عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ لوگو شرکت گوگل در آستانه نوروز ۱۴۰۴ تغییر کرد + عکس دسته جدید ایکس باکس برای گیمرهای دارای محدودیت‌های حرکتی رونمایی شد + عکس دو فضانورد آمریکایی پس از ۹ ماه سرگردانی در فضا با موفقیت به زمین بازگشتند + ویدئو
سرخط خبرها

طلوع عادل

  • کد خبر: ۱۱۹۹۳
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۸
طلوع عادل
کاربران فضای مجازی پیام برنامه جدید فردوسی‌پور را گرفتند؛ دوره تلویزیون تمام شده است


 
ایمان فروزان‌نیا - عادل بالاخره برگشت! نه به تلویزیون، بلکه با کمک آی‌پی‌تی‌وی‌ها راهش را دوباره به خانه مخاطبان باز کرد. خبر ویژه‌برنامه اینترنتی عادل فردوسی‌پور به نام «کلاسیکو» مثل بمب ترکید و نظر همه طرف‌داران فوتبال و حتی غیرفوتبالی‌ها را به خودش جلب کرد. کلاسیکو دیشب خیلی‌ها را به سایت‌های فیلیمو، نماوا و کافه‌بازار، ۳ حامی بزرگ این برنامه، کشاند. برنامه در سوله‌ای که قبلا خندوانه در آن ساخته می‌شد تهیه شده بود و تقریبا همه آن چیز‌هایی را که باید می‌داشت داشت: مهمان‌های درجه‌یک مثل وریا غفوری و علی دایی، استندآپ‌کمدی بامزه ژوله، مصاحبه تصویری با ژابی آلونسو از آن سر دنیا، اجرای بامزه پژمان جمشیدی و کل‌کل فوتبالی چندین فوتبال‌دوست دوآتشه که وسط استودیو سرود رئال و بارسا را از بر می‌خواندند. برنامه جدید عادل علاوه بر این‌ها چند نکته قابل تأمل هم داشت که در ادامه به آن می‌پردازیم.

این دستپخت فروغی است
از همان لحظه‌ای که خبر پخش «کلاسیکو» در رسانه‌ها منتشر شد، در فضای مجازی واکنش‌های زیادی داشت. خیلی‌ها از برگشت دوباره عادل ذوق کرده بودند. برخی‌ها از این نوشتند که با اینکه فوتبالی نیستند، «کلاسیکو» را تماشا خواهند کرد. تعداد زیادی از پست‌ها و کامنت‌ها هم مربوط به تلویزیون و مدیر شبکه ۳ بود: «کلاسیکو دستپخت عادل نیست. دستپخت مدیر خام شبکه ۳ است!» کاربر دیگری نوشته بود: «عادل عزیز با «کلاسیکو» تمام‌عیار برگشته و چقدر عالی! مرسی از علی دایی، وریا غفوری و پژمان جمشیدی که رفاقت رو تموم کردند و پای این برنامه دیدنی هستند. راستش می‌خوام یه ظرف پاپ‌کورن دستم بگیرم، قیافه دیدنی فروغی و میثاقی رو تماشا کنم و از سوختنشون لذت ببرم!»

دهن‌کجی به تلویزیون
انتخاب مهمان‌های برنامه هم بدون شک دهن‌کجی واضحی به تلویزیون بود. ژوله، وریا و علی دایی، همگی، چهره‌هایی هستند که به تلویزیون نقد جدی دارند و به قولی، تلویزیون را تحریم کرده‌اند. اکنون حضورشان در برنامه‌ای که عادل فردوسی‌پور تهیه‌کننده آن است بسیار معنادار است. این نکته از دید کاربران فضای مجازی هم پنهان نمانده بود: «عادل فردوسى‌پور ویژه‌برنامه «کلاسیکو» رو ساخته با حضور مغضوبینی شامل خودش، علی دایی، ژوله و وریا غفوری. فقط نمی‌دونم چرا به جای کارلوس پویول، ژابی آلونسو رو دعوت کرده!»

پررنگ شدن فرضیه ممنوع‌التصویری
نکته دیگر «کلاسیکو» پررنگ‌تر شدن فرضیه ممنوع‌التصویری عادل فردوسی‌پور حتی در شبکه نمایش خانگی و تلویزیون‌های اینترنتی است، موضوعی که در نامه حسام‌الدین آشنا، نماینده قوه مجریه در شورای نظارت بر صداوسیما، به اژه‌ای هم بیان شده بود. آشنا بعد از پخش برنامه مزدک میرزایی در شبکه‌های ماهواره‌ای، در نامه‌ای خواستار تعیین تکلیف عادل فردوسی‌پور شده بود و در بخشی از نامه این‌طور نوشته بود: «هم‌اکنون عادل فردوسی‌پور نه‌تن‌ها اجازه اجرای زنده در هیچ‌یک از شبکه‌های تلویزیون را ندارد و حتی گزارش بازی‌های فوتبال نیز از او گرفته شده است، بلکه شواهد متعددی نشان می‌دهد امکان اجرای زنده وی در آی‌پی‌تی‌وی‌ها و فضای مجازی نیز به صورت غیررسمی ممنوع شده است.» عادل اجرا را بر عهده پژمان جمشیدی گذاشته بود و خودش تنها در قامت تهیه‌کننده حاضر شده بود. البته با طرف‌دارانی که برای تماشای برنامه به استودیو دعوت شده بودند، کلی سلفی و عکس یادگاری گرفت.

پایان عصر برنامه‌های فوتبالی تلویزیون
عادل هفده هجده سال قبل عصر جدیدی از برنامه‌سازی فوتبالی را در تلویزیون آغاز کرد. بعد از رفتنش از تلویزیون، مسئولان سیما به این فکر افتادند که به کمک محمدحسین میثاقی راه عادل را ادامه دهند. قطعا در کارشان موفق نبودند، ولی داشتند زورشان را می‌زدند، تا اینکه عادل تیر خلاص را بر پیکره‌شان زد. حالا عصری جدید از برنامه‌سازی شروع شده است، برنامه‌ای که در آن، فوتبالی‌های دوآشته دور هم می‌نشینند و کل‌کل می‌کنند. دوز سرگرمی‌اش زیاد و فضای برنامه صمیمی و دوستانه‌تر شده است. عادل مثل رشیدپور و جیرانی نبود که در اینترنت همان برنامه تلویزیونشان را بسازند. در حالی که تلویزیون سعی می‌کرد جای خالی عادل را پر کند، عادل سطح جدیدی از برنامه‌سازی را رو کرد که فقط از عهده خودش برمی‌آید تا نشان بدهد هنر اصلی‌اش نه اجرا که برنامه‌سازی است و حالا تلویزیون از این هنر محروم شده است. تلویزیون دیگر انحصار سال‌های گذشته را ندارد و پر دادن سرمایه‌هایش بیش از آن چیزی که فکر می‌کرده است برایش گران تمام خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->