معاون وزیر ارتباطات از حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور خبر داد اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران
سرخط خبرها

سونوگرافی و تصویربرداری از اندام‌های داخلی بدن با چسب زخم!

  • کد خبر: ۱۱۹۱۹۱
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴
سونوگرافی و تصویربرداری از اندام‌های داخلی بدن با چسب زخم!
دانشمندان برچسب کوچکی به اندازه تمبر یا چسب زخم ابداع کرده‌اند که با اتصال به پوست بدن از اندام‌هایی مانند قلب، ریه و سایر اعضای داخلی بدن تصویربرداری می‌کند و عکس‌های سونوگرافی ارایه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان MIT این برچسب‌ها را که قدرت چسبندگی فوق‌العاده‌ای دارند برروی برخی داوطلبان آزمایش کردند و موفق شدند تا تصاویری با وضوح بالا از رگ‌های خونی اصلی و اندام‌های عمیق‌تر مانند قلب، ریه و معده آن‌ها تولید کنند.
در طراحی فعلی، برچسب‌ها به ابزار‌هایی متصل می‌شوند که می‌توانند امواج صوتی بازتاب شده را به تصاویر تبدیل کنند. با این حال، محققان ادعا می‌کنند که آن‌ها حتی در شکل فعلی خود نیز کاربرد‌های لحظه‌ای خواهند داشت. به عنوان مثال، این دستگاه‌ها را می‌توان همانند برچسب‌های EKG مانیتورینگ قلب در بیمارستان‌ها و روی بیماران استفاده کرد و بدون نیاز به تکنسین از اندام‌های داخلی آن‌ها تصویربرداری کرد.
«ژوانه ژائو»، محقق اصلی این مطالعه و استاد مهندسی مکانیک، عمران و محیط زیست در MIT توضیح می‌دهد: «ما چند برچسب را در مکان‌های مختلف بدن قرار می‌دهیم و سپس برچسب‌ها با گوشی هوشمند شما ارتباط برقرار می‌کنند و در این مرحله الگوریتم‌های هوش مصنوعی قادر خواهند بود که در صورت نیاز، تصاویر را تجزیه و تحلیل کنند. معتقدیم که دوران جدیدی از محصولات تصویربرداری پوشیدنی را آغاز کرده‌ایم که با قرار دادن چند تکه روی بدن، می‌توانید اندام‌های داخلی خود را ببینید.»
محققان در حال حاضر تلاش می‌کنند تا بتوانند از این دستگاه به‌صورت بی‌سیم استفاده کرد. در این شرایط، می‌توان انتظار داشت که برچسب‌های اولتراسوند در قالب محصولات تصویربرداری پوشیدنی در دسترس داروخانه‌ها و مطب‌ها قرار بگیرد. آن‌ها همچنین در حال کار روی الگوریتم‌های هوش مصنوعی هستند که بتواند تصاویر گرفته شده را تجزیه و تحلیل کند.
درحال حاضر، تصویربرداری اولتراسوند به تجهیزات بزرگ و تخصصی نیاز دارد که فقط در بیمارستان‌ها و مطب‌های پزشک موجود است. با این حال، دانشمندان دانشگاه MIT فناوری جدیدی را توسعه داده‌اند که مانند یک چسب زخم ساده است و می‌تواند عکس‌برداری از اندام‌های داخلی را در دسترس تمام افراد قرار دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->