباری است. هر مسلمان و انسانی که به فکر امنیت، آرامش و شکوفایی اقتصادی است، نمی‌تواند با این رژیم سر سازش و صلح داشته باشد. از سوی دیگر عملکرد این رژیم در برخورد با فلسطینی‌ها در طول تاریخ وحشیانه، ضد حقوق بشری و ضد انسانی بوده است و نهادهای بین‌المللی هم آنگونه که رسالت انسانی آنها ایجاب می‌کرده است، نتوانسته یا نخواسته که این رژیم را از تجاوز تعدی و کشتار جلوگیری کند.

رژیم صهیونیستی مرکز ایجاد بحران و تفرقه در کشورهای اسلامی است

این چهره علمی جامعه مهاجران افغانستانی در مشهد تصریح کرد: از طرف دیگر این رژیم مهمترین مرکز برای ایجاد بحران و تفرقه برای کشورهای اسلامی است و ما بر این باور هستیم که تا زمانی که این رژیم در قلب کشورهای اسلامی مشغول تفرقه افگنی باشد امت اسلامی به وحدت که اصل شکوفایی است، دست پیدا نخواهند کرد.

هاشمی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر اتاق فکری ایجاد کرده تا راهبرد گروه‌های تکفیری و تروریستی را تببین کند، گفت: این موضوع لکه ننگی بر وحدت امت اسلامی است و مانع ناامنی در کشورهای مختلف اسلامی است. ریشه زخم‌های بسیار عمیقی که امروز در قلب کشورهای اسلامی در حال خونریزی است را همین اسرائیل کاشته شده است.

استاد حوزه علمیه مشهد خاطرنشان کرد: برای اینکه ما بتوانیم جهان اسلام را به یک وحدت مطلوب دلخواه و آرمانی سوق بدهیم،  امنیت را در کشورهای اسلامی مستقر کنیم و گروه‌های تروریستی را از ریشه بخشکانیم، وظیفه داریم به عنوان زن و مرد مسلمان در برابر این رژیم بایستیم.

وی تصریج کرد: در همین راستا یک نقطه امیدی که می شود به آن تکیه کرد و آینده روشنی را دید خودآگاهی نسل جوان ملت‌های اسلامی مخصوصا جوانان فلسطینی است که به آگاهی رسیده‌اند و خود توانمندسازی دفاعی را تنها راه حل می دانند. این درحالی است که متاسفانه در شرایط کنونی دولت های نام نهاد اسلامی را می‌بینیم که در تلاش برای برقراری ارتباط با اسرائیل هستند، و حتی اظهارات اخیر آقای اردوغان که عملیات استشهادی و دفاعی جوانان فلسطینی را اعمال تروریستی نامید، این تعاملات و رفتارها ناامید کننده است.

هاشمی ارزگانی خاطرنشان کرد: ما امیدوار هستیم که این خودآگاهی جوانان کشورهای اسلامی با هدایت و رهبری حکیمانه رهبر محور مقاوت حضرت امام خامنه‌ای بتواند به آزادی قدس و نابودی رژیم اسرائیل بینجامد.

آزادی فلسطین یکی از آرمان‌های ملت افغانستان است

استاد حوزه علمیه مشهد تاکید کرد: ملت افغانستان دو ویژگی را همزمان دارد؛ یک روحیه ضد اشغالگری، و دیگر پایبندی و تسلط بر اموزه‌های دینی است. روحیه ضد اشغالگری و دفاع از مظلوم به آنها انگیزه می دهد تا در کنار ملت مظلوم فلسطین بایستد چنانکه تاکنون هم ایستاده است. از طرفی دیگر دفاع از قبله اول مسلمانان و احساس وظیفه در برابر اشغال کشورهای اسلامی می‌طلبد که کنار این ملت و دیگر کشورهای مسلمان که آزادی قدس را فریاد می‌زنند بایستد.

وی افزود: افغانستان به عنوان یک عضو زنده و تعیین کننده در میان کشورهای اسلامی به شمار می رود گرچه در شرایط کنونی اوضاع خود افغانستان هم دچار سختی و بحران است. اما این شرایط سبب نشده است که این ملت از آرزوها و آرمان خود که فلسطین یکی از آنها است دست بکشد و انان را فراموش کند.

هاشمی ارزگانی تاکید کرد: امسال ملت مسلمان افغانستان ضرورت بیشتری احساس می‌کند که در روز جهانی قدس در کنار دیگر مسلمانان خشم و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنند. زیرا بخش زیادی از مشکلات امروز افغانستان نتیجه اتاق فکری مثلث غربی، عبری، عربی با محوریت اسرائیل است. نقشه‌های شیطانی این مثلث شوم است که ملت افغانستان در بحران‌های پی در پی به سر می برد و ده ها قربانی را از زن مرد کودک و شیعه و سنی تقدیم می‌کنند وزخم پشت زخم بر پیکره این ملت وارد می‌شود ما ریشه این اتفاق را رژیم صهیونیستی و مثلث شوم غربی، عبری و عربی می‌دانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->