چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل!
سرخط خبرها

ترفند جالب پرسپولیس برای گرفتن وام از بانک!

  • کد خبر: ۱۱۹۲۶۱
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴
ترفند جالب پرسپولیس برای گرفتن وام از بانک!
روند گرفتن وام از سوی باشگاه پرسپولیس برای تهیه هزینه‌های جاری این باشگاه به شکل جالبی انجام شده است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در روز‌های قبل یکی از رسانه‌ها اعلام کرد باشگاه پرسپولیس پس از سپرده‌گذاری مبلغ فروش سهامش در یک بانک، توانسته مبلغ ۲۱۰ میلیارد تومان را به عنوان وام از این بانک دریافت کند و امورات باشگاه را سپری کند. بعد از این بود که مدیران باشگاه پرسپولیس به شدت این مبلغ را تکذیب کردند. به همین خاطر پیگیر موضوع شدیم و به اطلاعات جالبی در این خصوص دست پیدا کردیم.

اصل خبر که سپرده‌گذاری باشگاه پرسپولیس در یک بانک و گرفتن وام از آن بانک است درست بوده اما مبالغ اعلام شده اشتباه است. طبق پیگیری‌های ما، باشگاه پرسپولیس بیش از ۵۰ درصد از پول فروش سهام خود را در این بانک سپرده‌گذاری کرده و نسبت به آن سپرده موفق شده مبلغی را به عنوان وام دریافت کند.

اما نکته جالب در خصوص پرداخت اقساط و سود وام دریافتی است به این شکل که سود سپرده باشگاه پرسپولیس از سود وام دریافتی که این باشگاه باید برگرداند بیشتر است. به زبان ساده‌تر اگر مثلا سود ماهیانه سپرده پرسپولیس ۱۰ درصد باشد، سود وام دریافتی ۶ درصد است. یعنی باشگاه پرسپولیس با سود سپرده‌گذاری، اقساط بانک را پرداخت می‌کند و مبلغی هم به صورت ماهیانه در حساب پرسپولیسی‌ها می‌ماند. به این ترتیب باشگاه پرسپولیس هم سپرده‌گذاری کرده، هم سود سپرده را می‌گیرد، هم وام گرفته و هم با همان سود سپرده اقساط را پرداخت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->