وی افزود: طی این نشست دوروزه ، مباحث چالشی و حائز اهمیتی از سوی مردان و زنانی که بهخوبی قانون را میفهمند و به دنبال حلوفصل مشکلات مردم هستند مطرح شد که قابلتقدیر است.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد بهضرورت پیشبینی حوزه نظارت، ذیل کمیسیون حقوقی اشاره و اظهار کرد: البته در برخی شوراها، نسبت بهعنوان «نظارت» حساسیتهایی وجود دارد زیرا نظارت راشان همه اعضای شورای شهر میدانند.
دائمی اضافه کرد: اما این موضوع باید تدقیق و تبیین شود که جایگاه حقوقی کمیسیونهای حقوقی شوراها،نگاه عام نیست بلکه نظارت بر اجرای دقیق قوانین است.
وی ضمن اشاره به اینکه بیشتر شهرهای مراکز استانهای کشور دارای کمیسیون حقوقی هستند، خاطرنشان کرد: از سوی دیگر برخی از مراکز استانها و شهرهای کشور فاقد این کمیسیون بوده و یا کمیسیون حقوقی بهصورت تلفیقی ذیل کمیسیون برنامهوبودجه تعریفشده است.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: نظر به اهمیت تشکیل کمیسیونهای حقوقی، این مهم باید در قالب ابلاغ یا پیشنهاد از سوی شورای عالی استانها، به شهرهای فاقد کمیسیون حقوقی ابلاغ شود.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه مجمع دائمی روسای کمیسیونهای حقوقی شوراهای مراکز استانها تشکیل خواهد شد، تصریح کرد: در نشستی که با معاون حقوقی رئیسجمهور داشتیم، پیشنهاد برگزاری جلسات ماهانه برای پیگیری مشکلات و معضلات شهرها از سوی دکتر "دهقان" مطرح شد که این موضوع فرصت مغتنمی برای ما است.
دائمی ادامه داد: در حال حاضر سازوکار و آییننامه مقدماتی دبیرخانه این مجمع تدوینشده و بهزودی برای اخذ نظرات پیشنهادی بهمنظور اعمال اصلاحات احتمالی به شهرها ارسال میشود.
وی ضمن اشاره به اینکه امیدواریم از این طریق بتوان بیشازپیش به توسعه شهرها از مسیر قانونی بپردازیم اظهار کرد: پیشنهاد میدهم هر 6 ماه یکبار نشستهای تخصصی روسای کمیسیونهای حقوقی شوراهای اسلامی و مدیران حقوقی شهرداری مراکز استانهای کشور برگزار شود.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: معتقد هستیم با برگزاری این نشستها، مصوبات را میتوان بهصورت دقیقتری پیگیری کرد تا خروجی مؤثری در آینده داشته باشیم.
دائمی در ادامه گفت: امیدواریم بتوان به حرمت امام رضا(ع) ، دبیرخانه این نشست را در راه توسعه و اعتلای فرهنگ خدمترسانی به مردم شریف ایران در مشهد تشکیل دهیم.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد