اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت
سرخط خبرها

هدست واقعیت مجازی بر اساس لامسه دهان ساخته شد

  • کد خبر: ۱۰۷۵۸۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۶
هدست واقعیت مجازی بر اساس لامسه دهان ساخته شد
محققان موفق به ساخت هدست واقعیت مجازی مبتنی با لامسه دهان شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، چه بخواهیم و چه نخواهیم، متاورس در راه است و شرکت‌ها در تلاش برای واقعی کردن آن هستند. برای این منظور، محققان دانشگاه کارنگی ملون، دستگاه لمسی را توسعه داده اند که می‌توانند حس لامسه در دهان را تقلید کنند. بنا به گزارش Digital Trend، این دستگاه لمسی که توسط گروه رابط‌های آینده در CMU (دانشگاه کارنگی ملون)  ساخته شده به یک هدست VR متصل می‌شود.

این دستگاه حاوی شبکه‌ای از مبدل‌های اولتراسونیک (امواج مافوق صوت) است که فرکانس‌هایی بالایی را برای شنیدن انسان تولید می‌کند. با این حال اگر این فرکانس‌ها به اندازه کافی متمرکز شوند می‌توانند احساس فشار روی پوست ایجاد کنند.

ویویان شن، یکی از نویسندگان مقاله و یک دانشجوی دکترا، توضیح داد که با تغییر زمان‌بندی و مدولاسیون فرکانس انجام ضربه‌ها و لرزش‌ها بسیار آسان‌تر است.

در این آزمایش، دهان به دلیل داشتن اعصاب حساس به عنوان بستر آزمایش انتخاب شد. تیم محققان ترکیبی از احساسات فشار را برای شبیه سازی حرکات مختلف ایجاد کردند. در این تحقیق تیم محققان آن را روی گروه کوچکی از داوطلبان آزمایش کردند. داوطلبان با عینک واقعیت مجازی (همراه با لمس دهان) به یک سری دنیای مجازی مثل یک بازی مسابقه‌ای و یک جنگل خالی از سکنه رفتند.

داوطلبان توانستند با اشیاء مختلف در دنیای مجازی تعامل برقرار کنند، مانند احساس عبور عنکبوت‌ها از دهانشان یا نوشیدن آب از یک چشمه. شن اشاره کرد که برخی از داوطلبان به طور غریزی به صورت خود ضربه می‌زدند، زیرا احساس می‌کردند عنکبوت روی دهانشان می‌خزد.

در حالی محققان دانشگاه کارنگی ملون موفق به ساخت هدست واقعیت مجازی مبتنی با لامسه دهان با کمک امواج صوتی شده اند که محققان دانشگاه شیکاگو نیز در حال کاوش در حوزه لمسی هستند، با این تفاوت که آن‌ها به جای امواج صوتی از مواد شیمیایی استفاده می‌کنند. این محققان نیز موفق به شبیه سازی احساسات مختلف مانند گرما، خنکی و حتی احساس سوزش شده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->