غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی لاپید: اسرائیل خطرناک‌ترین بحران سیاسی تاریخ خود را تجربه می‌کند زلنسکی برای حضور در نشست پوتین و ترامپ اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

روایتی از ترور نافرجام رهبر معظم انقلاب در مسجد ابوذر تهران + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۴۳۶۴
  • ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۶
روایتی از ترور نافرجام رهبر معظم انقلاب در مسجد ابوذر تهران + فیلم
در این گزارش تصاویری از ماجرای ترور رهبر معظم انقلاب در ششم تیر ماه 1360 را مشاهده می‌کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، زمانی که آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد ابوذر مشغول سخنرانی است، ضبط صوتی بین مردم دست به دست می‌شود تا به دست جوانی جلوی صف می‌رسد. او ضبط صوت را روی تریبون می‌گذارد و دکمه ضبط را فشار می‌دهد و می‌رود. ضبط، صدای تق‌تق می‌دهد و بلندگو سوت می‌کشد. سخنران کمی خودش را جا‌به‌جا می‌کند و عقب می‌کشد تا شاید سوت بلندگو قطع شود. ضبط صوت در میانه حرف‌های امام جمعه وقت تهران، منفجر می‌شود.

تعداد بازدید : 222

محافظ‌ها تا به خودشان می‌آیند، می‌بینند امام جمعه روی زمین افتاده. مصدوم را با خودروی بلیزر سفید رنگی به درمانگاهی در میدان قزوین می‌برند؛ کاری از پزشکان درمانگاه ساخته نیست، تنها کپسول اکسیژن و پرستاری را همراه خودرو می‌کنند تا به بیمارستان بهارلو بروند.

آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، در بیمارستان بهارلو سریع به اتاق عمل منتقل می‌شود و پزشکانی، چون دکتر محجوبی، دکتر زرگر، شیبانی و منافی برای مداوای مصدومی که دچار سوختگی، شکستگی استخوان دنده، پارگی عروق و شکستگی دست راست شده بود، گرد هم می‌آیند. بیمارستان بهارلو امکانات و امنیت لازم را ندارد، بنابراین ایشان را با هلی‌کوپتر به بیمارستان قلب می‌برند. در راه چند بار ضربان قلب، صفر می‌شود و نمایشگر، خط ممتد را نشان می‌دهد.
عمل جراحی در بیمارستان قلب، سه ساعت طول می‌کشد و بعد ایشان را به سی‌سی‌یو منتقل می‌کنند. پس از چند روز پزشکان متوجه می‌شوند دست راست از کار افتاده است. فردای ترور، حادثه هفتم تیر رخ می‌دهد و با انفجار یک بمب در دفتر حزب جمهوری اسلامی، ۷۲ نفر از اعضای حزب شهید می‌شوند. تا چند روز خبر را به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نمی‌دهند و به بهانه مضر بودن امواج، تلویزیون و رادیو را در دسترس قرار نمی‌دهند. بعد از چند روز که می‌بینند آیت‌الله بهشتی به ملاقات نیامده است، جویای احوال می‌شوند. اینجاست که پزشکان مجبور می‌شوند خبر انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی را اطلاع دهند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بیش از ۴۰ روز در بیمارستان بستری می‌مانند و بعد با آسیب دائمی دست راست، مرخص می‌شوند.

برنامه ترور حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب یک روز قبل از انفجار محل حزب جمهوری اسلامی در سرچشمه تهران و شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی طرح ریزی شده بود.

تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر
 
کانال تلگرامی شبکه افق از پخش مستند "یک روز به خصوص" که روایت شاهدان عینی از ترور آیت‌الله خامنه‌ای در ششم تیر ۱۳۶۰ است خبر داد.  این مستند به کارگردانی میکائیل دیانی از سوی گروه برنامه‌های تلویزیونی مرکز بسیج رسانه ملی تولید شده است و امشب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه افق و همچنین تکرار آن فردا چهارشنبه ۷ تیر ماه ساعت ۱۳ از همین شبکه بازپخش می‌شود.

یک روز به خصوص" را آقایان فریدون خیام‌باشی محافظ شخصی آیت الله خامنه‌ای، مطلبی، امام جماعت مسجد ابوذر و موسوی از اعضای بسیج آن مسجد روایت می‌کنند.
 
ترور نافرجام رهبر معظم انقلاب در مسجد ابوذر تهران + فیلم
منبع: صداوسیما
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->