برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

به ظاهر خنده دار، اما به غایت غم انگیز

  • کد خبر: ۱۱۱۴۴۴
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
به ظاهر خنده دار، اما به غایت غم انگیز
برخی معلم‌ها چرا پاسخ‌های برگه امتحانی دانش آموزانشان را با انگیزه «مزه پرانی» در فضای مجازی منتشر می‌کنند؟

عروجی | شهرآرانیوز؛ نظام استاد و شاگردی در کشورمان حالا به مرحله عجیبی رسیده است. کرونا البته مقصر اصلی نیست؛ اما توانست شکاف‌های نظام آموزشی و روابط بین شاگرد و معلم را به ابتذال بکشاند. حالا دیگر مانند گذشته معلم نمی‌تواند کلاس چهل نفره را مدیریت کند. کرونا هم اوضاع آموزشی را بحرانی‌تر و شکاف‌های نظام آموزشی را به گسلی عمیق تبدیل کرد. به گونه‌ای  که دانش آموز حالا ترجیح می‌دهد دور بماند و شاد.

اوضاع اقتصادی هم باعث شده برخی از معلمان دوشغله و چندشغله شوند و انگار دیگر مثل گذشته تمرکز کافی را ندارند. همچنین، معلمان بدون هیچ آمادگی ناگهان ناچار به آموزش مجازی شدند و این موضوع باعث شد اتفاق غم انگیزی رخ بدهد. اینکه صدا و تصویر معلم‌ها پخش شود و با تمسخر رو به رو شوند.

از طرفی، فضای مجازی سبب شده هرآنچه در مدارس می‌گذرد خیلی زود به بیرون درز پیدا کند و بحران بسازد. نمونه اش حرکت قرون وسطایی قیچی کردن مو‌های دانش آموزان وسط حیاط مدرسه بود آن هم همراه با دانش آموزی که سطل زباله را پشت سر قیچی کننده می‌کشاند. در کنار تصویر زد و خورد دانش آموزان با هم. بدتر اینکه، کار به جایی رسیده که دانش آموزان ویدئوی مسخره کردن یا هتک حرمت معلم‌ها را هم منتشر می‌کنند و بعد هم تا مدت‌ها رسانه‌ها و فضای مجازی سرگرم نقد و بررسی آن می‌شوند.

برخی، اما می‌گویند سال هاست که در مدارس از این دست اتفاق‌ها رخ می‌دهد؛ اما کسی متوجهش نمی‌شد و حالا فضای مجازی و گوشی‌های دانش آموزان باعث شده است هر حرکتی خیلی زود به بیرون از مدرسه کشیده شود. در این چندساله هم معلم‌ها برگه‌های امتحانی و جواب‌های خرچنگ قورباغه‌ای به ظاهر خنده دار و مضحک دانش آموزانشان را در فضای مجازی منتشر می‌کنند. واقعیت این است که شاید در نظر اول این پاسخ‌ها ما را بخنداند و سرگرممان کند؛ ولی راستش باید بیشتر از هر چیز نگران وضعیت هولناک دانش آموزان بود.

اوضاعی که نشان می‌دهد احتمالا با افت بیشتری هم روبه رو خواهیم شد آن قدرکه معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفته است: «با بررسی‌ها و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که دانش آموزان، به ویژه دانش آموزان دوره اول ابتدایی نسبت به ۲ سال قبل، دچار اُفت چشمگیری در یادگیری و مهارت‌های سواد پایه شدند.» او البته آمار و ارقام دانش آموزان دوره متوسطه را هم ارائه داد و گفت: «دوره متوسطه شاهد افت پنهان هستیم. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، یادگیری واقعی دانش آموزان کمتر از آن چیزی است که در امتحانات کسب کرده اند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->