به گزارش شهرآرانیوز، حسن بابایی در نخستین همایش ملی ایدههای تحول آفرین ثبتی افزود: برای بیش از ۵۰ درصد روستاها و شهرها نیز سند حدنگاری صادر شد که با تشکیل کارگروههای ویژه مقرر است تا پایان سال این میزان به حد مطلوب برسد.
وی گفت: صدور سند مالکیت برای اماکن و مناطق خاص به لحاظ امنیت این نقاط که موجب تثبیت مالکیت متولیان و یا دولت شده شامل صدور سند مالکیت حرم مطهر رضوی و اراضی متعلق به آستان مقدس رضوی با مساحت بیش از صد هزار هکتار و صدور سند مالکیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) و مسجدمقدس جمکران و اراضی و املاک مربوط به آستان مقدس حضرت معصومه (س) به مجموع مساحت ۲۵۲ هکتار از اقدامات این سازمان است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: صدور اسناد مالکیت حریم ۶۰ متری سواحل دریاهای شمال، جنوب و دریاچه ارومیه به مساحت بیش از ۱۸ هزار هکتار، صدور سند مالکیت بستر قطعی رودخانهها از جمله زاینده رود، کارون، کرخه، دز، مارون به مساحت بیش از ۸۴ هزار هکتار و صدور اسناد مالکیت بستر تالابهای گاوخونی، انزلی و جازموریان به مساحت بیش از ۱۴۳ هزار هکتار از دیگر اقدامات سازمان در بحث صدور اسناد حدنگاری در این عرصه است.
وی گفت: از ۱۴ جزیره استان هرمزگان برای ۸ جزیره سند مالکیت کاداستری صادر شده که مابقی در دست اقدام است. صدور سند حدنگاری برای منطقه آزاد تجاری کیش و تشکیل کارگروه ویژه برای صدور اسناد حدنگاری برای ۱۳ منطقه دیگر انجام شده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: الکترونیکی کردن بسیاری از فرایندها در مراکز، معاونتها و واحدهای ثبتی از جمله مرکز مالکیت معنوی و بخشهای مختلف ثبتی انجام شده به طوری که در ۳ماه نخست سال ۱۴۰۱ تعداد خدمات ثبتی الکترونیک ارائه شده ۲۷ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۷۶۲ مورد بوده که در مقایسه با سال گذشته شاهد رشد ۵۱ درصدی بوده ایم.
وی افزود: ۳۵ سامانه تخصصی و ۱۳ سامانه عمومی راه اندازی و در حال خدمت است که ۸ سامانه تخصصی در ۹ ماه اخیر راه اندازی شده است. در سه ماه نخست امسال ۸۷۷ هزار و ۸۹۶ فقره سند مالکیت صادر شده که نسبت به مدت مشابه شاهد رشد ۱۳ درصدی بوده ایم. همچنین در حوزه اسناد مالکیت کشاورزی شاهد رشد ۸۷ درصدی بوده ایم. در سه ماه ابتدای سال شاهد تنظیم ۴ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۸۷۸ سند بوده ایم که در مقایسه با سه ماه گذشته شاهد رشد ۲۵ درصدی هستم.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: سازمان ثبت از جمله دستگاههای پیشرو در ارائه سازو کارهای حمایتی از شرکت دانش بنیان بوده و با تشکیل شورای راهبری شرکتهای دانش بنیان اقدامات حمایتی در حوزه ثبت شرکتها و شناسایی آسیبها ومعایب در خصوص ثبت شرکتها داشته است. امیدواریم در دوره تحول و تعالی به ریاست رئیس قوه قضاییه سازمان ثبت را به یک سازمان در تراز نظام اسلامی تبدیل کنیم.