اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

توییتر، ایلان ماسک را مقصر اصلی ضررهای مالی خودش می‌داند

  • کد خبر: ۱۱۸۲۱۸
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
توییتر، ایلان ماسک را مقصر اصلی ضررهای مالی خودش می‌داند
پس از حمله‌های ایلان ماسک به توییتر، حالا نوبت به این پلتفرم بزرگ رسیده تا پاسخ حملات ایلان ماسک را بدهد. توییتر حالا اعلام کرده مقصر اصلی ضررهایش، ماسک است!

به گزازش شهرآرانیوز - ایلان ماسک می‌توانست با خرید توییتر، جیب مدیران فعلی این پلتفرم عظیم را کاملا پر کند، اما ماجرا‌هایی که باعث شد خرید این پلتفرم توسط ایلان ماسک کنسل شود، حالا ضرر‌های قابل توجهی را به این شبکه اجتماعی معروف زده است.

شرکت توییتر اعلام کرده در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی، درآمدش ۱.۱۸ میلیارد دلار بوده است. این عدد در بازه زمانی مشابه در سال گذشته میلادی، ۱.۱۹ میلیارد دلار بود.

توییتر باور دارد اگر ایلان داوطلب خرید این شرکت نمی‌شد و سپس با دلایل عجیب و غریب، معامله را به هم نمی‌زد، درآمدش در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۲ میلادی بیشتر می‌بود. البته توییتر بی‌انصافی نکرده و در ادامه اعلام کرده که مواردی مانند وضعیت اقتصادی و مشکلاتی که در دنیای کسب و کار‌های بزرگ وجود دارند هم در کاهش درآمد، تاثیر قابل توجهی داشته‌اند.

هجدهم تیرماه بود که ایلان ماسک اعلام کرد دیگر برنامه‌ای برای خرید توییتر ندارد. ایلان باور دارد آمار‌های اعلام‌شده از طرف توییتر درباره اکانت‌های فیک، از واقعیت بسیار دور هستند. او در ماه آوریل پروسه خرید توییتر را آغاز کرد و حتی طبق گزارش‌ها، در اردیبهشت‌ماه سال جاری، بخش بزرگی از سهام تسلا را به فروش رساند تا به زخم خرید توییتر بزند.

در نهایت در جریان تحقیقاتی که پیش از خرید توییتر توسط آقای ماسک صورت گرفت، مشخص شد تعداد زیادی از اکانت‌های توییتر فیک هستند و این پلتفرم با قیمت فعلی ارزش خرید ندارد.

توییتر از آن طرف باور دارد آمار ماسک واقعی نیستند و تعداد اکانت‌های فیک، حداکثر همان پنج درصدی است که پیش از این توسط سران Twitter اعلام شده است. حالا توییتر می‌خواهد ماسک را به دادگاه بکشاند تا او را مجبور به تکمیل فرایند این خرید کند!

ماسک ظاهرا از اقدام توییتر ناراضی نیست و فکر می‌کند اگر توییتر به دادگاه بیاید، باید از آماری که ارائه کرده دفاع کند یا آماری درست‌تر منتشر کند. در آینده می‌توانید اطلاعات مربوط به این دادگاه را از وبسایت گجت نیوز پیگیری کنید.

این روز‌ها هم برای توییتر و هم برای ایلان ماسک روز‌های عجیبی است. حاشیه‌های ایلان ماسک، بیشمار هستند، اما اگر می‌خواهید آخرین حاشیه‌های او را ببینید، می‌توانید با زدن روی این لینک، مستقیما سراغ اخبار این چهره پرحاشیه بروید.

در هر حال او فعلا با ماجرا‌های عجیبی مثل دوقلو‌های نامشروع، کودتای کارمندان و … دست و پنجه نرم می‌کند و این طور به نظر می‌رسد که پس از شروع پروسه خرید توییتر، مشکلات و حاشیه‌هایش بسیار بیشتر از قبل شده باشند.. ایلان ماسک دبه کرد: ۵ درصد اکانت‌های توییتر فیک هستند، با این قیمت نمی‌خرم

مشکلات محدود به ماسک نبودند و توییتر هم پس از آغاز این معامله، درگیر مشکلاتی شد. برای مثال مدتی است بسیاری از شرکت‌ها علاقه‌ای به همکاری به توییتر ندارند و می‌خواهند ببیند مدیرعامل بعدی این شرکت کیست.

همچنین سود این شرکت از فروش تبلیغات هم کاهش چشم‌گیری داشته که آن هم احتمالا به دلیل شعار‌های ایلان ماسک درباره تغییر سیاست‌های توییتر بوده است.

با این همه، فروش تبلیغات توییتر دو درصد بیشتر شده، اما درآمد آن‌ها به دلایل مختلفی کاهش یافته است. این شرکت باید هر چه سریع‌تر آمار درآمد از تبلیغاتش را افزایش دهد تا با مشکلات بزرگ‌تری رو به رو نشود. توییتر زیان کلی ۲۷۰ میلیون دلاری را گزارش کرده است. جالب است بدانید درآمد توییتر در سال ۲۰۲۱، در مقایسه با سال ۲۰۲۰ میلادی حدود ۷۴ درصد بیشتر شده بود، اما حالا با ورود ماسک به بازی، کار برای توییتر سخت‌تر شده است.

شاید ایلان ماسک تا حدی به توییتر آسیب زده باشد، اما توانسته کمک بزرگی هم به این پلتفرم بکند. اطلاعات منتشر شده نشان می‌دهند تعداد کاربران فعال روزانه توییتر در بازه زمانی سه‌ماهه قبلی، حدود ۲۲۹ میلیون نفر بوده، اما حالا با بیشتر شدن توجه‌ها نسبت به Twitter، آمار کاربران فعال روزانه این پلتفرم به ۲۳۷ میلیون نفر رسیده است.

منبع: گجت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->