«باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد
سرخط خبرها

معاون وزیر راه و شهرسازی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ به انتفاع حداکثری شهر مشهد منجر شده است

  • کد خبر: ۱۱۳۱۳۲
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۰
معاون وزیر راه و شهرسازی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ به انتفاع حداکثری شهر مشهد منجر شده است
دبیر شورای عالی شهرسازی ایران با بیان اینکه بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ به انتفاع حداکثری شهر مشهد منجر شده است، گفت: این اتفاق بزرگ با همدلی نهاد‌های اجرایی مختلف در کمتر از یک سال نتیجه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق، معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی ایران، در حاشیه مراسم بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ اظهار کرد: براساس نص صحیح قانون، مصوبه مجلس شورای اسلامی مربوط به سال ۱۳۸۸ است. در آن قانون صراحتا تأکید شده است پادگان‌ها باید از شهر‌ها خارج شوند و البته به جهت خروج باید انتفاعی برای ارتش به وجود بیاید تا از محل این انتفاع پادگان جدید تجهیز شود.

وی ادامه داد: البته طبق همین قانون حداقل ۴۰درصد از این پادگان باید به خدمات شهری تعلق بگیرد و ۶۰درصد باقی‌مانده مربوط به خدمات انتفاعی دیگر است. اتفاق بزرگی که در این پادگان افتاده است، این است که این سطح و سطوح هم به انتفاع حداکثری ارتش و هم به انتفاع حداکثری شهر منجر شده است و به بازگشایی معابر شهر کمک خواهد کرد. البته فضا‌های یکپارچه‌ای هم وجود دارد که می‌تواند به تجهیز فضا‌های شهری و فضای سبز بسیار کمک کند. نکته سوم شکل‌گیری خدماتی است که کمبود آن‌ها در حال حاضر در این نقطه مشهد وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: این اتفاق نتیجه تعاملات بسیار ارتش جمهوری اسلامی ایران، شهرداری، استانداری، شورای اسلامی شهر و البته آستان قدس رضوی در مشهد است و درنتیجه به‌دلیل اثرات ملی این طرح، مصوبه شورای ملی شهرسازی و معماری ایران را به‌همراه داشته است.

صادق تأکید کرد: آخرین مصوبه شورا دراین‌باره مربوط به سال۱۳۹۷ بود، ولی اقدام اجرایی در این خصوص انجام نگرفته بود. چیزی که جای تشکر دارد، این است که استاندار محترم با درایتش، آستان قدس رضوی با همیاری و همدلی ارتش، شهردار و شورای شهر در این مدت کوتاه کمتر از یک‌سال کاری را رقم زدند که باید سال‌ها پیش اتفاق می‌افتاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->