تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟ 
سرخط خبرها

دستگیری ۱۰ متهم اصلی سرقت‌های خیابانی درمشهد

  • کد خبر: ۱۱۷۷۸۹
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۲
دستگیری ۱۰ متهم اصلی سرقت‌های خیابانی درمشهد
فرمانده انتظامی مشهد از اجرای طرح تشدید مقابله با سرقت و دستگیری ۱۰ متهم به سرقت‌های خیابانی در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسین دهقان پور گفت: مرحله دیگری از طرح ضربتی تشدید مقابله با سرقت توسط کلانتری‌های احمد آباد، کوی پلیس، بانوان و پاسگاه انتظامی فردوسی مشهد به اجرا در آمد.

وی افزود: تیم‌های تجسس کلانتری احمد آباد مشهد در این ماموریت ضربتی با پی گیری سرقت‌های سریالی وسایل داخل خودرو ۲ عامل اصلی این پرونده را چهره زنی و پس از کنترل و مراقفبت‌های پوششی، متهمان را در حال ارتکاب سرقت دستگیر و در تحقیقات اولیه تاکنون از ۸ فقره سرقت رزکشایی کردند.

این مقام انتظامی افزود: تیم‌های تجسس کلانتری ۱۴ کوی پلیس مشهد نیز در این طرح ضربتی ۳ تن از عاملان اصلی پرونده سرقت خودرو‌های سواری را دستگیر و با کشف یگ دستگاه خودروی پراید مسروقه، مقادیری اموال سرقتی در بازرسی از مخفیگاه متهمان سابقه دار کشف کردند.

سرهنگ دهقان پور اظهار داشت: تیم‌های تجسس پاسگاه انتظامی فردو. سی نیز در پی گیری پرونده سرقت‌های سریالی محدوده روستای عسکریه مشهد یکی از متهمان اصلی را دراین رابطه شناسایی و دستگیر کرده اند.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: این متهم تا کنون به ۴۰ فقره سرقت از خودرو، خانه‌های مسکونی و باغ ویلا‌ها اعتراف کرده و تحقیقات گسترده در این رابطه ادامه دارد.

۵ زن سابقه دار متهم سرقت‌های خیابانی در مشهد

سرهنگ حسین دهقان پور گفت: یکی از پرونده‌های مهم در اجرای این طرح ضربتی پی گیری دستبرد‌های سریالی وسایل همراه مسافران اتوبوس‌های شهری و همچنین دستبرد به کیف شهروندان در اماکن شلوغ و پر تردد بود که بررسی‌های اولیه نشان می‌داد عاملان این سرقت‌ها ۵ زن جوان هستند.

وی افزود: پلیس در این عملیات ضربتی ۵ زن که دارای سوابق کیفری هستند را در ۴ مرحله هنگام ارتکاب سرقت دستگیر و ۷ دستگاه گوشی تلفن همراه مسروقه کشف کردند.

سرهنگ دهقان پور در پایان تاکید کرد: توجه به هشدار‌های بازدارنده از سرقت‌ها که در توصیه‌های پلیسی بار‌ها ارائه شده است می‌تواند نقش موثری در پیشگیری از سرقت‌ها داشته باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران پلیس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->