پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت
سرخط خبرها

صفر تا صد گئورگی گولسیانی، اولین بازیکن گرجستانی باشگاه پرسپولیس

  • کد خبر: ۱۱۳۵۴۴
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
صفر تا صد گئورگی گولسیانی، اولین بازیکن گرجستانی باشگاه پرسپولیس
در مورد مدافع جدید پرسپولیس که از سپاهان آمده بیشتر بدانید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم فوتبال پرسپولیس با گئورگی گولسیانی، مدافع گرجستانی سپاهان، به توافق رسید و این بازیکن را به‌عنوان پنجمین خرید این فصلش معرفی کرد تا نشان دهد عزمش را جزم کرده است تا در لیگ بیست‌ودوم عنوان قهرمانی را به‌دست بیاورد. گئورگی گولسیانی، اولین بازیکن گرجستانی باشگاه پرسپولیس شد و پس از حضور در تیم‌های دیناموتفلیس، ذوب‌آهن، نساجی و سپاهان به پنجمین تیم دوران بازیگری‌اش ملحق شد.

گولسیانی متولد شهر تاریخی و زیبای تفلیس است؛ شهری قدیمی که پیدایش آن از یک افسانه گرفته شده است. مدافع ۱۹۳سانتی‌متری جدید پرسپولیس فوتبالش را در تفلیس آغاز کرد و حدود هفت سال برای تیم دیناموتفلیس بازی کرد. او به‌جز یک‌سال که به تیم دوم تبعید شد، در بقیه سال‌ها برای تیم اصلی دینامو بازی کرد و موفق شد چهار قهرمانی در جام‌حذفی و سه قهرمانی در لیگ را به‌دست بیاورد. او پس از هفت سال تصمیم گرفت ماجراجویی‌های خارج از گرجستان را هم امتحان کند.

به همین دلیل عازم اوکراین شد تا برای تیم لوتسک بازی کند. مشکلاتی بر سر ثبت قراردادش به وجود آمد و فقط چند روز پس از حضور در این تیم مجبور شد اوکراین را ترک کند و همین مسئله شاید مسیر فوتبالی‌اش را تغییر داد. گولسیانی با پیشنهاد باشگاه ذوب‌آهن اصفهان مواجه شد و به تیم امیر قلعه‌نویی آمد. یک فصل بازی در ذوب تجربه خوبی برای این بازیکن به‌حساب می‌آمد. او در لیگ هجدهم به‌جای همراهی امیر قلعه‌نویی و رفتن به دیگر تیم اصفهانی، تصمیم گرفت به تیم تازه‌لیگ‌برتری‌شده نساجی برود و شاگرد جواد نکونام شود.

او یک‌سال در نساجی مشغول به بازی شد. یکی از عناصر اصلی تیمش بود، اما بازهم بیش از یک فصل در این تیم نماند و تصمیم گرفت به اصفهان برگردد. عضویت در سپاهان برای گولسیانی با اتفاقات جذابی همراه بود. او تا بستن بازوبند کاپیتانی این تیم هم پیش رفت. گولسیانی با تبحر خوبی که در زدن پنالتی داشت، بار‌ها در سپاهان و نساجی دروازه رقبا را گشود که در این بین سه گل به استقلال و یک گل به پرسپولیس هم زد.

او دو نایب‌قهرمانی در جمع طلایی‌پوشان به خود اختصاص داد تا باتوجه‌به عنوان دومی‌اش در ذوب‌آهن، هت‌تریکی در کسب این رتبه داشته باشد. گولسیانی هیچ‌وقت نتوانست برای تیم‌ملی کشورش به میدان برود. او در سال۲۰۱۵ در مقاطعی به اردو‌های تیم‌ملی کشورش دعوت شد، اما نتوانست به میدان برود. در آن برهه گرجستان با تیم‌های شناخته‌شده‌ای مانند اسکاتلند، ایرلند و آلمان بازی کرد. این مدافع ۳۱ساله در فوتبال ایران رفاقت بسیار ویژه‌ای با کی‌روش استنلی دارد و در تیم‌های ذوب‌آهن و سپاهان اوقاتش را با این بازیکن برزیلی می‌گذراند.

گولسیانی خانواده پرجمعیتی دارد. او سه دختر و دو پسر دارد و به‌محض ایجاد فرصت، وقتش را با خانواده‌اش سپری می‌کند و به همین دلیل هم توانسته است چند سالِ خوب و بدون حاشیه و کم‌نوسان را در فوتبال ایران سپری کند. گولسیانی در لیگ بیست‌ویکم چهار گل به ثمر رساند. او یک‌بار به صنعت نفت و دو بار به نفت مسجدسلیمان گل زد و آخرین گلش به استقلال بود. باید دید هم‌وطن لاشا تالاخادزه، اسطوره و قهرمان دسته فوق‌سنگین وزنه‌برداری جهان، و کاخا کالادزه، ستاره اسبق تیم فوتبال آث‌میلان و شهردار کنونی شهر تفلیس، به‌عنوان اولین بازیکن گرجستانی تاریخ پرسپولیس چه نمایشی خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->