احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

رمزارز‌ها همچنان قربانی می‌گیرند

  • کد خبر: ۱۱۱۰۱۰
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
رمزارز‌ها همچنان قربانی می‌گیرند
مروری بر جدیدترین پرونده کلاهبرداری دیجیتالی در مشهد که پلیس فتای استان متهم را در تهران دستگیر کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مدت‌ها بود که سرمایه اندکش را در یک حساب بانکی بلوکه کرده بود. فکر‌های زیادی داشت، اما پولش کفاف انجام آن‌ها را نمی‌داد. با چشم خود می‌دید که هر روز پولش کمتر از قبل می‌شود و فرصت‌ها را به راحتی از دست می‌دهد.

تمام شب و روز فکرش درگیر ماجرای سرمایه گذاری بود، اما به جایی نمی‌رسید تا اینکه در شبکه اجتماعی تلگرام با کانالی آشنا شد که فردی با اطلاعات کامل و جامع در حوزه رمزارز‌ها از افراد خواسته بود با هر سرمایه‌ای حتی اندک، وارد این بازار شوند.

مدتی این کانال را زیر نظر داشت و با سرگذشت افرادی آشنا شد که یک شبه با مبلغی بسیار کمتر از او، راه صد ساله را رفته بودند. این بررسی‌ها تا آنجا پیش رفت که در نهایت تصمیم گرفت او هم شانسش را در این بازار کمتر شناخته امتحان کند و همین شد که به ادمین کانال پیام داد، غافل از اینکه او نیز یک شبه ره صدساله را پیش می‌رود، اما با دنده عقب و در این قمار مجازی تمام سرمایه اش را به شیادان دنیای مجازی می‌بازد.

مرد جوان با در دست داشتن مرجوعه قضایی پس از شکایت در دادسرای رسیدگی به جرائم رایانه ای، به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کرد. او نیز مانند بسیاری از شهروندان که ندانسته و بدون اطلاعات پا در این حوزه گذاشته  اند سرمایه خود را در چاه رمزارز‌ها ریخته بود، از کارشناسان این پلیس تخصصی درخواست شناسایی متهمان را داشت، درخواستی که به سختی یافتن سوزن در انبار کاه بود.

از دست دادن یک و نیم میلیارد ریال

با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، گروهی از کارشناسان تحقیقات خود را به منظور یافتن سرنخی از متهم در فضای مجازی آغاز کردند. بررسی‌های اولیه با توجه به اظهارات شاکی نشان داد که او در شبکه اجتماعی تلگرام پس از آشنایی با فردی که خود را متخصص حوزه رمزارز معرفی کرده است، با اینکه این فرد را نمی‌شناخته به حرف‌های او اعتماد کرده و مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان سرمایه اش را به حساب این فرد واریز کرده تا برای او رمزارز بخرد.

پس از گذشت چند روز که این فرد ناشناس به پیام‌های او پاسخ نداده، مرد مشهدی متوجه می‌شود که از او کلاهبرداری شده است.

آغاز تحقیقات همه جانبه

داده‌هایی که شاکی در اختیار کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی گذاشت، منجر به کشف سرنخ‌هایی شد که پلیس را به یک قدمی فرد شیاد رساند.

کارشناسان پس از بررسی‌های همه جانبه و تلاش بی وقفه برای شناسایی عامل کلاهبرداری با انجام اقدامات تخصصی و پلیسی اطلاعاتی از مجرم به دست آوردند که با بهره گیری از توان علمی و اقدامات فنی و پلیسی در این باره، متهم شناسایی شد.

کارشناسان متوجه شدند این فرد شیاد ساکن تهران است و اقدامات مجرمانه اش را نیز در همین شهر انجام می‌دهد.
با شناسایی متهم، موضوع به مقام قضایی اطلاع رسانی شد و پس از دریافت دستورات ویژه، متهم در مخفیگاهی در تهران دستگیر شد.

آغاز بازجویی‌های تخصصی از متهم

بازجویی‌های اولیه از متهم در حالی آغاز شد که او با توجه به مستندات پلیس، ناچار لب به اعتراف گشود و اتهامش را پذیرفت. این فرد انگیزه اش را منفعت مالی دانست.

با وجود اعتراف صریح متهم بازجویی‌های تخصصی از او به منظور مشخص شدن دیگر جرائم احتمالی در این حوزه آغاز شده است.

سرهنگ جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی درباره کلاهبرداری در فضای مجازی بیان کرد: با وجود شبکه‌های اجتماعی متعدد و گستردگی فضای سایبری افراد سودجو و فرصت طلب این فضا را مکانی امن برای پنهان ساختن هویت خود می‌دانند، بنابراین شهروندان و کاربران فضای سایبری برای پیشگیری از هرگونه کلاهبرداری باید در ابتدا اطلاعات و آگاهی خود را افزایش دهند ضمن اینکه قبول پیشنهاد‌های دریافت شده در فضای سایبری تعجیل نکنند و تا قبل از حصول اطمینان به موضوع با دیده تردید بنگرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->