حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران
سرخط خبرها

نتانیاهو به دنبال جلب نظر کشورهای عربی

  • کد خبر: ۱۱۶۵۴۶
  • ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۶
نتانیاهو به دنبال جلب نظر کشورهای عربی
نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در سخنانی ضمن تشکر و قدردانی از ولیعهد سعودی گفت اگر به نخست وزیری این رژیم بازگردد قصد دارد با عربستان سعودی و چند کشور عربی دیگر به توافق صلح کامل برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، «بنیامین نتانیاهو» نخست اسبق رژیم صهیونیستی و رهبر احزاب مخالف کابینه در کنست روز دوشنبه در سخنانی از «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی تشکر و قدردانی کرد.  

نتانیاهو گفت: «من از محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی به دلیل نقش وی در تحقق چهار پیمان تاریخی آبراهام قدردانی می‌کنم».

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی که این سخنان را پیش از سفر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به سرزمین‌های اشغالی مطرح می‌کرد، افزود: «اگر به رهبری اسرائیل بازگردم قصد دارم با عربستان سعودی و دیگر کشور‌های عربی به توافق‌های صلح کامل برسم».

این در حالی است که امروز «شمعون آران» روزنامه نگار و تحلیلگر امور سیاسی در تلویزیون رژیم موقت صهیونیستی از فرود یک هواپیمای  خصوصی اسرائیلی به عربستان سعودی سفر کرده است.

شبکه خبری المیادین به نقل از آران گزارش داد، این هواپیما متعلق به سازمان جاسوسی موساد بوده که بعد از ظهر امروز دوشنبه در ریاض فرود آمده است.

وی خبر داد که موساد از این هواپیما در گذشته استفاده می‌کرده است و ظاهرا ورود آن به عربستان، مقدمه سفر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به منطقه است.

بایدن قرار است در این دور، به عربستان هم سفر کرد. وی پیش از این مدعی شد که در جریان سفر به ریاض، مسئله حقوق بشر در دستور کارش قرار دارد.

 قرار است رئیس جمهور آمریکا با سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی و سایر سران این کشور دیدار کند. بایدن ادعا کرد که هدفش، جهت‌دهی مجدد به روابط با ریاض است، نه قطع روابط با کشوری که «شریک راهبردی ۸۰ ساله آمریکا» به شمار می‌رود.

در همین ارتباط، «عیساوی فریج» وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی اخیرا اعلام کرد که درخواست رسمی را برای اجازه پرواز مستقیم از تل‌آویو به عربستان به مقامات سعودی ارسال کرده است.

وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی اذعان کرده است که «من این موضوع را با عربستان در میان گذاشتم و امیدوارم این روز به زودی فرا برسد».

این درخواست رسمی در حالی از سوی رژیم صهیونیستی به مقامات سعودی ارسال شده که عربستان، پیش از این نیز پذیرای حجاج ساکن سرزمین‌های اشغالی بوده است؛ اما این مسافران باید از طریق کشور‌های ثالث وارد عربستان می‌شدند.

فریج در این باره اذعان می‌کند: «هزینه این تردد (سفر از طریق کشور‌های ثالث) ممکن است به ۱۱۵۰۰ دلار برای یک سفر یک هفته‌ای برسد، در حالی که زائران کشور‌های عربی حدود نیمی از این مبلغ را پرداخت می‌کنند».

این در حالی است که عربستان سعودی، پس از روند عادی‌سازی روابط عربی با رژیم صهیونیستی [توسط امارات و بحرین در سال ۲۰۲۰]به هواپیما‌های اسرائیلی اجازه عبور از حریم هوایی این کشور را داده بود. امری که هم‌اکنون منجر به افزایش سفر‌های هوایی تجار صهیونیست با هواپیما‌های شخصی، به ریاض و جده شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->