۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
سرخط خبرها

قاتلان مجید عبدالباقی بازداشت شدند

  • کد خبر: ۱۱۸۳۵۱
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴
قاتلان مجید عبدالباقی بازداشت شدند
پلیس آگاهی خوزستان در کمتر از ۲۴ ساعت موفق به دستگیری قاتلان مجید عبدالباقی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در عملیات دستگیری عاملان تیراندازی روز گذشته، خودرو و سلاح‌های به‌کار رفته در قتل هم ضبط شدند.
روز گذشته مجید عبدالباقی برادر مالک ساختمان متروپل مورد سوءقصد قرار گرفت. وی ساعت ۱۴ دیروز مقابل ساختمان ایرانیان به ضرب گلوله مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان به رغم تلاش پزشکان برای احیا، جان خود را از دست داد.
ساختمان متروپل آبادان معروف به برج دوقلو ظهر روز دوم خرداد ماه فروریخت و ۴۳ نفر در این حادثه جان باختند.

ماجرا چه بود؟
برادر حسین عبدالباقی، مالک متروپل آبادان در اقدامی مشکوک، توسط افراد ناشناس هدف حمله مسلحانه قرار گرفت؛ ماجرا چه بود؟
مجید عبدالباقی، برادر مالک متروپل آبادان که روز گذشته هدف سوء قصد قرار گرفته بود، به علت شدت جراحات واردشده درگذشت. تصاویری که در فضای مجازی منتشر شد، نشان می‌داد مجید عبدالباقی ظهر روز شنبه در مجتمع مسکونی خود هدف سوءقصد قرار گرفت. آن طور که ایرنا نوشته است پیکر خونین او به بیمارستان نفت آبادان منتقل و به علت شدت جراحت احیا شد، اما ساعتی پس از این سوء قصد، فوت کرد.
تصویری که نشان دهنده سوء قصد به جان عبدالباقی است، ساعت ۲۵: ۱۴ را نشان می‌دهد که وی وارد پارکینگ مجتمع مسکونی محل سکونت خود می‌شود. خودروی ساینایی وی را تعقیب و مقابل در پارکینگ توقف می‌کند که یک نفر از خودرو پیاده می‌شود و با اسلحه کلاشینکف و دیگری از داخل خودرو با اسلحه کمری به داخل پارکینگ شلیک می‌کند.
پس از آن بقایای پوکه‌های تیر‌های شلیک شده روی زمین کشف می‌شود که گفته شده حدود ۶ تیر به مجید عبدالباقی اصابت کرده است.

جزئیات حادثه از زبان فرمانداری
فرمانداری ویژه آبادان درباره جزئیات این حادثه گفته است: ظهر روز شنبه افرادی ناشناس اقدام به تیراندازی به مجید عبدالباقی در مجتمع مسکونی وی کردند و پس از تیراندازی به سوی وی از محل تیراندازی متواری شدند. عباسپور گفت: تحقیقات برای شناسایی افراد تیرانداز آغاز شده است. رئیس بیمارستان نفت آبادان هم ساعتی پس از سوء قصد گفت: پیکر بی‌جان مجید عبدالباقی که هدف حمله مسلحانه قرار گرفته بود به به اتاق عمل بیمارستان نفت منتقل و اقدامات مقتضی برای احیای او انجام شد. او افزود: اقدامات پزشکی برای نجات جان عبدالباقی متاسفانه به علت شدت جراحت، نتیجه بخش نبود.

دادستان مرکز استان خوزستان هم از تشکیل پرونده قضایی برای حادثه حمله مسلحانه به مجید عبدالباقی در دادگستری این استان خبر داد. صادق جعفری چگنی در گفتگو با میزان درباره جزئیات حمله مسلحانه به مجید عبدالباقی برادر مالک ساختمان متروپل آبادان، اظهار کرد: این فرد در پی حمله افرادی با شلیک چندین گلوله هدف قرار گرفت و پس از وقوع حادثه به بیمارستان منتقل شد. دادستان شهرستان آبادان بلافاصله پس از وقوع حادثه با حضور در محل مذکور، با تشکیل پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبادان، موضوع را بررسی کرد و تحقیقات اولیه در حال انجام است. وی افزود: در این حادثه تاکنون فرد یا افرادی دستگیر نشده اند.
سرنخ برادر عبدالباقی از متروپل
حدود دوماه قبل ساختمان مرتفع متروپل آبادان فروریخت. در این میان، یکی از موضوعاتی که توجه کاربران را به خود جلب کرد، سرنوشت حسین عبدالباقی مالک متروپل آبادان بود. از همان لحظه ریزش ساختمان، مطالب مختلفی درباره رشوه دادن مالک متروپل آبادان در رسانه‌های اجتماعی منتشر می‌شد که از فساد، پشت این ساختمان حکایت داشت و همین موضوع حساسیت کاربران درخصوص مالک متروپل را افزایش داده بود.

به دنبال حساسیت افکار عمومی راجع به مالک متروپل و مسئولانی که در این فاجعه دخیل بودند، در همان روز دوشنبه اعلام شد با حکم دادستان خوزستان مالک متروپل بازداشت شده است، اما فردای آن روز، ناگهان ماجرا تغییر کرد و اعلام شد عبدالباقی زیر آوار متروپل، از دنیا رفته است. انتشار این خبر حساسیت‌ها به سرنوشت عبدالباقی را بیشتر کرد و باعث شد تا کاربران شبکه‌های اجتماعی درباره فوت او اظهار تعجب کنند. اما در همان روز‌ها در تصاویری که در فضای مجازی هم خبرساز شد، برادران حسین عبدالباقی به سردخانه و کنار پیکر برادرشان رفته بودند که نحوه گریه کردن آن‌ها واکنش مخاطبان و کاربران فضای مجازی را به دنبال داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->