ماجرای توافق استقلال و سپاهان بر سر گودرزی استقلال مهاجم آفریقایی خرید؟ نتیجه بازی دوستانه استقلال و لوسیل قطر(۸ مرداد ۱۴۰۴)| تیم امیدوارکننده ساپینتو شنبه تکلیف استعفای جویباری مشخص می‌شود کار تراکتور و آلوس به فیفا کشید فوفانا در راه لیگ عربستان واسعی: سابقه نداشته ۳ سال در یک تیم باشم برنامه بازی‌های لیگ برتر فوتبال مشخص شد وریا کدام گره استقلال را باز می‌کند؟ کارل توکو اکامبی گزینه مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق عیسی رضایت ندهد، قراردادش فسخ نمی‌شود| درانتظار رونمایی از آل کثیر سود ۲۰ میلیون پوندی چلسی از خرید‌های شکست‌خورده! سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو! وریا به دنبال صدور مجوز بازگشت به استقلال استقلال مجوز گرفت، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور در انتظار نویر به تیم ملی آلمان بازمی‌گردد؟ انتقاد حسن تفتیان از فدراسیون دوومیدانی | دوومیدانی ایران روزهای خوبی ندارد! نیاز پرسپولیس به هافبک ششدانگ | ضعف ادامه‌دار سرخ‌پوشان در خط میانی زمان آغاز لیگ برتر کشتی مشخص شد گل محمدی به دنبال مدافع پرسپولیسی
سرخط خبرها

«انرژی‌پلاس»، انرژی جام رمضان فوتسال مشهد

  • کد خبر: ۱۰۷۰۳۶
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
«انرژی‌پلاس»، انرژی جام رمضان فوتسال مشهد
برای مسابقه تیم مهاجران افغانستانی، سالن بهشتی جای نشستن ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رقابت‌های فوتسال جام رمضان در‌حالی امشب در مرحله یک‌چهارم نهایی ادامه می‌یابد که در مهم‌ترین بازی، تیم «انرژی‌پلاس» از ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه به مصاف تیم آرایشگاه تندیس می‌رود. مسابقه‌ای که پیش بینی می‌شود سالن بهشتی را مملو از تماشاگر کند، درست مثل اتفاقی که در بازی قبل انرژی‌پلاس با تیم پایاب‌بتن افتاد. در مسابقه‌ای که به‌راستی حکم فینال زودرس بازی‌ها را داشت، انرژی‌پلاس که تیمی متشکل از مهاجران افغانستانی است و چهار بازیکن تیم ملی افغانستان را در ترکیبش دارد، موفق شد با حمایت تماشاچیان بی‌شمارش برنده این مسابقه سخت شود.

آن‌ها امشب هم با اتکا به قدرت و حمایت صدها‌هوادار و هم‌وطن خود به‌مصاف آرایشگاه تندیس می‌روند که از چند بازیکن جوان و تکنیکی تشکیل شده است. این تیم در مرحله قبل موفق به شکست تیم گلریز شد و حالا جدالی سخت با تیم پرطرف‌دار انرژی‌پلاس دارد؛ تیمی که علاقه‌مندان فوتسال را به یاد روز‌های اوج تیم علم‌وادب مشهد می‌اندازد.

درست مثل همان سال‌ها در زمان برگزاری بازی‌های انرژی‌پلاس جای سوزن‌انداختن در سالن نیست و بیرون از مجموعه صد‌ها موتور و ماشین پارک‌شده به رهگذران نشان می‌دهد یک مسابقه بزرگ در سالن بهشتی برگزار می‌شود. انرژی جام رمضان امسال مشهد امشب اگر بتواند از سد حریف جوان خود بگذرد، در مرحله نیمه‌نهایی باید به‌مصاف برنده بازی تیم هیا‌کشت و صنعت‌نادر و کفش شریفی برود که بدون‌شک یک بازی جذاب دیگر خواهد شد.

کشت‌و‌صنعت نادر که از چند بازیکن خوب لیگ‌برتری تشکیل شده است، در مرحله قبل در جدالی جذاب به‌سختی از سد تیم خوب وفا‌شمس گذشت و امشب شانس بیشتری نسبت به تیم کفش شریفی برای برنده‌شدن دارد. اگر حوادث خاص فوتسالی نداشته باشیم، مصاف کشت‌و‌صنعت نادر و انرژی‌پلاس می‌تواند یک شب خاص و ویژه برای سالن بهشتی رقم برند؛ سالنی که در دو سال اخیر همواره از تماشاچی خالی بوده و قبل‌تر از آن هم کمتر سابقه داشته است که این‌گونه پر و مالا‌مال از جمعیت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->