عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق گزارش هیئت امور اسرا از شرایط وخیم انسانی و بهداشتی زندان‌های رژیم صهیونیستی دیدار عراقچی با وزرای خارجه مصر و عمان در اسلو تماس تلفنی عارف با استاندار بوشهر | تاکید بر تسریع امدادرسانی به حادثه پتروشیمی بندر دیر سنایی: گردشگری سلامت بخشی از دیپلماسی عمومی و قدرت نرم کشور است رئیس جمهور سابق آرژانتین به ۶ سال زندان محکوم شد عید‌ی غدیری به عدالت‌خواهان ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند
سرخط خبرها

کلیات طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل تصویب شد

  • کد خبر: ۱۱۴۲۵۹
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
کلیات طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل تصویب شد
نمایندگان مجلس با کلیات طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل موافقت کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد تشکیل سازمان پدافند غیرعامل، با ۱۸۰ رأی موافق، ۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۰ نماینده حاضر در صحن علنی با کلیات آن موافقت کردند و مقرر شد براساس اصل ۱۳۹ و نظر هیات رئیسه این طرح به صورت دو شوری بررسی شود.

ابوالفضل عموئی در تشریح گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد تشکیل سازمان پدافند غیرعامل، گفت: این طرح با حضور کارشناسان دستگاه‌های ذیربط، کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس و نهاد‌های مرتبط مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ با اصلاحاتی در متن به تصویب رسید.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی قوه مقننه، اظهار کرد: طرح کنونی مربوط به تشکیل سازمان پدافند غیرعامل است؛ این سازمان مسئول ارائه سیاست‌ها و طرح‌ها و نظارت بر آن‌ها در جهت مبارزه با تهدید‌های غیرعامل، غیرنظامی و تهدید در موضوعات غیرمتعارف است.

وی اظهار کرد: این تهدید‌ها ممکن است به زیرساخت‌های کشور در شرایط بحران آسیب بزند؛ زیرساخت‌های حساسی که مهم محسوب می‌شوند لذا این سازمان با طراحی اولیه از سال ۱۳۸۹ تاسیس شده و کار خودش را آغاز کرده است.

نماینده مردم تهران در قوه مقننه افزود: اساسنامه این سازمان نیز به تصویب رهبر انقلاب رسیده و در سال ۹۷ ایشان فرمودند قانون تشکیل این سازمان در مجلس شورای اسلامی تصویب شود.

عموئی گفت: در سال ۹۸ در مجلس دهم طرح تشکیل این سازمان به عنوان مبنای قانونی تشکیل به وجود آمدن این سازمان دولتی را ارائه کردند و مورد بررسی قرار گرفت؛ اکنون بررسی تکمیلی در مجلس یازدهم انجام خواهد شد که براساس آن طرح فعلی در کمیسیون امنیت مورد تصویب قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مدیریت پیش دستانه تهدید‌ها علیه امنیت کشور یکی از مهم‌ترین وظایف این سازمان محسوب می‌شود، در واقع این سازمان و سیاستگذاری هایش سبب تقویت بازدارندگی در برابر تهدید‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: تهدید در حوزه مسائل نظامی تا تهدیداتی که زیرساخت‌های کشور مانند صنعت آب، برق و ... را مورد هدف قرار می‌دهد در زمره مسائلی محسوب می‌شود که این سازمان به آن‌ها می‌پردازد. در گفتگو‌های مختلفی که طی سال‌های گذشته انجام شده این سازمان ذیل ستاد کل نیرو‌های مسلح تعریف شده، اما به دلیل شمول گسترده ماموریت‌های آن وزارتخانه‌های مختلف نیز با آن ارتباط دارند و به نوعی همه ساختار‌های کشور باید پدافند غیرعامل را مورد توجه قرار دهند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، اظهار کرد: براساس طرح فعلی کمیته دائمی تشکیل خواهد شد، همه دستگاه‌های کشوری و لشگری در آن عضو بوده، اساسنامه آن نیز به تصویب رهبر انقلاب خواهد رسید. همچنین کلیه دستگاه‌ها نیز مکلف خواهند شد برخی از طرح‌های تملک دارائی خودشان را ذیل برنامه ریزی سازمان پدافند غیرعامل انجام دهند. در هر دستگاهی مسئول اجرای سیاست پدافند غیرعامل، مسئول آن دستگاه می‌باشد لذا ساختار جدیدی ذیل دستگاه‌ها ایجاد نمی‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->