چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

کمک هوش مصنوعی به مبارزه با بیماری‌های خاص

  • کد خبر: ۱۰۷۰۲۳
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
کمک هوش مصنوعی به مبارزه با بیماری‌های خاص
محققان دانشگاه MIT روشی هوشمندتر برای کشف دارو‌های جدید توسعه داده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به تازگی شرکت‌های داروسازی از هوش مصنوعی برای ساده‌سازی فرآیند کشف دارو‌های جدید استفاده می‌کنند. مدل‌های یادگیری ماشین هوش مصنوعی، می‌توانند مولکول‌های جدیدی را پیشنهاد کنند که دارای ویژگی‌های خاصی هستند و می‌توانند با بیماری‌های خاص مبارزه کنند. این روش در عرض چند دقیقه کاری را انجام می‌دهد که ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا انسان به صورت دستی، به آن دست یابد.

البته یک مانع بزرگ در این بین وجود دارد که این سیستم‌ها را با چالش مواجه می‌کند. مدل‌ها اغلب ساختار‌های مولکولی جدیدی را پیشنهاد می‌کنند که تولید آن‌ها در آزمایشگاه دشوار یا غیرممکن است.

محققان دانشگاه MIT در حال توسعه یک مدل یادگیری ماشین محدود هستند که فقط ساختار‌های مولکولی را پیشنهاد می‌کند که می‌توانند سنتز شوند. این روش تضمین می‌کند که مولکول‌ها از موادی تشکیل شده‌اند که می‌توان آن‌ها را خریداری کرد و در دسترس هستند و همچنین واکنش‌های شیمیایی که بین آن مواد رخ می‌دهد، از قوانین شیمی پیروی می‌کند.

در مقایسه با روش‌های دیگر، این مدل جدید ساختار‌های مولکولی را پیشنهاد کرد که با استفاده از ارزیابی‌های رایج، امتیاز بالا و گاهی بهتر داشتند. سیستم MIT همچنین کمتر از یک ثانیه طول می‌کشد تا یک مسیر مصنوعی را پیشنهاد کند، در حالی که روش‌های دیگر که به طور جداگانه مولکول‌ها را پیشنهاد می‌کنند و سپس سنتزپذیری آن‌ها را ارزیابی می‌کنند، ممکن است چند دقیقه طول بکشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->