گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

ناو «شهیدسلیمانی» به ناوگان دریایی سپاه پاسداران اضافه خواهد شد

  • کد خبر: ۱۱۴۵۱۵
  • ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۹
ناو «شهیدسلیمانی» به ناوگان دریایی سپاه پاسداران اضافه خواهد شد
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: به زودی ناو شهید حاج قاسم سلیمانی که حامل بالگرد است به ناوگان نیروی دریایی سپاه اضافه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار علیرضا تنگسیری در همایش گرامیداشت روز جهانی دریانوردی با اشاره به توقیف دو نفتکش یونانی در آب‌های خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: پیش از این یونانی‌ها نفتکش ما را به سواحل این کشور بردند و نفت آن را خالی کردند و با پررویی دادگاه حکم به توقیف آن داد.

وی با اشاره به حمایت و پشتیبانی رهبر معظم انقلاب از توقیف نفتکش‌های یونانی در آب‌های خلیج فارس افزود: در یک زمان و یک لحظه، اما در دو جغرافیای متفاوت در شرایط نامساعد جوی با سرعت وزش ۲۷ نات که بالگرد امکان راپل نداشت این دو نفتکش را توقیف کردیم؛ یکی از آن‌ها در هرمزگان و دیگری در استان بوشهر بود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه، ایران را کشوری ذوالبحر و دریایی در شمال و جنوب آن عنوان کرد و افزود: ما جزایر راهبردی در خلیج فارس داریم که مانند ناو هواپیمابر غرق نشدنی هستند.

تنگسیری با اشاره به دریافت ۴ هزار پیام مردمی در پی توقیف کشتی «استینا»، خاطرنشان کرد: علاوه بر حمایت مردم یکی دیگر از عوامل اقتدار ما نیروی دریایی قدرتمند ما است که در مقابل دشمن ایستاده است.

وی دیگر عامل اقتدار نیروی دریایی سپاه را دانش بنیان بودن اقتصاد دریایی دانست و بیان داشت: قایق‌های پرسرعت سپاه امروز در داخل ساخته می‌شوند؛ دو فروند نفتکش تولید داخل به ونزوئلا تحویل دادیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: امروز در تنگه هرمز و به عنوان نمایندگان مردم هر شناوری تردد می‌کند از آن‌ها سوال می‌کنیم و آن‌ها پاسخ می‌دهند؛ مجبورند جواب بدهند، چون آبراهه ورودی و خروجی در اختیار ما است.

تنگسیری همچنین در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تأمین امنیت تنگه هرمز برعهده سپاه است گفت: بیگانگان فرامنطقه‌ای خلیج فارس هستند، ولی حضورشان کمرنگ است، چون ریشه در منطقه ندارند.

وی با بیان اینکه در سال ۲۰۰۳ حضور بیگانگان به بهانه حضور صدام بود با سرنگونی رژیم بعث بی معنی شد ادامه داد: در سال ۲۰۰۷ نفتکش انگلیسی‌ها را توقیف کردیم که این نشانه اقتدار سپاه بود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: گذشت آن زمان که یک ناو هواپیمابر که هیچ؛ حتی یک وقتی یک ناوشکن بیگانه وارد منطقه می‌شد و یک بوق می‌زد و همه شناور‌ها خبردار می‌ایستادند.

تنگسیری درباره تولید شناور در داخل کشور گفت: ما فری گیت می‌سازیم همچنین به زودی ناو شهید حاج قاسم سلیمانی که حامل بالگرد است به ناوگان نیروی دریایی سپاه اضافه می‌شود؛ همه قایق‌های پرسرعت موشک انداز با سرعت ۷۰ تا ۹۰ نات را خودمان می‌سازیم.

تنگسیری با بیان اینکه بیش از ۲۵ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق از ۲۳ لنج ضبط کرده‌ایم، گفت: اخیراً شناور‌های حامل ۲۵۰ کیلو مواد مخدر و یک محموله ۲ تنی مواد مخدر را در خلیج فارس توقیف کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: شناور حامل قاچاق پارچه را نیز توقیف کردیم و آتش زدیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->