سریال «جزر و مد» رفع توقیف شد + زمان پخش و خلاصه داستان دلنوشته احساسی حسن روح‌الامین برای محمود فرشچیان | کسی مانند محمود فرشچیان دیگر تکرار نمی‌شود کارگردان «ترک عمیق»:حتی نام فیلمم هم سانسور شد وزیر فرهنگ و ارشاد: خطوط قرمز، کار خبرنگاری را سخت‌تر می‌کند «صابر خراسانی» با «دیدار» به تلویزیون می‌آید + زمان پخش «ماجراهای نوید» فینالیست‌ بخش تلویزیونی Abu Prizes شد «ممیزی» به فیلیمو بازگشت «همایون اسعدیان» مدیرعامل خانه سینما شد برگزاری بزرگ‌ترین کنسرت خیریه برای حمایت از فلسطین در لندن فراخوان نهاد کتابخانه‌ها برای ارتقای خدمات کتابخانه‌ای هالیوود همچنان درگیر پیامدهای اعتصاب تاریخی نویسندگان هوشنگ ابتهاج «اربعین» را ناتمام گذاشت «اسب دریایی» در آمریکا درخشید مجموعه‌داستان «بهشت در بهشت» با روایتی از مدافعین حرم منتشر شد پویش بین‌المللی «جهان! کودکان را ببین» برای کودکان فلسطینی آغاز به کار کرد اکران محدود «یک افسر و یک جاسوس» رومن پولانسکی در امریکا پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت استاد فرشچیان نقاشی ضداسرائیلی هنرمند استرالیایی روی دیوارنگاره فلسطین روزبه حصاری با «کی، کجا، با کی، چرا؟» به سوئد می‌رود موسیقی «فصل توت‌فرنگی‌ها» با هوش مصنوعی ساخته شد
سرخط خبرها

نماینده سابق، ولی فقیه در سوریه: تبلیغ برای آگاه‌سازی از خطر و خسارت به مردم انجام می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۸۷۴۴
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸
نماینده سابق، ولی فقیه در سوریه: تبلیغ برای آگاه‌سازی از خطر و خسارت به مردم انجام می‌شود
نماینده سابق، ولی فقیه در سوریه گفت: تبلیغ برای متوجه بودن، مردم است که بدانند خطر چیست و خسارت کجاست؟

گروه جامعه|شهرآرانیوز؛ آیت‌الله طباطبایی اشکذری در گردهمایی سالانه مبلغین و مبلغات که در آستانه ایام محرم در سالن همایش سازمان تبلیغات خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: تبلیغ جز نیازهای ضروی بشر بوده و هست.خدای عزوجل در خلقت انسان و در حوزه تکریم، ابزار و ملزومات تبلیغ را در اختیار انسان قرار داده تا به نقطه‌ای که می‌خواهد برسد. ابزاری که خداوند در اختیار انسان قرار داده است جزو امتیازات آدمی است و همه می‌دانیم زبان گویا انسان یکی از امتیازات بشری است.

وی افزود: تبلیغ با مشقاتش با ۳۴ لفظ در ۷۷ مورد و ۳۷ سوره قرآن کریم آمده است که ۲۵ سوره مکی و ۱۲ سوره مدنی است. یعنی ار ابتدای رسالت تا زمان رسیدن به داستان و سلسله ولایت و امامت مسئله تبلیغ وجود داشته و این آمار نشان می‌دهد که در قرآن به موضوع تبلیغ اهمیت داده می‌شود.

نماینده سابق ولی فقیه در سوریه بیان کرد: تبلغ نوع خاصی از اطلاع‌رسانی است که با قلب و فکر جامعه سروکار دارد. در قرآن کریم نیز آمده است که تبلغ رسالت انبیا است و عمده‌ترین وظیفه انبیا تبلیغ است. البته گفته شده است که کسی حق ندارد تبلیغ غیرمبین و غیر آشکار داشته باشید. تبلیغ رساندن کامل است و حق تبلیغ ناقص دین را نداریم. مبلغ هر چند در تبلیغ خود موفق نباشد، اجر کار انجام شده‌اش در نزد خداوند باقی می‌ماند.

وی ضمن اشاره به اینکه تبلیغ یعنی تحریک جامعه و افراد جامعه برای اقدام به یک عمل یا بازداشتن از یک عمل است، ادامه داد: روش‌های تبلیغی را باید از قرآن فرا گیریم، زیرا روش‌های فراوانی در آن آمده است. یکی از این روش‌ها یاد‌آوری نعمت‌های الهی است. در دو سوره نحل و سوره الرحمان یادآوری نعمت الهی بسیار گفته شده است. در سوره نحل برای بیان نعمت‌های الهی پنج هدف ترسیم شده که شامل نعمت تسخیر دریاها، نعمت کوه‌ها جاده‌ها و رودخانه، نعمت معنوی نزول قرآن، نعمت شناخت و ابزار شناخت و تکمیل نعمت‌های الهی است.

آیت‌الله طباطبایی اشکذری ادامه داد: همچنین در این سوره پنج محور هدف‌گذاری شده است که شامل شکرگذاری، هدایت، تفکر، تسلیم در برابر دعوت حق، تذکر و یادآوری است که اگر این پنج هدف با هم پیوند زده شود عامل سعادت و بهروزی جامعه است. نیاز امروز جامعه ما پیوند همین پنج هدف است. بنابراین تبلیغ برای متوجه بودن، مردم است که بدانند خطر چیست و خسارت کجاست؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->