چهاردهمین سوگواره ملی فرهنگی هنری مَحرمِ مُحَرم برگزار می‌شود آغاز تشییع پیکر مطهر شهدای اقتدار با حضور پرشور مردم تهران (۷ تیر ۱۴۰۴) + فیلم اولین تصاویر از تابوت‌های شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی جابه‌جایی بیش از ۶۳ هزار نفر از حجاج بیت الله‌الحرام از مرزهای زمینی کشور ۶۰ شهید حملات رژیم صهیونیستی به کشور، در تهران تشییع می‌شوند بازگشت حسینیه معلی با ترکیب تازه‌ای از مداحان و کارشناسان مذهبی قاب کم‌نظیر از فرماندهان میدان در جریان حمله صهیونیست‌ها به ایران + عکس نگارخانه رضوان میزبان نمایشگاه خوشنویسی «گلاب اشک» می‌شود برنامه‌های دهه اول محرم ۱۴۰۴ ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر امام رضا (ع) اهتزاز پرچم ایران و پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) در آسمان کشور + فیلم تشییع پیکر شهید احسان ذاکری، پاسدار و خبرنگار، در تهران (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم سلیمان سلیمانی، دانشمند هسته‌ای در حملۀ صهیونیست‌ها به شهادت رسید آغاز به کار پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» با فرا رسیدن ماه محرم ۱۴۰۴ ممنوعیت برپایی عزاداری محرم در حرم حضرت زینب(س) توسط جولانی آیین سنتی «صلا» در نخستین روز ماه محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) چرایی عزاداری برای امام حسین(ع) قبل از سالروز شهادتش نماهنگ چاووش با صدای محمود کریمی+ فیلم ورود آخرین کاروان زائران ایرانی به مدینه (۶ تیر ۱۴۰۴) مراسم شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه محرم برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) | تجدید بیعت مادران مشهدی با مکتب سیدالشهدا(ع)
سرخط خبرها

افزایش پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی از مرداد ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۱۷۸۸۳
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴
افزایش پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی از مرداد ۱۴۰۱
با هدف تسهیل زیارت زائران حضرت رضا(ع) و ارائه خدمات بیشتر در حوزه حمل و نقل، سه پارکینگ زیرگذر حرم مطهر رضوی به طور اختصاصی برای استفاده زائران در نظر گرفته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امین بهنام، معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی در خصوص جزئیات این طرح تحولی گفت: با توجه به افزایش روزافزون تشرف زائران به مشهدمقدس و ضرورت تکریم بیشتر آن‌ها در زمان تشرف به حرم مطهر ضوی، از ابتدای مرداد سال جاری، پارکینگ‌های شماره یک، ۳ و ۴ به طور کامل به پارک خودرو‌های زائران اختصاص داده می‌شود.

بهنام افزود: در گذشته پارکینگ شماره ۴ مختص زائران و پارکینگ شماره ۲ مختص خدام و کارکنان آستان قدس بود و پارکینگ‌های یک و ۳ نیز به صورت مشترک برای پارک خودروی زائران، خادمان و کارکنان مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما با مصوبه کمیته حرم مطهر رضوی، از ابتدای مرداد ماه این وضعیت تغییر خواهد کرد.  

بهنام ادامه داد: با اجرای این برنامه تحولی، صرفا پارکینگ شماره ۲ برای استفاده خادمان و تسهیل امکان حضور آن‌ها جهت خدمت‌رسانی به زائران مورد استفاده قرار می‌گیرد و تمامی ظرفیت سه پارکینگ دیگر زیرگذر حرم مطهر فقط در خدمت زائران بزرگوار قرار خواهد گرفت.  

وی افزود: برای تامین ظرفیت پارک سایر خادمان و کارکنان آستان قدس رضوی نیز، معاونت مالی و پشتیبانی آستان قدس در حال پیگیری و هماهنگی است تا بخشی از ظرفیت پارکینگ‌های اطراف حرم مطهر در اختیار پارک خودروی این افراد قرار بگیرد که در این راستا توافقات اولیه با چند مجموعه حاصل شده است.

معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی افزود: بدون شک برای خادمان حرم مطهر و کارکنان آستان قدس رضوی نیز، تسهیل زیارت زائران حضرت رضا (ع) در اولویت است تا این بزرگواران، به‌ویژه عزیزانی که از سایر استان‌ها به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند و با پارکینگ‌های موجود در خیابان‌های اطراف حرم آشنایی ندارند، بتوانند از ظرفیت پارکینگ‌های زیرگذر حرم استفاده کنند.

بهنام همچنین گفت: اگرچه به طور طبیعی، مجاوران حضرت رضا (ع) نیز امکان استفاده از پارکینگ‌های حرم مطهر را دارند، اما درخواست ما این است که مجاوران بزرگوار، تا حد امکان از وسایل حمل و نقل عمومی برای تشرف استفاده کنند تا عمده ظرفیت پارکینگ در اختیار زائران مشرف شده از سایر استان‌ها قرار بگیرد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->