شهردار مشهد: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی اش را پیدا کند | ۲۲ پروژه کلان‌ورزشی در مشهد بهره برداری می‌شود برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن اعلام جزئیات پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهدمقدس (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) قلندر شریف: مشهد در دهه آخر ماه صفر به همراهی همه دستگاه‌های ملی نیاز دارد تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد تأمین باتری پرظرفیت برای مدیریت خاموشی چراغ فرماندهی ۵۰ تقاطع مشهد امپراتوری ضایعات | روایتی از سودی هنگفت، اما با معضلات اجتماعی و بهداشتی برای دیگران هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید شهردار مشهد بر استفاده از ظرفیت‌های مجموعه «هفت‌حوض»

  • کد خبر: ۱۰۷۷۸۶
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹
تاکید شهردار مشهد بر استفاده از ظرفیت‌های مجموعه «هفت‌حوض»
شهردار مشهد گفت: با توجه به ظرفیت‌های خوب مجموعه هفت‌حوض با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بخش خصوصی در این مکان، مرکز گردشگری سلامت ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی در حاشیه بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مجموعه گردشگری هفت‌حوض که با حضور نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر، معاون اقتصادی شهردار و جمعی از مدیران شهری انجام شد، افزود: یکی از ظرفیت‌های مشهدالرضا (ع) حضور تعداد زیادی زائر خارجی در طول سال است.

وی اضافه کرد: یکی از انگیزه‌های زائران خارجی در کنار زیارت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) استفاده از ظرفیت‌های بخش درمان است، اما حوزه درمان زائران خارجی در مشهد زیاد به سامان نیست و زائران برای درمان درگیر دلالان می‌شوند که این موضوع برای شخصیت و برند پزشکی جمهوری اسلامی در خارج از کشور مناسب نیست.

شهردار مشهد تصریح کرد: به همین دلیل به دنبال این هستیم تا با راه‌اندازی مرکز بین‌المللی در تراز جهانی در منطقه دارای ظرفیت‌های خوب هفت‌حوض قسمتی از این مشکل را برطرف کنیم.

ارجائی ادامه داد: راه‌اندازی مرکز گردشگری سلامت در مجموعه هفت‌حوض قطعاً با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی خواهد بود و شهرداری دراین حوزه متولی نخواهد بود.

وی افزود: از همه افراد، دستگاه‌ها و سازمان‌هایی که انگیزه و تمایل به این کار رادارند دعوت می‌کنیم تا دراین خصوص به ما کمک کنند و از مدیران ملی و استانی نیز می‌خواهیم حمایت کنند تا به‌سرعت مرکز گردشگری سلامت درمجموعه گردشگری هفت‌حوض احداث گردد تا براعتبار پزشکی کشور افزوده شود.

مجموعه هفت‌حوض مکان مناسبی برای راه‌اندازی مرکز گردشگری سلامت است

محمدعلی کیانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در حاشیه این بازدید گفت: مجموعه هفت‌حوض مکان مناسبی برای راه‌اندازی مرکز گردشگری سلامت است.
وی اضافه کرد: راه‌اندازی مرکز سلامت در منطقه هفت‌حوض پیشنهاد بسیار خوبی است که از آن حمایت می‌کنیم، زیرا این منطقه ظرفیت‌های مناسبی برای این کار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: مجموع هفت‌حوض با توجه به موقعیت مکانی، فضای سبز و دسترسی‌هایی که دارد مکانی خوب برای ایجاد قطب گردشگری سلامت است.

کیانی ضمن اشاره به اینکه به شهردار مشهد اعلام کرده‌ایم که با توجه به ظرفیت‌های موجود در مجموعه هفت‌حوض از راه‌اندازی مرکز گردشگری سلامت دراین محل حمایت خواهیم کد، ادامه داد: هر بیمارستان یا مرکز درمانی که بخواهد در هفت‌حوض راه‌اندازی شود یکی از شروط آن دسترسی مناسب به بیمارستان‌های مادر است که خوشبختانه مجموعه هفت‌حوض نسبت به پیشنهاد‌های دیگری که ارائه‌شده فاصله کمی با این بیمارستان‌ها دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود این منطقه شاید انتخاب هفت‌حوض برای ساخت و راه‌اندازی مرکز گردشگری سلامت بهترین انتخاب باشد.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->