آغاز ثبت آیفون مسافری از امروز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) رونمایی شیائومی از تلویزیون‌های هوشمند سری ردمی 2025 X با پنل 4K + زمان عرضه آپدیت جدید پلی‌استور به شما می‌گوید کدام برنامه ارزش نصب دارد نهنگ‌های مینکی صداهای فراصوت را می‌شنوند آنباکس مانیتور گیمینگ ال جی مدل ۲۹WQ۶۰۰-w راهکار‌های دانش‌بنیان برای جبران ناترازی انرژی و کمبود برق بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

سونوگرافی و تصویربرداری از اندام‌های داخلی بدن با چسب زخم!

  • کد خبر: ۱۱۹۱۹۱
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴
سونوگرافی و تصویربرداری از اندام‌های داخلی بدن با چسب زخم!
دانشمندان برچسب کوچکی به اندازه تمبر یا چسب زخم ابداع کرده‌اند که با اتصال به پوست بدن از اندام‌هایی مانند قلب، ریه و سایر اعضای داخلی بدن تصویربرداری می‌کند و عکس‌های سونوگرافی ارایه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان MIT این برچسب‌ها را که قدرت چسبندگی فوق‌العاده‌ای دارند برروی برخی داوطلبان آزمایش کردند و موفق شدند تا تصاویری با وضوح بالا از رگ‌های خونی اصلی و اندام‌های عمیق‌تر مانند قلب، ریه و معده آن‌ها تولید کنند.
در طراحی فعلی، برچسب‌ها به ابزار‌هایی متصل می‌شوند که می‌توانند امواج صوتی بازتاب شده را به تصاویر تبدیل کنند. با این حال، محققان ادعا می‌کنند که آن‌ها حتی در شکل فعلی خود نیز کاربرد‌های لحظه‌ای خواهند داشت. به عنوان مثال، این دستگاه‌ها را می‌توان همانند برچسب‌های EKG مانیتورینگ قلب در بیمارستان‌ها و روی بیماران استفاده کرد و بدون نیاز به تکنسین از اندام‌های داخلی آن‌ها تصویربرداری کرد.
«ژوانه ژائو»، محقق اصلی این مطالعه و استاد مهندسی مکانیک، عمران و محیط زیست در MIT توضیح می‌دهد: «ما چند برچسب را در مکان‌های مختلف بدن قرار می‌دهیم و سپس برچسب‌ها با گوشی هوشمند شما ارتباط برقرار می‌کنند و در این مرحله الگوریتم‌های هوش مصنوعی قادر خواهند بود که در صورت نیاز، تصاویر را تجزیه و تحلیل کنند. معتقدیم که دوران جدیدی از محصولات تصویربرداری پوشیدنی را آغاز کرده‌ایم که با قرار دادن چند تکه روی بدن، می‌توانید اندام‌های داخلی خود را ببینید.»
محققان در حال حاضر تلاش می‌کنند تا بتوانند از این دستگاه به‌صورت بی‌سیم استفاده کرد. در این شرایط، می‌توان انتظار داشت که برچسب‌های اولتراسوند در قالب محصولات تصویربرداری پوشیدنی در دسترس داروخانه‌ها و مطب‌ها قرار بگیرد. آن‌ها همچنین در حال کار روی الگوریتم‌های هوش مصنوعی هستند که بتواند تصاویر گرفته شده را تجزیه و تحلیل کند.
درحال حاضر، تصویربرداری اولتراسوند به تجهیزات بزرگ و تخصصی نیاز دارد که فقط در بیمارستان‌ها و مطب‌های پزشک موجود است. با این حال، دانشمندان دانشگاه MIT فناوری جدیدی را توسعه داده‌اند که مانند یک چسب زخم ساده است و می‌تواند عکس‌برداری از اندام‌های داخلی را در دسترس تمام افراد قرار دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->