نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: تاریخ پزشکی ایران مملو از ایثار‌های مختلف بوده است

  • کد خبر: ۱۱۷۹۹۰
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۶
وزیر بهداشت: تاریخ پزشکی ایران مملو از ایثار‌های مختلف بوده است
وزیر بهداشت در مشهد گفت: علوم پزشکی و حوزه سلامت ایران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی به‌خوبی شکوفا شد و به جرات می‌توانیم بگوییم بهترین منطقه در این عرصه هستیم.

به گزارش شهرآررانیوز، دکتر بهرام عین‌اللهی در نخستین آیین دانش‌آموختگی دانشجویان پزشکی که در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: افرادی که کسب علم می‌کنند حکیم هستند و نسل جدید پزشکان ایرانی با حضور در حرم مطهر رضوی می‌گویند با امام رضا(ع) عهد و پیمان بستیم تا در اهداف مقدسمان را در این راه به‌خوبی دنبال کنیم.

وزیر بهداشت با اذعان به اینکه تاریخ پزشکی ما مملو از ایثارهای مختلف بوده است، افزود: افتخارآفرینی پزشکان از دوران دفاع مقدس تا کرونا به‌خوبی دیده‌شده و داشتیم جمع زیادی از پزشکان را که در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند و نسل‌های بعد از آنان در جبهه مبارزه با ویروس کرونا جان خویش را تقدیم کردند که نام و یاد تمامی این عزیزان را گرامی می‌داریم.

وی بابیان اینکه پزشکان جدید در کنار امام رضا(ع) عهد می‌بندند که با تمام تلاش و برای رضای خدا کار کنند و خستگی برایشان معنا نداشته باشد، یادآور شد: علوم پزشکی و حوزه سلامت ایران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی به‌خوبی شکوفا شد و به جرات می‌توانیم بگوییم بهترین منطقه در این عرصه هستیم.

عین‌اللهی با تأکید بر اینکه ما باید به سمت مرجعیت علمی مورد تأکید مقام معظم رهبری گام برداریم، بیان کرد: امروزه نیازمند جهادگرانی هستیم که نیاز مردم را محقق کنند و در اینجا تنبلی هیچ معنا و جایگاهی ندارد.

وی با یادآوری این مهم که فارغ‌التحصیلی نقطه پایان نیست، تصریح کرد:  باید همواره خود را شاگرد بدانیم و ضمن بهره از تجارب اساتید با اعتمادبه‌نفس بالا کارکنیم و اینکه تمرین کار گروهی را بیش‌ازپیش داشته باشیم، چراکه اثرپذیری‌ آن به‌مراتب از کار فردی بیشتر است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز کرد: اخلاق اسلامی مهم‌ترین مسئله‌ای است که باید در علوم پزشکی و سلامت موردتوجه قرار گیرد، به همین دلیل باید همواره و حتی در اوج خستگی بیمار را عزیز بدانیم و به او خدمت کنیم.

عین‌اللهی با تأکید بر اینکه روح بلند شهدای دفاع مقدس، مدافعین حرم و سلامت در جمع ما حاضر هستند، افزود: در محضر امام رضا(ع) عهد می‌بندیم که بهترین نوع خدمت را به مردم خواهیم داشت و خوش‌برخوردترین پزشک خواهیم بود و از امام مهربانی‌ها هم می‌خواهیم که یاری‌گر خادمان حوزه سلامت در مسیر ارائه بهترین نوع خدمت به مردم باشند.

گفتنی است؛ در نخستین آیین دانش‌آموختگی دانشجویان پزشکی، ۷۰۰ نفر از دانش‌آموختگان پزشکی به نمایندگی از هفت هزار نفر از دانش‌آموخته پزشکی سراسر کشور ضمن قرائت سوگندنامه، دوران حرفه‌ای و خدمت به مردم را از جوار بارگاه منور حضرت ثامن‌الحجج(ع) آغاز کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->