محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) آیفون رجیستر می‌شود | سخنگوی دولت: منع رجیستری گوشی آیفون برداشته شد + فیلم
سرخط خبرها

سونوگرافی و تصویربرداری از اندام‌های داخلی بدن با چسب زخم!

  • کد خبر: ۱۱۹۱۹۱
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴
سونوگرافی و تصویربرداری از اندام‌های داخلی بدن با چسب زخم!
دانشمندان برچسب کوچکی به اندازه تمبر یا چسب زخم ابداع کرده‌اند که با اتصال به پوست بدن از اندام‌هایی مانند قلب، ریه و سایر اعضای داخلی بدن تصویربرداری می‌کند و عکس‌های سونوگرافی ارایه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان MIT این برچسب‌ها را که قدرت چسبندگی فوق‌العاده‌ای دارند برروی برخی داوطلبان آزمایش کردند و موفق شدند تا تصاویری با وضوح بالا از رگ‌های خونی اصلی و اندام‌های عمیق‌تر مانند قلب، ریه و معده آن‌ها تولید کنند.
در طراحی فعلی، برچسب‌ها به ابزار‌هایی متصل می‌شوند که می‌توانند امواج صوتی بازتاب شده را به تصاویر تبدیل کنند. با این حال، محققان ادعا می‌کنند که آن‌ها حتی در شکل فعلی خود نیز کاربرد‌های لحظه‌ای خواهند داشت. به عنوان مثال، این دستگاه‌ها را می‌توان همانند برچسب‌های EKG مانیتورینگ قلب در بیمارستان‌ها و روی بیماران استفاده کرد و بدون نیاز به تکنسین از اندام‌های داخلی آن‌ها تصویربرداری کرد.
«ژوانه ژائو»، محقق اصلی این مطالعه و استاد مهندسی مکانیک، عمران و محیط زیست در MIT توضیح می‌دهد: «ما چند برچسب را در مکان‌های مختلف بدن قرار می‌دهیم و سپس برچسب‌ها با گوشی هوشمند شما ارتباط برقرار می‌کنند و در این مرحله الگوریتم‌های هوش مصنوعی قادر خواهند بود که در صورت نیاز، تصاویر را تجزیه و تحلیل کنند. معتقدیم که دوران جدیدی از محصولات تصویربرداری پوشیدنی را آغاز کرده‌ایم که با قرار دادن چند تکه روی بدن، می‌توانید اندام‌های داخلی خود را ببینید.»
محققان در حال حاضر تلاش می‌کنند تا بتوانند از این دستگاه به‌صورت بی‌سیم استفاده کرد. در این شرایط، می‌توان انتظار داشت که برچسب‌های اولتراسوند در قالب محصولات تصویربرداری پوشیدنی در دسترس داروخانه‌ها و مطب‌ها قرار بگیرد. آن‌ها همچنین در حال کار روی الگوریتم‌های هوش مصنوعی هستند که بتواند تصاویر گرفته شده را تجزیه و تحلیل کند.
درحال حاضر، تصویربرداری اولتراسوند به تجهیزات بزرگ و تخصصی نیاز دارد که فقط در بیمارستان‌ها و مطب‌های پزشک موجود است. با این حال، دانشمندان دانشگاه MIT فناوری جدیدی را توسعه داده‌اند که مانند یک چسب زخم ساده است و می‌تواند عکس‌برداری از اندام‌های داخلی را در دسترس تمام افراد قرار دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->