روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبیهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردو خاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند
سرخط خبرها

تعقیب و گریز پلیس و محموله بزرگ با اسکورت کاملا مسلح

  • کد خبر: ۱۱۸۹۲۱
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۱
تعقیب و گریز پلیس و محموله بزرگ با اسکورت کاملا مسلح
۶ شرور مخوف که سال‌ها تحت تعقیب پلیس کرمان بودند در جریان درگیری مسلحانه به هلاکت رسیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، اشرار تا دندان مسلح که در حال اسکورت محموله ۷۰۰ کیلویی مواد‌مخدر بودند وقتی پلیس را مقابل خود دیدند دست به اسلحه برده و تلاش کردند هر طور شده از دست مأموران فرار کنند، اما در جریان درگیری مسلحانه میان آن‌ها و مأموران پلیس استان ۶ شرور مخوف کشته شدند و یکی از مأموران پلیس به شهادت رسید.
عصر دوشنبه گذشته مأموران تیم گشت پلیس بهرامجرد از توابع شهر کرمان در حال گشتزنی در جاده اصلی منتهی به کرمان بودند که متوجه یک خودروی وانت شدند.

این خودرو حامل محموله‌ای بود که روی آن پوشیده بود و از طرفی یک خودروی پرشیا که ۶ مرد سرنشین آن بودند پشت سر وانت در حرکت بود و به‌نظر می‌رسید که در حال اسکورت وانت است. مأموران که به ماجرا مشکوک شده بودند به راننده هر دو خودرو دستور ایست دادند، اما آن‌ها به محض دیدن خودروی گشت پلیس، اقدام به فرار کردند. با فرار آن‌ها شکی باقی نماند که مأموران با یک باند قاچاق روبه‌رو هستند و به همین دلیل آن‌ها شروع به تعقیب هر دو خودرو کردند.

توقیف محموله بزرگ
تعقیب و گریز اولیه میان مأموران پلیس و مردان مرموز چند دقیقه طول کشید تا اینکه تیم گشت پلیس موفق شد با سد کردن مسیر وانت آن را توقیف کند. این در حالی بود که خودروی پرشیا از وانت فاصله گرفته و با ورود به جاده‌ای بیابانی در حال فرار بود. با توقیف وانت و دستگیری راننده آن معلوم شد که این خودرو حامل یک محموله بزرگ مواد‌مخدر است. در این شرایط ماجرا به مرکز پلیس مخابره شد و از آنجا که خودروی پرشیا از محل دور شده بود، برای متوقف کردن آن درخواست کمک شد.

درگیری مسلحانه
با اطلاع مأموران پلیس کرمان از این ماجرا، تیم‌های کمکی به سرعت راهی همان جاده‌ای شدند که خودروی پرشیا در حال فرار بود. ساعتی بعد درحالی‌که هوا تاریک شده بود یکی از تیم‌های پلیس موفق به شناسایی این خودرو شد، اما سرنشینان پرشیا که مأموران را در تعقیب خود می‌دیدند برای فرار از دست آن‌ها اقدام به تیراندازی کردند. از همان زمان درگیری مسلحانه میان مأموران و اشرار شروع شد و قاچاقچیان که یارای مقاومت در برابر مأموران را نداشتند بار دیگر سوار بر خودروی پرشیا شده و این بار تلاش کردند با استفاده از تاریکی شب از دست مأموران فرار کنند. خودروی پرشیا با سرعت زیاد وارد محور کرمان-بم شد و این در حالی بود که با رسیدن تیم کمکی پلیس، عملیات تعقیب ادامه پیدا کرد.

مأموران که مسیر فرار قاچاقچیان را کاملا تحت کنترل داشتند این بار در حوالی سه‌راهی راین در حوالی شهر کرمان خودروی پرشیا را به تله انداختند، اما قاچاقچیان بار دیگر دست به اسلحه شدند و شروع به تیراندازی کردند. آن‌ها که تا دندان مسلح بودند، تلاش می‌کردند با رگبار گلوله مأموران پلیس را عقب برانند، ولی با آتش پرحجم پلیس روبه‌رو شدند و ساعتی پس از این درگیری مسلحانه بود که ناگهان همه چیز آرام شد. دیگر هیچ گلوله‌ای از سمت قاچاقچیان شلیک نمی‌شد و این یعنی تمامی آن‌ها کشته شده بودند. کمی بعد معلوم شد که هر ۶ مرد شرور که سوار بر پرشیا بودند به ضرب گلوله مأموران از پای درآمده‌اند و این در حالی بود که در جریان این درگیری مسلحانه، یکی از مأموران به نام سرهنگ دوم علی برزگرپور به شهادت رسید و ۵ نفر دیگر از مأموران نیز مجروح شدند که با حضور تیم‌های امدادی به سرعت به بیمارستان انتقال یافتند.

به‌گفته سردار عبدالرضا ناظری، فرمانده انتظامی استان کرمان در جریان این عملیات و با توقیف خودروی وانت قاچاقچیان ۶۹۷ کیلو موادمخدر شامل: ۵۰۸ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک و ۱۸۸ کیلو و ۴۱۰ گرم حشیش و همچنین از محل درگیری مسلحانه ۳ قبضه سلاح کلاش، ۱۷ قبضه خشاب و مقادیر زیادی فشنگ جنگی کشف شد.

اشرار تحت تعقیب
همزمان با کشته شدن ۶ شرور مسلح، تحقیقات مأموران برای شناسایی هویت آن‌ها آغاز و معلوم شد که این افراد از اشرار مخوفی هستند که از سال‌ها قبل تحت تعقیب پلیس بودند. آن‌ها ازجمله اشراری بودند که در جریان ناامنی‌های زیادی در مرز‌های جنوب شرق کشور نقش داشتند. همچنین معلوم شد که این افراد همان اشراری بودند که چند سال قبل و در حوالی شهر بردسیر کرمان با شلیک گلوله یکی از مأموران پلیس را به شهادت رسانده بودند. این افراد همچنین در قاچاق بین‌المللی مواد‌مخدر از طریق مرز‌های کشور نقش داشتند که با کشته شدن تمامی آن‌ها در عملیات ضربتی پلیس کرمان، پرونده آن‌ها برای همیشه بسته شد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->