اقدام متفاوت شبکه سه؛ نمایش توییت زندانی سیاسی و منتقد جمهوری اسلامی در حمایت از نیرو‌های مسلح + فیلم واکنش نوید محمدزاده، بهرام افشاری و بهنام بانی به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران + تصاویر واکنش کارگردان سریال «پایتخت» به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران توصیه وزیر فرهنگ به صداوسیمایی‌ها: فضای متفاوت و متکثری ایجاد کنید نویسنده اسرائیلی اعتراف کرد | ایران دقیق می‌زند، اما اسرائیل کودک می‌کشد بازتاب پاسخ موشکی ایران به حملات رژیم صهیونیستی در رسانه‌های بین‌المللی واکنش رضا کیانیان به حمله رژیم صهیونیستی + عکس با زبانِ هنر دادخواه مظلومین جهانیم | بیانیه انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی واکنش جالب رضا صادقی به جریان‌های گمراه: آنفالو آزاد + عکس واکنش محسن تنابنده به حمله رژیم صهیونیستی: الان وقت عمله ادبیات به جهانیان می‌آموزد که هیچ مشکلی با جنایت و خونریزی حل نمی‌شود ادای دین داوود میرباقری به سرداران شهید: سریال سلمان فارسی تقدیم به این مردان بزرگ خواهد شد هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادبیات کودک و نوجوان به دور از شعارزدگی باشد

  • کد خبر: ۱۱۶۲۰۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
ادبیات کودک و نوجوان به دور از شعارزدگی باشد
حمید کیانیان-فعال حوزه کودک و نوجوان

با‌توجه‌به اینکه سیر تحول ادبیات در هر کشوری متأثر از فرهنگ، اجتماع، اقتصاد و سیاست است، ادبیات حوزه کودک و نوجوان نیز از این قاعده مستثنا نیست.

با وجود رسانه‌های جمعی قوی و حضور بدون نظارت کودکان و نوجوانان در این عرصه، ادبیات این حوزه نیز نباید از آنچه فرزندان این مرزوبوم در رسانه‌های مختلف مشاهده می‌کنند، خیلی دور باشد؛ اما به‌جای همسوشدن با این رسانه‌ها باید شکل درست‌تر و منطقی‌تر از این فضا را با بومی‌سازی فرهنگ غنی ایرانی در حوزه ادبیات شکل داد.

ادبیات حوزه کودک و نوجوان وقتی متأثر از روابط امروزی و به دور از شعارزدگی باشد، در پرورش کودکان و نوجوانان نقشی مؤثرتر دارد.

هنر و دنیای بی‌نهایت ادبیات، خاصه شعر و قصه و نمایش بستری است برای تحقق‌یافتن اهداف و آرزوهای فرزندان ما. تأثیری که قصه بر کودک و بزرگ‌سال می‌گذارد، بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

تولید محتوای شرکت‌های بزرگ دنیا نیز از قصه‌گویی برای پیشبرد اهدافشان بهره می‌برند. ما می‌توانیم با به‌روزکردن قصه‌های کهن و ادبیات غنی ایرانی در پرورش فکری فرزندانمان نقشی بسزا داشته باشیم.

جان کلام اینکه هرچه این حوزه به‌روز و جذاب‌تر باشد و با ادبیاتی نزدیک به خود این افراد به دغدغه‌های فرهنگی جامعه، آموزه‌های فرهنگی‌تربیتی خانواده‌ها و اهداف خود این عزیزان بپردازد، نقش بهتری در پرورش فکری، فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان ایفا خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->