سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

اعلام وصول ۵ سوال نمایندگان مجلس از وزرای کابینه سیزدهم

  • کد خبر: ۱۱۹۹۴۶
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
اعلام وصول ۵ سوال نمایندگان مجلس از وزرای کابینه سیزدهم
عضو هیئت‌رئیسه مجلس موارد اعلام وصولی را قرائت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رشیدی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۱۲ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی موارد اعلام وصولی را به شرح زیر قرائت کرد:

- سوال ملی سید محمد مولوی نماینده مردم آبادان از وزیر ورزش و جوانان در خصوص برنامه وزارت ورزش و جوانان برای محرومیت‌زدایی و توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات ورزشی در مناطق کم برخوردار.

- سوال ملی معین‌الدین سعیدی نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس از وزیر ورزش و جوانان در خصوص علت کمتر توجهی به توزیع عادلانه امکانات ورزشی در مناطق محروم.

- سوال ملی معصومه پاشایی بهرام نماینده مردم مرند و جلفا و تعداد دیگری از نمایندگان از وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص دلیل کم کاری و عدم نظارت کافی وزارت اقتصاد درمورد مناطق آزاد.

- سوال ملی فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت و تعداد دیگری از نمایندگان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص عدم تحقق برنامه‌های ارائه شده توسط وزیر در زمان رأی اعتماد.

- سوال ملی علی جدی نماینده مردم شیروان در مجلس و تعداد دیگری از نمایندگان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص عدم توجه به خدمت‌رسانی به مناطق محروم کشور.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->