ترامپ خروج آمریکا از افغانستان را «بی‌کفایتی فاجعه‌بار» خواند توضیحات معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره توزیع سهمیه استخدامی در استان‌ها ۵۰ کشته در آتش‌سوزی مرگبار در الکوت عراق واکنش ترکیه به حملات اسرائیل به سوریه | با قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی در تماسیم سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد حماس نتانیاهو را مانع اصلی برقراری آتش‌بس در غزه دانست عضو کابینه رژیم صهیونیستی به‌دلیل اختلاف با نتانیاهو بر سر سوریه، استعفا کرد سوریه، موضوع جلسه امروز شورای امنیت سازمان ملل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ادای احترام معاون رئیس‌جمهور و استاندار خراسان رضوی به مقام شهدای گمنام سخنگوی دولت: براساس منافع ملی درباره مذاکرات تصمیم می‌گیریم آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه پیکر شهید حسین‌نژاد توسط بچه‌محل‌هایش در بولوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آیین بدرقه پیکر شهید سیدحسن حسینی‌نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد
سرخط خبرها

واکنش کاخ سفید به گزارش سیگار درباره افغانستان

  • کد خبر: ۱۰۹۶۳۸
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
واکنش کاخ سفید به گزارش سیگار درباره افغانستان
سخنگوی کاخ سفید نسبت به گزارش سیگار در مورد افغانستان گفت: خروج قوای آمریکا از افغانستان امنیت ملی آمریکا را بهبود بخشید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاخ سفید به گزارش سیگار که گفته بود، ترامپ و بایدن در سقوط دولت و نیروهای امنیتی افغانستان سهم بارز داشتند، واکنش نشان داده است.

این نهاد، روز شنبه (۳۱ ثور-اردیبهشت) در اعلامیه‌ای گفته که جو بایدن با در نظرداشت منافع بهينه آمریکایی‌ها، همه نیروهای خود را از افغانستان بیرون کرد تا به تهدید نوظهور تمرکز صورت بگیرد.

یک سخنگوی کاخ سفید گفت که رئیس جمهور بایدن پس از رسیدن به قصر سفید، در موضوع افغانستان با دو گزينه دشوار مواجه بود:‌ تشدید جنگ افغانستان و پایان دادن به طولانی ترین جنگ آمریکا در تاریخ این کشور.

به گفته او،‌ گزینه نخست زندگی بیشتر نیروهای آمریکایی را در افغانستان تهدید می کرد. بنابراین،‌ بایدن تصمیم دشوار را گرفت تا طولانی ترین جنگ آمریکا پس از دو دهه که دو تریلیون هزینه برداشته است، خاتمه دهد و نیروهای آمریکا به تهدیدهای نوظهور تمرکز کنند.

این سخنگوی کاخ سفید همچنین گفت که اگر رئیس جمهور بایدن جنگ قوای آمریکایی را در افغانستان خاتمه نمی داد "حملات علیه نیروهای ما از سر گرفته می شد و زندگی سربازان آمریکایی با خطر مواجه می شد. خروج نیروهای آمریکا [از افغانستان] امنیت ملی آمریکا را بهبود بخشید و ما را قادر کرد تا انرژی و منابع خود را برای رسیدگی به مشکلات که در آینده متصور است، تغییر جهت بدهیم."

این مقام کاخ سفید همچنین گفت:‌ "ما توافق صلحی به میراث گرفتیم که در آن طالبان قدرت بیشتر به دست آوردند و متحدین افغانستانی ما را در حکومت ملی تضعیف کرد."

وی افزود: براساس توافق با طالبان،‌ حکومت پیشین آمریکا تعهد کرده بود تا قوای خود را بدون کدام پلان واضح بعدی از افغانستان بیرون کند.

این در حالی است که اداره نظارت آمریکا بر امور بازسازی افغانستان یا "سیگار" با نشر گزارش تازه‌ای گفت که تصمیم دونالد ترمپ و جوبایدن روئسای جمهور پیشین و کنونی آمریکا مبنی بر خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان، بزرگترین عامل سقوط نظام و فروپاشی قوای مسلح افغانستان بوده است.

خروج فاجعه بار آمریکا از افغانستان وجهه جهانی این کشور را نیز صدمه بزرگی زد.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->