پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی: برای مقابله با دشمن خدا باید اسلام را تبلیغ بین‌المللی کرد

  • کد خبر: ۱۰۹۱۸۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۲
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی: برای مقابله با دشمن خدا باید اسلام را تبلیغ بین‌المللی کرد
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: یک فرد متحجر نمی‌تواند به صورت بین المللی اسلام را تبلیغ کند و تبلیغ متحجرانه اسلام نه تنها موثر نیست بلکه مضر هم هست.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی روز چهارشنبه در نخستین همایش تبلیغ جهانی دین در مشهد افزود: در تبلیغ بین المللی اگر بخواهیم با معیار انقلابی این رسالت را انجام دهیم به عنوان یک عنصر بی تفاوت و موجودی که به هیچ وجه بنای تقابلی ندارد و تسلیم شرایط و موقعیت‌هایی است که دشمنان به وجود می‌آورند نمی‌شود از اسلام تبلیغ کرد.

وی با بیان این که تبلیغ در عرصه بین‌المللی همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده است ادامه داد: ایشان این موضوع را از دوران ریاست جمهوری خود پیگیری می‌کردند و امروز با پیدایش نهاد آموزشی "جامعة المصطفی" این موقعیت به طور گسترده برای جریان‌های دینی فراهم شده است.

امام جمعه مشهد گفت: آنچه مهم است شناخت روش شیطانی دشمن و مقابله با آن است. تبلیغ در شرایط امروز، با معیار‌های انقلاب اسلامی در هر نقطه‌ای تنها یک حرکت ایجابی و اثباتی در توسعه معارف دینی نیست بلکه یک جریان پدافندی و مبارزاتی است و باید با آمادگی جنگی و مبارزاتی وارد شویم.

علم الهدی افزود: به عنوان آرمان مبارزاتی و ایده مجاهدت مقابله با دشمن خدا باید تبلیغ بین المللی را در شرایط گوناگون اجرا کرد والا تبلیغ بدون چاشنی مبارزه با دشمنان خدا موثر نخواهد بود.

وی اضافه کرد: دشمن امروز به برکت انقلاب اسلامی از برخورد نظامی ناامید است و به این نتیجه رسیده که با سرکوبی جریان‌های دینی نه تنها موفق نمی‌شود بلکه منجر به توسعه اندیشه و مبانی دینی در ملت‌ها و جمعیت‌های مختلف می‌شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان این که جنگ نرم، خط دشمن است افزود: شگرد دشمن، ارزش سازی است و رسالت اولیه یک مبلغ دینی، جوشکنی است و این که مرعوب جو و سوژه عملیات روانی دشمن قرار نگیرد.

علم الهدی افزود: دشمن ارزش سازی می‌کند تا بر خلاف منافع استکبار و معیار‌های فرهنگی غرب در مقابل اسلام نتوانیم حرفی بزنیم، اما مهم این است که قدرت جوشکنی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: امروز جریان ناهنجاری بی حجابی در مسیر ریشه کردن اسلام قرار گرفته که اساس دین را از بین ببرد و متاسفانه عناصر تبلیغی چنان که باید با این جریان ناهنجاری به خاطر جو حاکم مبارزه نمی‌کنند در حالی که طبق آیات قرآن باید جوّشکن بود و با جریان ضد دین مروج منکرات شرعی مقابله کرد هر چند همه با ما بد شوند.

جامعه المصطفی خراسان رضوی همایش تبلیغ جهانی دین در مشهد را به مدت ۲ روز در مشهد برگزار می‌کند.

جامعة المصطفی العالمیة نهادی علمی و بین المللی با هویت حوزه‌ای در ایران با هدف گسترش علوم اسلامی، انسانی و اجتماعی، با رویکرد آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که انبوهی از داوطلبان را از سراسر گیتی تحت پوشش قرار داده است و فرصت کم نظیری برای تشنگان زلال معارف اسلامی و هدایت قرآنی در سراسر جهان فراهم کرده است تا ضمن تربیت مجتهدان، عالمان و متخصصان پارسا و متعهد، به تبیین، تولید و تعمیق تفکرات و اندیشه‌های اسلامی و نشر و ترویج اسلام ناب محمدی همت گمارند.

در جامعة المصطفی العالمیة رشته‌های اسلامی فقه، اصول فقه، قرآن، حدیث، فلسفه، عرفان، اخلاق، کلام و تاریخ اسلام و در حوزه علوم انسانی نیز رشته‌ها و گرایش‌هایی همچون علوم تربیتی، حقوق، روان شناسی، اقتصاد، جامعه شناسی، علوم سیاسی، بانکداری، ارتباطات، مدیریت و زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسوی و روسی، با رویکرد اسلامی ارایه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->