پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

گاز به زابل رسید

  • کد خبر: ۱۰۷۷۷۲
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷
گاز به زابل رسید
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز گفت: امسال بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر خطوط لوله انتقال گاز به بهره‌برداری می‌رسد که بیش از ۵۰ درصد آن در استان سیستان و بلوچستان بوده و درحال حاضر گاز طبیعی به شهر زابل رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نوشادی در حاشیه بازدید از فاز دوم پروژه احداث خط انتقال گاز ۵۶ اینچ تقویتی محمدیه قم – پارچین در نشست خبری با بیان این شرکت هیچ پروژه نیمه‌تمامی ندارد که این موضوع در هیچ وزارت‌خانه‌ای سابقه ندارد، اظهار کرد: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اکنون ۲۱۱ قرارداد فعال است، ۵.۴ میلیارد دلار پروژه‌های تعریف‌شده در بحث ذخیره‌سازی گاز است؛ دو قرارداد ۲ میلیارد دلاری برای ساخت توربوکمپرسور داریم و یک قرارداد ۳.۲ میلیارد دلاری توسعه میدان شوریجه است.

وی با بیان اینکه گردش مالی امسال این شرکت حدود ۵۰۰ میلیون یورو است که این رقم با طرح‌های ذخیره‌سازی گاز افزایش می‌یابد، اظهار کرد: این شرکت امسال را سالِ سیستان و بلوچستان نامگذاری کرده است، روز جمعه (۱۶ اردیبهشت‌ماه) عملیات تزریق گاز به خط لوله زاهدان – دوراهی دشتک و دوراهی دشتک – زابل تکمیل و آخرین ایستگاه کنترل فشار، تزریق گاز شد و گاز طبیعی به زابل رسید که مجموع خطوط ۲۲۰ کیلیومتری آن از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز اجرایی شده است. در ادامه هم گازرسانی به داخل شهر‌ها و صنایع این شهر انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز با بیان اینکه از دیگر پروژه‌های در حال اجرا در این استان، چهار گستره بزرگ از مسیر ایرانشهر تا چابهار است که امیدواریم طبق برنامه اجرایی شود، گفت: پروژه خط لوله گاز ۳۰ اینچی از زیر آب «بندرعباس - لافت - گورزین» تا یک ماه آینده اجرا می‌کنیم.

نوشادی با بیان اینکه برخی اشرار در سیستان و بلوچستان نمی‌خواستند خدمات به این استان ارائه شود، گفت: با وجود ناامن کردن فضا برای کار، اما خط هفتم سراسری اجرا شده و صنایع و شهر‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان از نعمت گاز بهره‌مند شدند.

وی با بیان اینکه در دنیا به هر منطقه جغرافیایی معمولا یکی از حامل‌های انرژی تحویل می‌شود، گفت: با این حال جمهوری اسلامی ایران به تمام مناطق کشور همزمان برق و گاز را تحویل داده است.  

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز با اشاره به آخرین وضعیت گازرسانی به جزیره قشم، گفت: در حال حاضر ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه منتظر ورود گاز به قشم هستند و بخشی از این گاز هم صادر خواهد شد.

نوشادی با تاکید بر اینکه حد فاصل سرزمین اصلی تا جزیره قشم ۳.۵ کیلومتر است، ادامه داد: خط لوله گاز به جزیره قشم از زیر دریا و به صورت حفاری افقی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این حفاری، طولانی‌ترین حفاری افقی در خاورمیانه است، افزود: حفاری از دو طرف انجام خواهد شد و از ماه آینده آغاز می‌شود. این برای اولین بار در کشور است که از دو طرف حفاری صورت می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز با بیان اینکه ۸۵ درصد از تجهیزات مورد نیاز مهندسی و توسعه گاز در کشور داخلی‌سازی شده است، گفت: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، طرح‌های مورد نیاز شرکت ملی گاز ایران را اجرا می‌کند و در اختیار سایر شرکت‌های زیر مجموعه گاز برای بهره‌برداری قرار می‌دهد، بنابراین بررسی سود و زیان برای ان شرکت به تنهایی منطقی نیست. در قرارداد‌هایی مانند بای بک یا بیع متقابل، هزینه اجرای پروژه ۱۰ درصد بود، اما در مهندسی و توسعه گاز قیمت اجرای پروژه ۱.۵ تا ۲.۵ درصد است و حاضریم پیمانکار سایر بخش‌های دولت باشیم.

نوشادی با اشاره به دو اقدام مطلوب در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در حوزه دانش‌بنیان‌ها اظهار کرد: زمانی که شرکت زیمنس به بهانه تحریم‌ها قرارداد یک میلیارد دلاری برای خرید ۱۰۰ دستگاه توربوکمپرسور را لغو و ایران را ترک کرد، بخشی از فناوری حساس توربین را به ما انتقال نداد.

وی با بیان اینکه مهندسان و کارشناسان ایرانی، اما در مسیر بالندگی خود، داخلی‌سازی این بخش‌ها را انجام دادند و امروز کمپرسور‌هایی با بازدهی ۹۳ درصد تولید کردند، اظهار کرد: در حالی که قرارداد ما با طرف خارجی با بازدهی ۸۰ درصد بود، بنابراین همه کمپرسور‌هایی که در سال ۱۴۰۲ نصب می‌شود از همین محصولات داخلی است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز با تاکید بر اینکه یکی از محصولات دیگر دانش‌بنیان هم نوعی پوشش است که از این پس که شبکه انتقال گاز کشور عمر مفید خود را پشت سر گذاشته و باید تغییر یابند، به کار خواهد آمد، گفت: اگر این پوشش آزمون‌های نهایی را بگذراند و آیین‌نامه‌های اجرایی هم مصوب شود برای شبکه انتقال گاز کشور می‌تواند معجزه قلمداد شود که البته در گام‌های نخستین است.

به گفته نوشادی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران همچنین در حال سامان‌دهی مجموعه نرم‌افزاری مدیریت پروژه و طرح است که مراحل پایانی استقرار آن می‌گذرد و امیدواریم همسو با شفاف‌سازی عملکرد مجموعه‌ها پیشگام باشیم و به مردم بگوییم چه تعداد پروژه، چه مقدار پیشرفت داریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->