فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

ادبیات کودک و نوجوان به دور از شعارزدگی باشد

  • کد خبر: ۱۱۶۲۰۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
ادبیات کودک و نوجوان به دور از شعارزدگی باشد
حمید کیانیان-فعال حوزه کودک و نوجوان

با‌توجه‌به اینکه سیر تحول ادبیات در هر کشوری متأثر از فرهنگ، اجتماع، اقتصاد و سیاست است، ادبیات حوزه کودک و نوجوان نیز از این قاعده مستثنا نیست.

با وجود رسانه‌های جمعی قوی و حضور بدون نظارت کودکان و نوجوانان در این عرصه، ادبیات این حوزه نیز نباید از آنچه فرزندان این مرزوبوم در رسانه‌های مختلف مشاهده می‌کنند، خیلی دور باشد؛ اما به‌جای همسوشدن با این رسانه‌ها باید شکل درست‌تر و منطقی‌تر از این فضا را با بومی‌سازی فرهنگ غنی ایرانی در حوزه ادبیات شکل داد.

ادبیات حوزه کودک و نوجوان وقتی متأثر از روابط امروزی و به دور از شعارزدگی باشد، در پرورش کودکان و نوجوانان نقشی مؤثرتر دارد.

هنر و دنیای بی‌نهایت ادبیات، خاصه شعر و قصه و نمایش بستری است برای تحقق‌یافتن اهداف و آرزوهای فرزندان ما. تأثیری که قصه بر کودک و بزرگ‌سال می‌گذارد، بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

تولید محتوای شرکت‌های بزرگ دنیا نیز از قصه‌گویی برای پیشبرد اهدافشان بهره می‌برند. ما می‌توانیم با به‌روزکردن قصه‌های کهن و ادبیات غنی ایرانی در پرورش فکری فرزندانمان نقشی بسزا داشته باشیم.

جان کلام اینکه هرچه این حوزه به‌روز و جذاب‌تر باشد و با ادبیاتی نزدیک به خود این افراد به دغدغه‌های فرهنگی جامعه، آموزه‌های فرهنگی‌تربیتی خانواده‌ها و اهداف خود این عزیزان بپردازد، نقش بهتری در پرورش فکری، فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان ایفا خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->