آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موافقت مجلس با یک فوریت طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات

  • کد خبر: ۱۱۹۹۳۱
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
موافقت مجلس با یک فوریت طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات
نمایندگان مردم در مجلس با بررسی یک فوریتی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات موافقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۲ مردادماه) مجلس با تصویب یک فوریت طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با ۱۴۴ رأی موافق، ۳۵ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجمع ۲۱۷ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس در توضیح ضرورت تصویب یک فوریت این طرح گفت: یکی از مسائلی که رهبر معظم انقلاب همواره از مجلس مطالبه داشته اند، بحث اصلاح قانون انتخابات بود. از مهمترین تاکیدات ایشان بر اصلاح بند‌های ۱۸ گانه قانون انتخابات است که در سال ۱۳۹۵ توسط ایشان برای اجرا ابلاغ شده بود.

وی ادامه داد: از آن سال تاکنون مجالس گذشته اقداماتی را برای اصلاح قانون انتخابات انجام داده، ولی هیچگاه به سرانجام نرسیده و قانون انتخابات مطابق سیاست‌های کلی اصلاح نشده است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس ادامه داد: در این طرح شرایط اختصاصی و عمومی داوطلبان مطابق شرایط به روز در نظر گرفته شده و همچنین فرآیند رسیدگی به صلاحیت داوطلبان توسط شورای نگهبان نیز دستخوش تغییرات جدی و اساسی بوده است.

جوکار تصریح کرد: در بهره گیری از فناوری‌های نوین نیز در این طرح روش‌هایی پیش بینی شده، همچنین در بحث تبلیغات و استفاده از منابع مالی داوطلبان و رسیدگی به جرایم انتخاباتی مواردی دیده شده است.

این نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: الگوی نظام انتخاباتی که پیش از این بر سه مبنای، شهرستانی-روستایی، تناسبی و ترجیحی بود، در این طرح مورد بازنگری قرار خواهد گرفت و ما به دنبال این هستیم با تصویب یک فوریت این طرح این موضوع را در کمیسیون مورد رسیدگی قرار دهیم.

وی افزود: آنچه اهمیت دارد محدودیت زمانی است که باید با تصویب یک فوریت و بررسی آن در کمیسیون کاری کنیم تا طرح مذکور پیش از ۶ ماهه دوم سال به تصویب برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->