سهم ۱۵ درصدی اتوبوسرانی مشهد از سفرهای روزانه شهروندان رونمایی از دستگاه «ریشه‌کن» ساخت داخل، گامی به سوی خودکفایی در تجهیزات خدمات شهری مشهد اختصاص ۵ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای نوسازی ماشین‌آلات سازمان پسماند شهرداری مشهد پیشرفت صددرصدی بخش اول گذر تشرف نوغان مشهد در آینده نزدیک اتکا به منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی مشهد مقدور نخواهد بود کشف ۱۰ آیفون ۱۶ قاچاق در سبزوار (۲۸ آبان ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: پیمانکاران حوزه فضای سبز و خدمات شهری ایمنی را براساس قواعد رعایت کنند انهدام باند سارقان حرفه‌ای رایانه‌های خودرو در مشهد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) انتقاد پلیس راهور مشهد از قطع برق تقاطع‌های راهنمایی و رانندگی | وضعیت نامناسب امدادرسانی به مجروحان تصادفات، منجر به «مرگ» آن‌ها می‌شود + فیلم حمایت مدیریت شهری مشهد از هیئت‌های ورزشی عکسبرداری هوایی با پهپاد و تهیه نقشه از محدوده منتخب کمربند سبز مشهد شهروند خبرنگار | درخواست اتصال بولوار کرامت به بولوار حر در مشهد + پاسخ طراحی اولین بوستان موضوعی با محوریت نوآوری در مشهد تولید سالانه ۱۰۰ مترمکعب خاک غنی‌شده در مشهد با بازیافت برگ‌ها و چوب‌های خشک رشد خدمت‌رسانی به مردم مشهد نسبت به ادوار گذشته تا ۳۰۰‌درصد ساخت تصفیه‌خانه در مشهد معادل ۳۵ سال گذشته قطار شهری، شاخص مهم توسعه‌یافتگی شهری شهردار مشهد مقدس: کتابچه خدمات شهرداری برای اولین بار در کشور منتشر خواهد شد شروع بحران سرما در روستاهای بدون گاز خراسان رضوی یادی از آسیاب‌های مشهد قدیم که نان مردم در گرو چرخیدن آن‌ها بود | «نهر نادری» و خاطره‌های آبی خراب‌شده
سرخط خبرها

۸۹ هزار معتاد در استان خراسان رضوی تحت درمان هستند

  • کد خبر: ۱۱۴۲۵۰
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
۸۹ هزار معتاد در استان خراسان رضوی تحت درمان هستند
مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تحت درمان قرارگرفتن بیش از ۸۹ هزار بیمار گرفتار به اعتیاد در سطح استان خراسان رضوی خبر داد.

مهدی بی باک | شهرآرانیوز، دکتر سید کاظم غفوریان در نشست خبری هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: در سطح شهر مشهد ۵۲۲ مرکز درمانی اختیاری و ۶۱۷ مرکز در کل استان فعال است که بیش از ۸۹ هزار نفر در این مراکز تحت درمان هستند.

وی اظهارداشت: در حوزه مواد مخدر وظیفه اصلی ما درمان است و زمانی که یک معتاد به آخر خط می‌رسد و اصطلاحا متجاهر می‌شود، کار ما آغاز خواهد شد.

غفوریان خاطرنشان کرد: دو نوع مرکز درمانی شامل مرکز درمانی اجباری و اختیاری داریم که در حوزه مرکز درمان اختیاری نیز دو نوع سرپایی و بستری محور داریم.

به گفته وی اگر فرد وضعیت اعتیادش دامن‌گیر و گسترده باشد در مراکز درمان اجباری به مدت سه تا شش ماه و حتی بیشتر بستری خواهند شد.

یکی از مشکلات و دلایل افزایش اعتیاد، داشتن باور‌های غلط است

همچنین در ادامه این نشست حمیدرضا فتحی، دبیر شورای هماهنگی و پیشگیری اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آنچه برای جلوگیری از گسترش اعتیاد در جامعه مورد تاکید است، اطلاع رسانی صحیح و ارتقای سطح سلامت مخاطبین و مردم است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات و دلایل افزایش اعتیاد، داشتن باور‌های غلط است، گفت: به عنوان مثال در اوایل شیوع بیماری کرونا شایعات و باور‌های غلطی مانند خوردن الکل صنعتی یا مصرف مواد مخدر بود که حتی در مقطعی تعداد کشته شدگان با الکل از بیماری کویید بیشتر بود.

فتحی به اقدامات صورت گرفته درباره کاهش و جلوگیری از شیوع اعتیاد اشاره کرد و افزود: محدود کردن دسترسی به مواد مخدر توسط نیروی انتظامی، پیشگیری از مصرف مواد مخدر و کاهش تقاضا، کاهش شیوع و اقداماتی برای درمان افراد معتاد و کاهش آسیب‌های استفاده از مواد مخدر از جمله اقدامات صورت گرفته در این زمینه است.

دکتر ندا اخروی، مدیر سلامت روانی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هم در این جلسه گفت: ما در معاونت بهداشت مهمترین وظیفه را برای مقابله با اعتیاد داریم. توانمندسازی افراد در زمینه خود مراقبتی، ارتقاء سواد سلامت در زمینه اختلال مصرف مواد مخدر، تامین دسترسی عادلانه، جامع و پایدار به خدمات درمانی و ارائه خدمات استاندارد و ... از جمله اقدامات ما است.

وی همچنین درباره وضعیت بهداشتی مراکز و کلینیک‌های درمان اعتیاد گفت: ما مجری وضعیت بهداشت این مراکز نیستیم و صرفا تذکر و اخطار می‌دهیم. این مراکز زیر نظر بهزیستی است و باید اقدامات بهداشتی توسط آن‌ها صورت بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->