اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد
سرخط خبرها

۸۹ هزار معتاد در استان خراسان رضوی تحت درمان هستند

  • کد خبر: ۱۱۴۲۵۰
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
۸۹ هزار معتاد در استان خراسان رضوی تحت درمان هستند
مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تحت درمان قرارگرفتن بیش از ۸۹ هزار بیمار گرفتار به اعتیاد در سطح استان خراسان رضوی خبر داد.

مهدی بی باک | شهرآرانیوز، دکتر سید کاظم غفوریان در نشست خبری هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: در سطح شهر مشهد ۵۲۲ مرکز درمانی اختیاری و ۶۱۷ مرکز در کل استان فعال است که بیش از ۸۹ هزار نفر در این مراکز تحت درمان هستند.

وی اظهارداشت: در حوزه مواد مخدر وظیفه اصلی ما درمان است و زمانی که یک معتاد به آخر خط می‌رسد و اصطلاحا متجاهر می‌شود، کار ما آغاز خواهد شد.

غفوریان خاطرنشان کرد: دو نوع مرکز درمانی شامل مرکز درمانی اجباری و اختیاری داریم که در حوزه مرکز درمان اختیاری نیز دو نوع سرپایی و بستری محور داریم.

به گفته وی اگر فرد وضعیت اعتیادش دامن‌گیر و گسترده باشد در مراکز درمان اجباری به مدت سه تا شش ماه و حتی بیشتر بستری خواهند شد.

یکی از مشکلات و دلایل افزایش اعتیاد، داشتن باور‌های غلط است

همچنین در ادامه این نشست حمیدرضا فتحی، دبیر شورای هماهنگی و پیشگیری اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آنچه برای جلوگیری از گسترش اعتیاد در جامعه مورد تاکید است، اطلاع رسانی صحیح و ارتقای سطح سلامت مخاطبین و مردم است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات و دلایل افزایش اعتیاد، داشتن باور‌های غلط است، گفت: به عنوان مثال در اوایل شیوع بیماری کرونا شایعات و باور‌های غلطی مانند خوردن الکل صنعتی یا مصرف مواد مخدر بود که حتی در مقطعی تعداد کشته شدگان با الکل از بیماری کویید بیشتر بود.

فتحی به اقدامات صورت گرفته درباره کاهش و جلوگیری از شیوع اعتیاد اشاره کرد و افزود: محدود کردن دسترسی به مواد مخدر توسط نیروی انتظامی، پیشگیری از مصرف مواد مخدر و کاهش تقاضا، کاهش شیوع و اقداماتی برای درمان افراد معتاد و کاهش آسیب‌های استفاده از مواد مخدر از جمله اقدامات صورت گرفته در این زمینه است.

دکتر ندا اخروی، مدیر سلامت روانی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هم در این جلسه گفت: ما در معاونت بهداشت مهمترین وظیفه را برای مقابله با اعتیاد داریم. توانمندسازی افراد در زمینه خود مراقبتی، ارتقاء سواد سلامت در زمینه اختلال مصرف مواد مخدر، تامین دسترسی عادلانه، جامع و پایدار به خدمات درمانی و ارائه خدمات استاندارد و ... از جمله اقدامات ما است.

وی همچنین درباره وضعیت بهداشتی مراکز و کلینیک‌های درمان اعتیاد گفت: ما مجری وضعیت بهداشت این مراکز نیستیم و صرفا تذکر و اخطار می‌دهیم. این مراکز زیر نظر بهزیستی است و باید اقدامات بهداشتی توسط آن‌ها صورت بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->