قلندرشریف: مجموعه ورزشی شهید بوکانی مشهد به زودی بهره‌برداری می‌شود درباره کوچه «دانشگاه ۵» مشهد | رونق مجالس امام‌حسین (ع) در کوچه «باغ روضه‌ها» مقاوم‌سازی سازه‌‎های شهر مشهد با اجرای کامل قوانین برگزاری جلسه کمیته شهرداری‌ها و دهیاری‌های خدمات سفر خراسان رضوی با محوریت هماهنگی خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر هوای مشهد در مرز ناسالم | وضعیت امروز قابل‌قبول، اما شکننده (۷ مرداد ۱۴۰۴) قاب‌هایی برای قهرمانان بی‌مرز | نمایش تصاویر شهدای غیرایرانی عملیات مرصاد در مشهد سرعت مطلوب پروژه غیرهم‌سطح شهید فهمیده مشهد | انسداد خروجی میدان شهید فهمیده به بزرگراه شهید چراغچی از هشتم مردادماه تا اطلاع ثانوی افت ۳۰ درصدی ماندگاری زائران در مشهد | مسئله خاموشی برق، چالش‌هایی جدی برای هتل داران خراسان رضوی رقم زده است خدمت به زائران اربعین افتخار ماست درباره میرمرتضی روئین‌تن پدر مطبوعات و چاپخانه‌های خراسان کاروان خودرویی خدمت‌رسانی شهرداری مشهد عازم عتبات عالیات شد+فیلم خدمت رسانی مدیریت شهری مشهد به زائران حسینی با شعار «مشهد برای حسین (ع)» شهردار مشهد مقدس: خدمت به زائران حسینی، افتخار مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد است آب برخی محلات قاسم‌آباد مشهد فردا سه شنبه (۷ مرداد ۱۴۰۴) قطع خواهد شد وزیر خارجه روسیه: غرب پس از مداخله در ایران برای عملیات در آسیا برنامه‌ریزی می‌کند رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: هم‌افزایی نوآوری و مدیریت شهری در قالب «چالش معکوس» مشهد اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی مشهد گلایه های بی پایان اهالی فارمد مشهد از آزار بوی کشتارگاه مرغ | دو دهه بوی نامطبوع هم‌نشینی با گل‌های تابستانه در فضای سبز مشهد
سرخط خبرها

مردم بجستان دوباره بی‌آب شدند

  • کد خبر: ۱۱۲۹۳۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
مردم بجستان دوباره بی‌آب شدند
هنوز ۲۴ ساعت از رفع مشکل بی‌آبی شهر بجستان نمی‌گذرد که دوباره مردم این شهر با بی آبی روبه‌رو شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، هنوز ۲۴ ساعت از رفع مشکل بی آبی شهر بجستان نمی‌گذرد که دوباره مردم این شهر با بی آبی روبه‌رو شدند. مشکل آب در این شهر باید بصورت اصولی رفع گردد و تجربه نشان داده این اقدامات بصورت مسکن عمل می‌کند.

یکی از شهروندان بجستانی در همین راستا می‌گوید: امروز دمای هوا در بجستان به بالای ۳۸ درجه هم رسیده و در این وضعیت هیچ چیزی برای سرمایش نداریم و بچه‌های کوچک در این هوا گرما می‌خورد و اکثرا گرما زده شده اند.

وی ادامه می‌دهد: با تانکر آب‌رسانی می‌کنند، اما با یک سطل آب چند ساعت می‌توان زندگی کرد.

مرد جوانی که در حال آب گرفتن از تانکر است نیز به خبرنگار تسنیم می‌گوید: هنوز که تابستان شروع نشده و فقط کمی هوا گرم شده این وضعیت ما است وای بحال روز‌های اوج مصرف آب در کشور و گرمای هوای در ماه‌های پیش روی تابستان واقعا نمی‌دانیم چطور با یک سطل آب در روز زندگی کنیم.

وی ادامه می‌دهد: مشکل آب در بجستان باید با تدبیر بیشتری حل شود و این کار‌ها فقط برای رفع مشکل کوتاه مدت جواب می‌دهد.

اکبرنیا، مدیر آب و فاضلاب شهرستان بجستان نیز اظهارداشت: متاسفانه خط انتقال آب در این شهر قدیمی است و با بالا رفن فشار آب دچار مشکل می‌شود.

وی ادامه داد: خط انتقال آب بار دیگر دچار ترکیدگی شده که آب وارد مخزن نمی‌شود و سبب بی آبی و قطع مجدد آب منازل شده است.

جواد خدایی، معاون هماهنگی و عمرانی استاندار خراسان رضوی نیز در تماسی با فرماندار بجستان عنوان کرد: برای رفع مشکل بی آبی در شهرستان بجستان، دو چاه در هر نقطه که نیاز باشد احداث می‌شود.

وی ادامه داد: مدیرعامل آبفای خراسان رضوی به بجستان اعزام شده و هرچه امکانات لازم شد به بجستان منتقل می‌کنیم.

سید ابراهیم علوی، مدیر آبفای خراسان رضوی نیز در سفر به بجستان اظهارداشت: خط انتقال آب به شهر بجستان ۳۳ کیلومتر با فشار ۲۴ اتمسفر می‌باشد. خط انتقال آب این شهر قدیمی و فرسوده است که با گرمای هوا فشار اضافه سبب ترکیدگی در این خط لوله می‌شود.

مدیر آبفای خراسان رضوی درباره برنامه‌های این سازمان برای رفع مشکل آب بجستان بیان کرد:در حال حاضر احداث مخزن جدید ذخیره شهر بجستان باید انجام شود که میزان ذخیره سازی و تاب آوری را افزایش می‌دهد.

علوی ادامه داد: احداث یک ایستگاه پمپاژ در بین راه که میزان فشار را بتوانیم کاهش دهیم از دیگر برنامه‌ها است.

وی با اشاره به کیفی سازی آب شهر بجستان از طریق آب شیرین کن از دیگر برنامه‌ها است و برای احداث منبع و آب شیرین کن پیمانکار مشخص شده و بزودی اجرایی می‌شود.

مدیر ابفای خراسان رضوی تصریح کرد: اجرای این دو پروژه تا انتهای سال اجرایی می‌شود که مجموع اعتبار در نظر گرفته شده برای آن ۵۰ میلیارد تومان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->